Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: _OuUu_

je to kravina sveta spivaji jak nafoukly becky v konzerve pisnicky maji jaku zmutovany jazz.

lidi spamatujte se a poslouchejte slipknon
  • Re: Re: Koncert

*10* *10* *16* *16* *8* *8* HELE TY KURVO CO JIM NADAVAS TY PICO *16* *16* *7* *7* *7* TY SI SNIMA SNAD SUKALA ZE TO VIS??????JA NERIKAM ZE JA JOP AE NEVIDIM DUVOD K NADAVANÍ TAK SI HLED SVYHO A NESER SE SEM A HLAVNE NESER MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TY KUNDO VSELIJAKA!!!!!A NECHAPU CO SI VO SOBE MYSLIS TY KRAVO NAMACHROVANA!!!!!! *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16*
  • _OuUu_

_JsOu sQeLý_HlAvNě JoE ♥_MiLuJu TĚěĚ!_ *14* *14* *15*
  • I Lowe JB

Hele lidi nwite jestli přijedou někdy do ČR?? Já bych je dost ráda viděla prtže sou užo. Já sem prostě do nich blázen *3*
  • i love JB

JB je skvela skupina. Maj super texty a hudbu. Ja metal moc nemusim a urazim ho?? NE!!! tak se zklidnete a nepiste sem taky srance. Viva JB
  • Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg

tihle jazzovi psychouni patri kajsi na k jejich druhu. ja si myslim ze to vhlave nemaj v poradku to jsou take kraviny ty jejich zmutovany jazz protoze prava hudba je metal!!!!!!!!!lidi *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* prosim vzdyt je to parta nafouklych pubertaku kteri si mysli ze jsou nejlepsi i kdyz muzo spivat kajsi na ulici v kazachstanu ale tady jsou nuly *10*

tady ta stránka je plná úchylů tím myslím že ůchl je ten kdo to poslouchá už jsem to tu psal ale niak to nezapusobilo myslím že každý kdo tu píše je bud feták uchyl debil kokot a další devianti kteří se hodí do psychyatrie
    až na ta chytré lidi kteří tu protestujou

Rada tadle skupina jsou uchylové poslouchejte SLIPKNOT *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3*
  • Re: upe miluju

sundin:tak kdyz se ti nelibi tak jdi do prdele!! *8* a ty jsi tu blba!! *16* *16* kazdy ma jiny styl jestli nevis!!!! *16* *16* *16*
  • Re: nahodte téma lidi

Mě se líbí upe všechny písničky ale teď hrozně žeru písničku Can´t have you *14* *14* aaaaa je upe boží
  • Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg

teda Farnejch je to krava ani nevi jak se to pise *7*

jase skoda ze tam nejsou alspon by te ji nakopali zajimalo by me co poslouchs ty kdyz je tak odsuzujes ewicku rarnejch nebo tych 5 angels haha .......kravo
  • Re: nahodte téma lidi

me se libi vsechny. Ale when you look me in the eyes je skvela. Je jich hudba a texty jsou uzasny. Pisou o tom co samy znaji a co zna kazdy. Pushin' me away je taky super.
  • Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg

mily/a ............... , vis moje hvezdy jako jimi page, james hetfield nebo bruce springsteen maj pravo bejt namisleny prtoze kazdej z nich mel tuhej zacatek a kazdej z nich ma ted vic prachu a slavy nez by se tem tvejm brachum mohlo zdat
  • upe miluju

miluju je *14* *14* hlavně joea *14* *14* mno prostě hezounci *14* *14* teda kain moc ne no ale prej je snim nejvíc sranda *7* mno já to nwm osobně ale nevadilo by mi je takhle znát *14* *14* mno já bych ale joea asi sežrala láskou takže bych jim nedoporučovala se ke mě přibližovat *15* *15* mno bohužel to nehrozí *9* miluju jje a chci aby přijeli do čech *14* *14* *14* *14* *14*

romskej franta je gej *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg

oni se za to nepovazujou oni tim za prvi sou a za druhy oni zpivaj protoze je to bavi a nn kvuli tomu ze si myslej jak sou buh vi super jako si myslej namislene ty tvoje hvezdy
  • Re: ????????

To jo..... Hlavně,že není stejnej text *1**1**1*
  • Re: ????????

tak nazev..to muže byt nahoda..hlavni je že nemaj stejnej etxt ne?na nazvu nezaleží
  • ????????

Ale to je něco trochu jinýho. Pak taky JB mají písničku(dobrou),která se jmenuje Burnin' Up. Jenže! Takový název má písnička Madonny z roku 1983!!! Tak jako je to náhoda,že některé písně Jonasů se jmenují stejně jako písně Madonny??? Asi jo,ale stejně je to divný.
  • Re: Re: Re: nahodte téma lidi

cože?ale my ymslím eHollywood od JB víš:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit