-
Re: :-o
Mno,tak já se ani nedivám že neposloucháš Jonas Brothers protože ty posloucháš asi 3 citronky *3* Jonas Brothers nejsou pro tebe protože jsi ještě mimino hahahaa a asi
jím závidííš že jsou slavnííí a oni nejsou žádný buzerandi ty jsi buzerant nabo lazba!!! hahahha tak si toho nech jooo i vy ostatní co jste trochů blbní mno vlastně ne trochů ale mocccc *15* ty kteří mají rádí Jonas Brothers tak jsou nej a maj styll pro hudbu !!!!! *5* -
:-o
co to kurva je? tak toto mužou poslouchat fuck jenom mentálně vadni lidi,vždyť sou to buzeranti!!!!!!maj debilni songy.... *5* *5* *10* *7* bože ta dnešni hudba tak upada..... *9* -
Re: faf
to melo byt vtipne *7* ty kdybys se treba jmenovala zdenka krocilova *15* tak bys byla zk=zkurvena krava *15* *15* *15* *15* -
nej nej nej
jonas brothers je nej nej nej nej nej nej skupina a nej nej nej nej nej nej je joe *14* protze je nej nej nej nej nej hezci *15* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: TH??
hele to se vubec neda srovnat, ted jsem se po 2 letech vratila z ameriky a to je normalni manie tam! Jonas Bros. a Miley Cyrus a last movie of High School Musical Senior Year to je konec tam to zerem naprosto maximalne *14* A to mi neni 15 nebo 16! That's the mania *14* -
Re: AHOJ
jsi blazen ne? co by takovy skveli kluci delali s takovejma debilama jako je th? *16* -
Re: i love jonas brothers
plakaty sezenes na jejich strankach www.jonasbrothers.com a v shop -
i love jonas brothers
ahoj hledam jakykoliv věci z jonas brothers klidne i plagaty na penezich nebo na necem jinym se domluvime napiste mi na emayl Kollarova.Monika@seznam.cz
diiikyyy *14* -
Re: Cd
Vydali 3 CD :D -
změna designu
nějak se vytratili s 1. 10-asi to počítají od změny designu,nevíte,kdy to změnili? -
Cd
Jonas Brothers jsou uplně božííí,hlavně ten film byl božskej - camp rock.Nevíte někdo kolik vydaly cd? díky za odpověd -
Verunkaa17
www.Verunkka17.blog.cz toje ten blog pro Jonas Brothers -
Verunkaa17
Ahoj,jestly se chcete o Jonas Brothers dovětět víc tak se mrkněte na můj blog který patří předevšim jim *4* *14* -
Re: Verunkaa17
Ahojky..!!! Naprosto z tebou souhlasím!!Nechápu ty,kteří sem lezou a říkají o Jonas jako že jsou hnus atd...tak jako at sem nelezou..vždyt jsou upe sladcí,kláásnýý,prostě úžáá!! Miluju je!! *14* -
Re: Verunkaa17
Ahojky!! hele asi si z nás dělá někdo srandu..ale jestli je to on tak se podělám!! *14* *14* *14* -
podpořte Jonas Brothers
Podpořte Jonas Brothers v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
**°°_NiKi_°°**
Nevíte teda někdo jestli tady budou mít někdy koncert?? *3* *3* Děkuju *14* -
Jonas Brothers
jojo áte recht sou opravdu Dobrý *1* *4* *4* a ají hezuu písničky -
Jonas Brothers <3
jj Jonas Brothers je ta nej nej nej skupina kterou znám nikdo na ně oprvadu nemá a hlavně sou upa sQeli mám je mocinky ráda a hlavně Joe**16** *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Koncert
Přesně...to by sem musela jet z Prahy pryř...třeba za babičkou...a s ní rači poslouchat dechovky *10*