Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: jonas brothers nick

sorry who are you ?? *7* nick jonas??!!no *9* for nick jonas
  • Re: Re: Verunkaa17

for nick
  • Re: jonas brothers nick

who is this????Nick????no
  • Re: Verunkaa17

kdo vi Veru treba je to Nick *14* ae ja bych byla radsi u toho ze si z nas dela nekdo prcu kdo by nas asi tak moh milovat nic ve zlim vdyt nick ani nevi kde je cr ,ae byla by sem rada kdyby to byl on ty taky??
  • Verunkaa17

Jonas Brothers jsou skvělí kluci naně nikdo nemá a ten kdo tady piše že jsou trapaci atd tak je na velkým omilu on sám je trapak !!! *3* *3*
  • Re: faf

TY JEBNUTEJ KRETÉNE, JESTLI POSLOUCHÁŠ METALICU NEBO JINÝ SRAČKY, TAK MI LASKAVĚ VYSVĚTLI , CO DĚLÁŠ TADY V DISKUZÍCH O JONAS BROTHERS!!!!!!!
    VĚŘ NEBO NE, ALE NA TO, ABY SI TADY BYL ZA HVĚZDU, KTERÁ VYPADÁ, JAKO KDYBY PRÁVĚ ZABLOUDILA A NEMOHLA SE DOSTAT PRYČ Z DISKUZÍ O JONAS BROTHERS, TAK NA TO JSI MOC KRÁTKEJ A KAŽDEJ TŘEBA I PODLE TEBE KRETÉN, KTEREJ ŠÍÍÍÍLENĚ LOWUJE JONAS BROTHERS JE UŽ JENOM PROTO HVĚZDA..... *15* *15* *15* *13* *13* *1* *1*
  • Verunkaa17

Hi *4* toje nick nebo si nekdo dela z nas prču??!! *7* *7*
  • jonas brothers nick

Hello,i love you,my name is nick jonas. *3* *3* *3*
  • Re: Re: co to sem cpeš?

Oprava chodil s miley Cyrus
    jo a mate pravdu jonas brothers sou ti nej na světě *14*
  • Re: fuj

hey ty pico jedna zasrana to neni wubec twoje wec jestli to sou panicowe bo ne twl starej se raci o sebe twl a nech je bejt nebo si za tebou dojedu mnu pico zkurwena
  • Re: Re: JB

hale Joe je mujjj nesahat!! :D xD xD *14* *1* *15* *14* *4* *14* *1* *1*
  • Re: Re: Re: nick-love

ahooojky pls pls pls kdybys zjistila to icq dala bys mi ho plosíím.......já je tak strašně miluju *14* dala bych za to cokoliv fakt nekecam
  • Re: Re: nick-love

ahooojky ty máš fakt na ně icq a mobil???......ty se máááš já je tak strašně miluju......nechces mi dat aspoň icq pls pls pls já bych za to dala uplně cokoliv *14*
  • Re: i love you jonas brothers

miluju ♥jonasáčky♥ jsou tak kwááásňoučký,úžasňoučký, božííí.....atd. a jako jestli se spojí s těma buzerantama z tokio hotel fůůůj nesnááášííím ty č*r*k*!!! *5*
  • Re: Re: Re: METAL

mikesu si debil to ti reknu naprosto presne!!! *15* *15* *5*
  • Re: ZMRDI TEPLY!

nejsou gejosove protoze nick chodil s miley atdd..a ty jsi snad videl jejich péra...??!!! *15* *15* debile jdi do prdele nikoho nezajimas...!! *9* *9* *15*
  • Re: Re: Koncert

jdi do prdele *10* kdyz se ti nelibi jonas brothers tak sem nelez kokote!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • i love you jonas brothers

MILUJU JE SOU TAK ÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÍÍÍÍÍÍ A TAK SLADCÍÍÍÍ!!!!! DOUFAM ŽE SE NESPOJI S BUZERANTAMA Z TOKIO HOTELU. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: AHOJ

jak tady čtu tvůj příspěk tak vím že jsi sis to přečetla v bravu.V Bravu jsou většinou nepravdivý drby až jsou k smíchu.Jo je to dobrý časák,ale někdo to přehání a ne to neznamná že JB maj společnou fotku tak se hned spojí.Oni zpívají a mají úplně jinačí styl takže pochybuju jen jsem něco slyšela že kdyby k nám Tokiáči přijeli tak JB by měli být předskokany,ale možná to bude taky drb to se ukáže časem,ale těšte se před letními prázdninami se k nám dostane JB film!3D MOVIE EXPERIENCE!Je to potvrzený přímo od nich na myspce!Jen není ještě uveřejněný datum a opravdu to bude stát za to! *1*
  • Re: Koncert

Doufam ze nikdy!!!!!!!!!!!!! *9* *9* Nedalo by se to vubec poslouchat. Takovej hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit