Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (jonas brothers jsou tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru
  • neprijedou:(

ahojda jb tento rok neprijedou!:( psali mi to na mail.
  • Blé

*16* Debilní buzerantská komerční sračka *8*
  • Re: bvh

miluju je.......hlavne joe je k sežrání.a vy se děte vycpat....sme nelezte když se vám nelíběj
  • bvh

Jsou to totální debili,nechápu jak to můžete poslouchat. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: hmmm

Ošklivá komerční kravina. Už od pohledu to vypadá jak nějaká reklama "mám hezkej xicht kup si desku" Tohle fakt poslouchají jen blázni. *5*
  • Re: hmmm

no oni sou uz znamy dyl nez jeden mesic nebo rok.po nich urcite stekne kazdy.a neurazejte je porad je to dost hnusny dit je ani neznate,jste hrozny ČURÁCI a trapny *10*
  • hmmm

Zase nějaká popová zkupina co vydrží na výsluní tak měsíc a za rok po ní ani pes neštěkne. Tři šamponi složí teplou písničku a třináctky se mužou ...... *3*
  • Re: Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

to si psala me nebo tomu nade mnou moc by me to zajimalo *9*
  • Re: gfgyxt

toho andela si tam ani davat nemusis protoze ses trapnej a ty andel rozhodne nejsi at si kdo si ses proste traaaaaaaaaaaappppppppppneeeeeeejjj jj člověk a stym byses mes smirit
    jo aa jb jsou uzasn a krasni a ty nemas co tady kecat a nadavat jim sproste *3* *3* *3* *4* *4* *1* *1* *3* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: JB!!!!

no to nejsi jediná já ho taky strašně miluju!!!je to moje lááááska!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: fuj

DI DO HAJZLU TY SRAČKO!!!JO,JE MI MOŽNÁ 13!ALE KOLIK JE TOBĚ KDYŽ TOHLE PÍŠEŠ?HÁDÁM ŽE TAK 8 LET? *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Re: jooop

TY SI SRAČKA!!!a ne jenom sračka ale i debil,magor,kretén atd.!!!a když je nemáš rád/a tak sem NECHOD!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *5* *5*
  • Re: viva JB

máš úplnou pravdu!!!sou to takocí srabové že by jim to neřekli.ale já bych jim řekla že je MILUJU!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: lala

hele!koukej se uklidnit!!!!představ si,že ty by si byl/a osobnost a někdo by k tomě napsal že si hovno!!taky by se ti to nelíbilo...tak jim přestaň nadávat!!!!a jestli je nemáš rád/a tak sem prostě nechod´!!!!!!!!!! *13* *13* *13*
  • Re: Re: JB jsou boží

máte prawdu!je k sežrání! *14* *14*
  • ♥♥LoVe♥♥

Píšete to všichni tag já se přidám☺JB sou upe božííííí♥a kdo si myslí že ne mě je to jedno dohadovat se s ním nebudu(každému se líbí něco jiného)
    Tag pp *1* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4*
  • Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

prosim tě nech těch trapných rečí a běž do prdele!! *16*kdo to má pořád číst!!! *16* *10* tokové urážky které stojí za hovno píšeš jenom ty!!!! *10* a je to moc srapské!!!takové lidi jako jsi ty nesnáším a víš proč!!protože píšou co není pravda a myslí si že jsou machři že tady bude urážet skupinu kterou nemá rád!!! *16* *16*
  • nabídka

hej mam dva lístky na jonas brothers v londýně v červnu kdo má zájem ať mi napííše na mail anitan007@gmail.com *14*
  • Sbírka

Ahoj fanoučci!!Mám sbírku JB jestli byste o ni měli zájem tak mi napište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit