Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podporování

Prosim dejte hlas Miley Cyrus na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám
  • Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers

zak proč sem lezeš?když posloucháš něco jinýho.Tohle je od tebe dost hnusný.Nejsou tak špatný.Jsou i hezký.Hlavně Joe.!!!!!!! *14* Nenádavej jim.oni ti taky nenadávaj.Jsi hnusnej .Víš mě se tvůj styl nelíbí ale nebudu tě kritizovat.A nadávat tvý hudbě.Tak sem nelez a drž hubu.Buzíku. *9* *13*
  • Re: Re: Re: Re: Dežoti

AC/DC su lebsi ako ti jonas brothers!!yeah !!:-)co vi na to? *5* *16* hells bells !!!
  • Re: ...........

JB jsou nejlepší , a nejhezčí skupina *14* *14* *14*
  • Re: :-o

víž že jsi totalně vadná a jejich pisničky jsou dobré jenom buzerantum se tato písničky nelíbí jestli to máš v papírech tak to beru ale jestli ne tak to nemáš v pořádku *1* *1* *13* *16*
  • Re: faf

kydž se ti nelíbí tak sem nepiš!! *13* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :-o

neboj se ja ctu dobre!!!!ale ty ne!!napsala jsem ze chodili vis!!! *16* *16* *16* *8* *8* *8* tak nedelej divadlo!!jo a jeste bavis se semnou na icq!!! *15* *15* ha takze stery!!!!!
  • Podpořte Jonas Brothers

podpořte Jonas Brothers v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • Re: Re: Jonas Brothers

ty pico co si o sobe myslis
  • ...........

Jonasové jsou dokonalost sama *3*
  • Re: Re: Re: Verunkaa17

hahahahaaaa já bych se teda moc divila kdyby ti bylo 25!!!! hahahahaaaa!!!!!!!!!!!!!typuju tak 13... *7* *8* *8* *8*
  • Re: Re: Re: Re: :-o

tebe já poslouchát nebudu to spýš ty se nauč číst!!!!!! souhlásím s týma kdo říka že sjou skvělí a oni sjou skvšlí Jonas Brothers a stebou se nehodlam bavit ani stracet čas pochopylas ale asi ne podle mě!!!!! *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *13* *13*
  • COOL

Jsou prostě dokonalý a těím se do L.A. až tam poletím..bude nejvíc super *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: fanynka

jo přesně... *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: fanynka

jo a jeste bez si sukat stim hnusny billem *9* *9* *9* a neser!!! *16* *16* jo az budute mit ty zmutovane deti chci je videt!! *15* *15* *9* *9* chtela bych se zasmat!! *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: fanynka

proc tu picu !?!:ty kurvo hnusna kdo by mel rad hnusny tokiace kteri hrajou jak bezdaci *16* *16* *16* sou hnusni jak hovna a smrdi *9* strc si sve hnusne tokiace do prdele a tam si klidne hrajte(ale at je neslysime!! *9* *9* *9* *15* )je to fakt hnus *9* *9* kravo!!az prestanes nosit plenky tak muzes psat!!!mimino posrane!!! *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* a taky me neser!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: danisqa

no tak jak se rozesli ty pani chytra!!!!!!!!!!! *8* *8*
  • Re: Re: Re: danisqa

hm to jsi na velkým omilu oni se takhle nerozešli tak nevím kdes to vzala *7* *9*
  • Re: Re: Re: Re: jonas brothers

tak bez stim posranim metalem do prdele a tam si hrajte i treba sukejte *15* *15* *15* *8* *16*
  • Re: Re: asi te zklamu kikinko

ja taky *14* *14* *14* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit