-
Re: Re: ???
no jasne a odkud si ho vzala -
falesnej mail
ahoj ten mail(l.h.jonas@mail.com)je falesnej.nevim ktera vymastena p*** se za ne vydava, ale je fakt uboha.klidne ji to muzete napsat fanynky, ale nenutim vas.
PS:Jonas Brothers gratuluju, tu cenu si zaslouzi.:-D -
JB jsou nej hudební skupinou!!
JB vyhráli včera Kid's CHoice Awards 2009 v kategorii oblíbená hudební skupina!!! *4* -
mail
ten mail je l.h.jonas@mail.com a piste jim co nejvic at se z toho zblaznej.uz na to cekaj. -
Re: Re: METAL
jo jsou to namalovaný holčičky ale proč to pišem do diskuze JB?? *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic
na tebe ne to bud klidná *1* -
Re: Re: hmmm
Hloupeho napověz chytrého trkni takže já tě skopu a možna ti dojde že ste trapní a že tím uražením nic nezmůžete!!! *1* *10* *16* *5* -
Re: Re: Blé
další debil/ka se ozval/a...mimocodem já sem holka... -
Re: Re: ???
ahoj plosíím napište mi někdo emial na jonasbrothers prosíím já to nikomu nedáám prosíím já už nwm kde máám hledat prosíím na můj email ajulinka130@seznam.cz -
Re: Kdyby
no prave.maj na krku me a je s nima hrozna sranda. -
Kdyby
Kdybys jim ten mail dala tak by joemu nestačilo ani 2000 mb. schránka. *5* -
a
Aby ses stěch debilů nepisrala. *15* *15* *15* -
Klidek!!!
A proč sem jako tahate tokio hotel?? Tohle sou Jonas brothers tak se už uklidněte!!! Mě Th nevaději...proč? aspon něco dokazali!! ne jako TI co je tu pomlouvaji a maji plnou hubu kecu a přitom jsou nic!!! takže klidek ok?! *13* -
Re: ???
rada bych sem ten mail dala,ale slibila sem jb ze ho nikomu nereknu.tak smula.prijedou v kvetnu pristiho roku. -
Re: METAL
tokio hotel[TH]=totální howada!!! *1* -
Re: Re: bvh
Nevim proc by sme tu jako nemeli lozit kdyz vy co ty buzeranty poslouchate lozite vecne na blogy jinych skupin ktere urazite a nadavate na ne a JB tam vychvalujete!!!!!!!! -
Re: bvh
Souhlasím sou to debili buzeranští neco jak TH. *8* -
METAL
spolu s tokio hotel sou to o5 nabuzený kkti..ale th sou horší to zas pardon..metal 4ever -
???
Prosím .. napiště sem někdo naky kontakty na ně!třea email!!! *14* *9* -
Re: Blé
hej jako ty curaku zmrdanej vymackej si bedaky a pak neco pis a nelez sem kdyz jim nadavaas