Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: jooop

ty jsi sracka!!! *16* *16*
  • jooop

ježiš Jonas brothers chraň mě bože *9* takový sračky
  • achh

No JB teda moc nemusim připadá mi když zpívají jako kdyby jim zaskočil knedlík *15*
  • oo

Nesnášim ty uřvaný slečinky celá ta jejich skupina je jenom komerční sračka a za pár let po nich neštěkne ani čokl!!! *9* *5*
  • Re: Re:Re: ghjdg

ANO sou to jenom 3 lamy a jak jim to říkáme? másla těsta apod. a v dubnu až přijede do česka CoF a grght tak je zavřem do klece *15* a budou s toho mít doživotní trauma a Dani bude hrát mi budem pařit a bude to hustýý jupíííííííííí *15*
  • Re:Re: ghjdg

tomas a ty si co za praseci rypak? vsichni ste blby primitivove copak nevidite ze jsou uspesni diky svemu vzhledu ,tri rozkosni bratri co neumejji hrat ,ve hre na kytaru bych je trumfnul s gracii, a dost trapny je tady rikat rozbiju vam drzku ,abys sam nedostal
  • AHOJI

Jste prostě úžasní JONAS BROTHERS joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooo k sežrání *14* *4* *15*
  • Re: ghjdg

jo ale ja neplet do toho jak by nam bylo kdyby sme byli misto nich ale slipknoti delaji to samy takze tedy pisu jenom o jejich stylu hudby ktery se mi vubec nelibi.Kdyby spivali Hard Metal atd. nereknu to by sem tu napsal ze ujdou ale tohle!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • ghjdg

hele nechci tady nadávat takže vám to řeknu takhle.Zkuste si někdy zahrát v kapele před mrtě díváku a zahrát aby se jim to líbilo...Klidně se s vámi vsadím že nezahrajete ani tón když budete mít takovou trému a chci tím říct at jim nenadáváte když ani nevíte jaké to je.Takže ještě někdo je tu bude buzerovat tak se naštvu a dám vám po držce *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: _OuUu_

presne tak vzdyt je to tady na to
  • Re: Re: Re: Re: _OuUu_

Naprosto s tebou souhlasím,jen dáváš najevo svůj názor!!!!!!!!!
  • aaaaaaaaaah

hele, když se vám nelíbí, tak co chodíte na jejich profil *7* mám chuť vám dát přes hubu *5* miluju je a líbí se mi *14* vy jim nidko nesaháte ani po kotníky, i kdby jste se poskládali všichni na sebe, jste jenom banda trapáků *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg

krka a ty co na nich furt mas vzdyt je to obycejna nudna pisnicka ten jonas brothers a slipknot vzdyt to je total huste slysela si od nich aspon psychosocial nebo duality? *13*
  • Re: Re: Re: _OuUu_

ty katy to nadavas na mne jen tu pisu svuj nazor tak si zalep pusu samolepkama ci ja nevi treba nicka a pak neco rikej
  • Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg

tak to bych si radši zabodla kříž doprdlele a tahala ho za sebou hajzle
  • Re: Re: _OuUu_

jsi stupidnííí hńupo kterej neumí vyzpívat stupnici c-dur tak si polib prdel a di někam...urážíš tady každýhoo...tak si ty svý řečičky strč někam nikdo tady není zvědavej maximálně tvý podvrženci keří jsou stejně stupidní jako ty
  • Re: I Lowe JB

jj, meli by prijet v lete. Moc se na ne tesim
  • Re: Re: Re: Re: Re: fasgdfg

Víš co,jdi si tam sama,ty krávo blbá a vem si tam sebou třeba plakát Jebnutých Bráchů a mě nech bejt,jo???????
  • Re: Re: _OuUu_

Sice tam máš chyby,ale je to pravda. *5*
  • Re:

slipknot jsou dobri a metal taky.jonas brothers jsou popove mocky z kazachstanu nemaji tu co robit *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit