-
Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic
a to ti tak vadi ze je maji radi hlavne holky.rikej si co chces vsechny ty skupiny co si rikal maji svy fandy stejne jako jonas brothers.a myslim ze kdyz se zeptas lidi tak ti reknou ze znaji jb nez kings of leon.sice ne kazdy ale taky je to tak.ale neberu ti to uznavam ze led zeppelin sou legendy,a taky ze foo fighters posloucham dokonce i ale narozdil od tebe nechodim do fanklubu tech skupin a neurazim je.ja uznavam jonas brothers a uznavam ze se ti nelibi ale uz by si moch prestat *5* -
Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic
rial sem ze sou popularni ale pro holky jako si ty mozna sou v americe cislo 1 ale pro deti, pro sirsi publikum jsou tu kapely jako pink floyd nebo led zeppelin a stale sou to nejuznavanjeis kapely sveta at chces nebo ne , ale jelikoz to sou uz legendy tak nejnovjejsi sou ted kings of leon ty sou ted na pozici jedna pokud ja vim (samozrejme podle sirsiho publika) a dyl nez jonas brothers tam taky byli foo fighters -
Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -
no podle me jsou prave oni a hlavne v americe cislo 1.nechci se hadat ale jestli rikas ze je nejaka skupina lepsi nez jb tak rekni ktera to je a pak tady muzes neco kecat.a jestli je nesnasis tak proc o nich porad neco resis.mel bys si jit radis do fanklubu svy skupiny a tam neco psat a ne provokovat fandy jonas brothers *10* *10* nevim kdo to tady psal ale je pravda ze ti jen vadi ze to nejsou nejaky kozaty holky ale kluci po kterych sili hodne holek ale jesli me chces presvedcit o opaku tak sem prosim nelez.je hrozny jak se chovas mel by si respektovat ze se nekomu proste jb libej *16* -
vy kluci nesnesete vuuubec nic -
jeee ty ses ale vtipna a jak blboucka si ,hele je mi jasny ze sme v cesky republice ,nikdy nepochoipm vas zpusob mysleni , dýýdý ty budes takova pica co se stara jenom o vzhled a anglicky neumis ani tuk nejaka tady tvoje blba kamoska skomila moji prezdivku mozna to neni dobrya prezdivka ale rozhodne ma v sobe vic vyznamu nez nick dýýdy, ja sem svuj nazor rekl a jenom zdegenerovany dementi jaky ty ho asi nepochopily , ceska republika neni stred sveta , jak sem uz rekl jonas borthers sou mi celklem ukradeny uznavam ze sou popularni ale maximalne u blbejch holcicek a je mi jedno ze moje idoly tady na osobnosti.cz nemaj tolik fandu jako jonas brothers ale treba v americe si ty jonas borthers neskrtnou oproti mejm idolum *15* -
I love JB
Jonas brothers jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeej na swětě!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A nejvíc Nick!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Nic zajímavého.
ne ty nadáváš trapně!!!!! *9* *1* *9* *9* -
Re: JB jsou boží
jj joe je nej nej nej hezčí *14* -
vy kluci nesnesete vuuubec nic
*14* JONAS BROTHERS *14* sou nejlepsi skupina a ty co se tady hadaj sou blbi protoze treba ty *15* franto *15* mimo to blbi jmeno) ty se smir proste ze nesneses ze JB ma vic fandu nez ty vase blbiny co poslouchate ae i nam je to jasny ze je nekcete protoze to nejsou naky buchty s velkyma kozama jak staje proste vy kluci nesnesete kdyz se jednou doprava holkam co?? *15* *1* *5* ste k smichu -
Re: Re: Re: Re: Re: gfgyxt
z.u.z.k.a:Já už sem nic psát nebudu,ale tak už mi ty nic nepiš! -
diana114:hlavne ze si jim nadavala!! -
JB jsou boží
JB jsou boží ta nejlepší skupina na světě..a nejhezčí je Joe
*4* -
Re: Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama
maj hodne blbejch fanousku jako vy, ste jak stado pitomejch zhypnotizonavenjch ovci ,pro bejbinku tady mi nikdo na nic skakat nemusi i ty ses chytila
*15* -
z.u.z.k.a:Já tady nadávám? Já jen píšu,že tady je diskuse o JB a ne TH a že je mi vcelku jedno,co tady řešej,ale jinak sem už nic nepíšu,tak nwm,co ti zas tolik vadí... ale souhlasím s tebou v tom,že je Joe nejhezčí *5* -
no dobre dianu114:ja pujdu za tu tvoji madonnou a taky tam budu nadavat uvidime jak se ti to bude libit!!!! *16* *1* *5* *5* *5* -
Re: Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama
nevim jestli jsem to pochopila spravne ale ty chces rict ze jonas brothers nejsou originalni a ze nekoho kopirujou nebo ze takovych skupin je vic promin ale ja se s zadnou podobnou skupinou nesetkala.prome sou jonas dobry a hrajou pop rock.jak jinak by se to dalo nazval nemel bys je urazet.nam by se zase nemuseli libit tvoje skupiny a mohly by jsme rict ze sou taky komercni.tak s urazenim prestan maji hodne fanousku a to svedsi o tom ze jsou fakt dobri -
no tak jj dobry franto nam je to taky u prdele jak hrajou ty vase rockovi hvezdy a sme si kvit hej ae nemoh by si sem uz nechodit ja vim ze te to bavi se s nama hadat ae na to ti uz nikdo neskoci *9* to je ten problem a proc jim nadavate vsichni??my taky nenadavame tem vasim dyt va jb nic neudelali -
Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama
okay hele asi nechapes pojem slova rock ,je to uz celkem stary hudebni styl ozkouseny radou let, znam hodne kapel ktery hrajou rock a hard rock a pak je tu rock a pop rock a porad je to to stejny pop rockeri jako jeff buckley nebo elliott smith to je pop rock ale ne jonas brothers ,do rocku nikdy moc nepatrila komercnost a tyhle brachove to vsechno borej, ukazujou se na mtv skoro kazdej den chodi reklama kup si album jonas borthers ,a jestly hrajou svuj styl nikdo jim ho nebere je mi jedno jestly hrajou na kytaru nohama nebo zpivaj prdeli nebo ze se oblikaj nejak super ale nikdy to nebude znit jako rock i kdyz to rikaj *16* -
Re: Jonas 4ever!
oni jsou tak boží souhlasim stebou *14* -
Re: jonas brothers
zuzko na 1000% s tebou souhlasim *14* -
Jonas 4ever!
Nejde dodat nic víc než: ÚŽASNÍÍÍ!!! *14*
Prostě nej!! ;)