-
Re: Re: Re: fasgdfg
Umíš vůbec začínat příspěvky jinak než ,drz hubu'? A to,že někdo neposlouchá rock nebo jiný sračky,ještě neznamená,že fandí dechovkám! A ty jsi trapná,jak se do každýho hned pouštíš! Můžeš odpovídat asponˇ normálně,je OK,že Jonase bráníš, a ne ty antifandy hned odtud vyhánět,jako by nemohli napsat svůj názor!!!!!!!!! A jestli se ti nelíbí,že každej není posranej z týto přitroublý skupiny,tak máš smůlu! -
Re: fasgdfg
je to skvela skupina. Jejich texty jsou skvely, protoze pisou o zivote. SOS je pisnicka o bolesti, When you look me in the eyes je o lasce .... Stary skupiny jsou sice fajn, ale na zepeliny jsu moc mlada. Viva Jonas Brothers. -
Re: Re: fasgdfg
drz hubu kravo!!!!! *8* *16* *16* *16* bezte do prdele za svyma dechovkama!!! -
would:Naprosto s tebou souhlasím! -
drz hubu demente!!!! *16* *16* *8* *8* *16* *16* *16* -
fasgdfg
sou to posranci blby ,nikdy bych je nesrovnaval s takovejma legendama jako led zeppelin nebo black sabbath -
Re: JB
Uplně souhlasim *14* *14* *14* -
JB
*14* ja sem z nich uplně paf. *14* od te doby co je posloucham tak už neposloucham nic jinyho:Dmaj andherny texty..jejich hudbu miluju *15* hlavne Joe je klasnej *15* božííííí *1* nejvic se teším na jejich 3D Concert.megaa *3* -
Lol
"Naprostá mánie v celé Americe! Kam vkročí bráchové Kevin, Joe a Nicktam se ozývá jen ječení fanynek - prostě jako TH mánie u nás v Evropě." *1* Lol. Ona je v Evropě nějaká Tokio Hotel mánie? *1* Jinak Jonas Brothers ujdou. -
Re: Re: Jonas Brothers=Jonas Idiots
Hele já je neurážim,jen píšu svůj názor a do diskuse si každý může napsat svůj názor na tu danou osobnost či skupinu!!! Takže já už jsem svůj názor na ně napsala a jestli se ti něco nelíbí,tak to je tvůj problém! *13* Musíš se smířit s tím,že sem nebudou chodit jen fandové!!!!!!!!!!!! *1* -
?????
A kde je mám jako urážet,na jejich oficální stránce(to asi těžko). *16* -
Re: prosím
sou upa bombastičtí miluju je!!! *14* -
prosím
neurážejte je... jsou lidi kteří je maj rádi...tak si nechte svoje nadávky pro sebe...jo??? já taky nezbožňuju tokio hotel a lezu na jejich profil?? nelezu...když je chcete urážet tak ne na stránce plný jejich fanoušků...buďte od tý dobroty...
jo kdyby si o nich někdo chtěla pokecat (o jb a všeho kolem nich) tak mi písněte na icq:353965305 (jessik.j)
pa *14* -
Re: Jonas Brothers=Jonas Idiots
hej di... neurážej je... jsou lidi kteří je maj rádi...tak nech svoje nadávky pro sebe...jo??? já taky nezbožňuju tokio hotel a lezu na jejich profil?? nelezu...když je chceš urážet tak ne na stránce plný fanoušků -
jonas brothers jsou nejjj
jonas brothers jsou nejlepšíí tak nevím co tady pořád melete za pičoviny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: BRAVO ZLATÝ OTTO 2008
Asponˇ toho Zlatýho Otta at' vyhraje nějaká talentovaná skupina! To Jonasové nejsou!!!!!!!!!!! -
Re: faf
JB=Jebnutí Bráchové *15* *15* *15* *15* Přesně!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers=Jonas Idiots
Určitě líp než tato skupina. -
Re: Re: Re: Verunkaa17
Miley může mít lepšího. -
Jonas brothers
Musíte být tak sprostí? Chodí se sem dívat děti!!! A co sem vůbec lezete, když se vám ta skupina nelíbí!!! *7*