Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re:ffff

Víš když jsem tak ubohá tak me nereš *1*
  • Re: oblíbená píseň

moe s.o.s. play my music no plostě všechny *14* *14*
  • Re: Re: Re: z.u.z.k.a

já úpe souhlasím jsou to nejklásnější kluci ze všech skupin *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a

přesně tak!!!jako já nwm jak jim může někdo nadávat když je to nééééééééééééééééé éééékj skupina na světě!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: ♠

Máš pravdu-ale jak můžeš vědět,že jsem neslyšela ani jendu jejich písničku? Slyšela jsem Burnin' up a Tonight! Jenže kdybych to tady napsala už předtím,tak by se mě zase ptali:,Tak proč je posloucháš,když se ti nelíbí?'
  • Re: Re: Praha

Avril z nich nejtrapnější. *1*
  • Re: Re: gfgyxt

adelko,ale tady se řeší Jonas Brothers a ne TH! *1*
  • Re: Praha

hej si delas pr*** to ani nevim hej lidi okamzite chcu jejich koncert...kdybyste je slyseli na zivo oni jen nezpivaj a nerikaj neco lidem oni jim rikaj svy pocity a i neco ze svyho sveta....proto je miluju protoze jsou pro ne duleziti fanousci...mluvi s nema jako by to byli nej kams...a pritom se vidijou jednou...proto jsou pro me THE BEST!!!! *14*
  • Re: Re: Re: z.u.z.k.a

jjjj.....moje slovaaaa *14*
  • Re: ♠

si debilníí ani určitě si neslysel/a jedinou písničku ježiš sme lidi upe všeci a nende o to jestli sou slavni bo ne...ale o to že maj zamilovany pisničky...ktery posloucha asi polovina ceske republika....ja se taky nevyjadruju proti nikomu jinymu i kdyz si o nem myslim svy....jenom proto ze je to taky jenom clovek....VSICHNI SME SI ROVNI! *5*
  • Re: gfgyxt

tokio hotel -tulpacky (namalovany)holcicky *15* *15* a je to vyrovnany ete naky dotazy?? *5* *5* *5*
  • Re: Re: ♠

No a?
  • Re: gfgyxt

joooooo
  • Re: oo

ježiši marja nekdo se nam tady pokakinka
    jenom zavidis ze sou slavni ty ichtyle
  • Re: jooop

hele vis co jediny sracky ste vi co je furt urázíte ste fakt trapni beste vite kam a uz sem nelezte trapaci trapaci trapaci jb sou uzasni ne tak jak vy sracky,a jestli jim chcete nadavat tak jim to reknete do oci a ne pre diskuzi vi hovadaaaaaa *15* *15* *15* *15*
  • gfgyxt

Jsou to debili zasraní. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: z.u.z.k.a

všichni sou hezci ne jenom joe joe je nejhezci ale vsichni sou krasni *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14*
  • Re: ♠

ses trapna
  • Re: z.u.z.k.a

To jo...ale ostatní jsou hnusní.
  • JB=Jebnutí Bráchové *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit