Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Blé

*16* TY dRž hUBU JO *13* neMUsIs JE uRAzeTh....JA tREba NEmaM RAda MEtaL *16* a beRu to nekOmu NE *13* taK diTE neKAM a NECHoDte SEmKA ne *10* A neBO si DETE bUZErOvatH NEcO InychO *7* kaZdey MA IneJ StyL *10* TAK KUR** UZ SE TADY (ne jenom tuady)DO GROUP KTERY NESNAŠITE NESERTE *16* AKORATH VAS KAŽDEJ VYFAKUJE *10*
  • ?

A kdes to vzal(a)??? *8*
  • Re: gfgyxt

di do hajzlu ty herko jedna usraná!sam/a si debil!
  • Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama

pííííííčooooooo!!!!!!!!!!!!! !! *13* *13*
  • Re: AHOJ

coooožeeeee?????mno jako doufám že ne!!!!!!!!!!!!??vždyt tokio hotel jsou takoví hovna zasraný oškliví a trapnýýý,a Jonas Brothers takoví skvělí,krásný,úžasný!!!to by byl úúúúlet!!!!!!!!!!
  • Re: Re: Koncert

di do hajzlu!!!!!!!!!ty hajtro jedna usraná!!!!chtěla bych widět teba jak zpíwáš!!!!oni aspoň narozdíl od tebe umí zpíwat a jsou slawný!!!tak jim nedáwej a WYPADNI když je je nemáš rád/a *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Re: Re: Re: Názory

jj já ho taky miluju!je to muj miláček!!nejrači bych s nim chodila!jenom kdyby to tak šlo!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: JB jsou nej hudební skupinou!!

jůůůůůůůů to je supeeeeer!!!to jim moc přeju!!! *4* *4*
  • wow!!!

ahoj!!musíte mi VĚŘIT já fakt nelžu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam na ně číslo!!tady je:+18187488887
  • Re: Re: Re: Re: Re: gfgyxt

tak neodpovidej!! *15* *15* *15*
  • Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -

jj a ty nichole a sry neci bejt nak vlezla ani va rozkazovat jj?? *3* *9*
  • Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -

jjjjjjjjjj franto mozna ze ja budu porad blboucka holcicka ae jestli to budu PORAD ja ta blbka tak ty budes porad zdegenerovanej idiot kterýmu je uz vic nez nam a porad se hada jak maly mimino divim se ze vubec sem umis neco napsat ty mimino *15* *15* *15* ae aby si pochopil ze sem chytrejsi nez ty a ty tvoje idolove tak na tebe uz seru vis co kdo by ti veril ty se tady snazis o nich neco roztroubit o nich jako pomluvi ae kdo by ti veril kdyz ani psat neumis to si nekdo rekne "boze to pise nakej ubozak kterej chodi nejspis do zvlasni kdyz ani psat neumi!" asi tohle sem si rekla ja a asi par 10tek lidi ktery tyhle tvoje blbi argumenty ctou a vis co?me to nebavi cist si ty tvoje urazky jak je libo nadavej si jim jak kces ae pamatuj jestli budes ty nam jako osina v zadku tak i ja to umim a byla bych neco horsiho nez osina v zadku uhh sry teda v tvy prdeli chlupaty a to tvoje si uz cist nebudu tak se ani nesnaz mi nak odpovidat me to bude UPEEEEEE u moji krasny zadnice v poho zuzko??neboj je to ubozak a hadat se s nim je ubohy

zuzana:Tady nejde o to,že musím mít poslední slovo,ale ty chceš,abych sem nic nepsala a pořád mně něco píšeš,tak jak tady nemám nic psát?! Tak už mě nech!
  • Re: Re: Re: Re: fasgdfg

daniasekJB :a ty snad víš co je to hudba?? *15* *15*

diana114:já zapoměla to ty musíš mít poslední slovo že! tak sorry!!!!!! *1* *5*
  • Re: Re: a

jo a tobe sem to nepsala tak drz pysk!!!

mno vidis tak si blba *15* *15* poser se stoho!!! *15*

Já zase neznám slovo interigence. *15**15**15*
  • Re: a

neznám slovo nepisrala *7* *15* *15*
  • Re: Re: Re: ???

zadala jsem na seznamu jonas brothers v cr a vyhodilo mi to nakou diskuzi kde naka holka ten mail napsala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit