-
Re: lala
jediny hovno ses tady tyyyyyyyy *8* *15* -
Re: Re:Re: Re:ffff
no tak nejsou ani v top 20 ale nekomu se treba jejich pisnicky libijou -
Re: viva JB
ja souhlasim reknete jem to do oci ale ste asi fakt srabi
ja jonas brothers miluju hlavne joa ale vsichni sou skveli *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re:Re: Re:ffff
hele vercidelko ty si jeden z tech lidi co si mysli ze ceska republika je stredem sveta? metallica to je proto protoze nedavno vidali novy album a kazdej po nem sili samozrejme az na ceskou republiku a kings of leon sou uplna novinka a v americe sou dlouho uz dlouho mezi top 10 s hitama jako use somebody nebo sex on fire . a pokud vim tak jonas brothers nejsou ani v top 20 *15* kdybi sis to chtela overit koukej na mtv nebo vh1 nebo na internetu to uz najdes -
Re: Praha
hej tys tam jako byla??? *8* *8* -
Re: Re:ffff
no tak a jak ty můžeš vědět, že tam bude např. ta Metalica, nebo to druhe to ani nikdo kromě tebe nezna jo tak klidni hormon.... *10* *8* -
Re: JB
mas pravdu on je nej bozi proste k sezrani *14* *14* *14* *14* -
Re: Re:ffff
Jo souhlas -
Re: jebaci bratri
hele vi kreteni jestli si myslite ze ste vtipni tak to se pletete vi hajzlici hm a kdybich vedela kdo ste tak bych vam asi pres tu hubu dala pres hubu a dete do prdele jo ste dost trapni trapaci *5* *5* *5* *13* -
z.u.z.k.a
nejhezčí je joe!! *14* *14* -
Re:ffff
jisty/a fanda (pavlusqa) sem pridal uplne ubohy komentar jak vis ze jsou nejpopularnejsi skupina nasi doby? aha tvuj super skvelej mozek si to uvedomil sam , koukni na nejaky americky stranky a zjisti si ktera kapela je nejoblibenejsi ja bych typnul ze na prvnim miste v soucasnosti jsou kings of leon nebo metallica -
ffff
lucinko radsi zalez nevim co to tu delas zza divadylko ale tvuj naressss me teda uplne prastil do obliceje *15* -
Re: Re: lala
ja souhlasim z lala -
!!!*LOWE*!!!
*14* *14* *14* *14* *14* Joe is BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Jonas Brothers
no to nejsi sama!!!!já ho taky miluju!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: oo
nn *13* -
Re: Praha
Achh jeden trapák větší než druhej *5* -
Re: jaj
*9* hhhhhh už se bojiiiiim tak dělej nandej mi toooo *1* -
Praha
Jonas Brothers byli v Praze (jako předskokani Avril) *14* *14* -
jaj
Když jsem tu byla na posled nandala jsem to ňákejm bbcům co si mysleli že jsou lepší než JB!!a nebojím se to nandat i ňákej blbcům co tu sou teď a ještě k tomu píšou gramatický chyby!!neříkám že já sama je občas nepíšu ale to co tu píšou ty blbci tk to je docela nářes!!!A TŘEBA JAKO ,,LALA"!!!!§CO SI TÍMHLE STUPIDNÍM VZKAZEM DOKAZUJEŠ???NOO????HELE JÁ MŮŽU ŘÍCT:JB JSOU BLBÍ ALE TK JAKO JSOU BLBÍ ONI........ TK TO SE NEDÁ VYJÁDŘIT!!!!!! *15* *15* *15*