-
Re: Ať žije Year 300
moje rec ja sem taky slysela prvni buring up a miluju je *14* *14* *14* -
Ať žije Year 300
Moje řeč.. :D ja sem první slyšela burning up.. potom sos a pak sem se zamilovala do year 3000... Ale tu spivaji i Busted ale od nich je pěkně hnusná.. Jonas to zaspivali parádně!!a Ted?? miluju snade všechny ty pisničky.. třeba Lovebug sem nemohla přijit na chut ale ted na ni nedam dopustit.. je krásná.. a stejně je to i s jinejma pisničkama.. Jonasové sou prostě Skvělý *14* -
YEAR 3000
Nejdřív jsem Jonas Brothers moc nemusela, ale jak jsem si pár písniček poslechla, tak musím uznat že jsou PARÁDNÍ! *3* Nejlepší je YEAR 3000. *5* A navíc jsou i hezcííí. *14* *15* -
Re: §¨l¨
jako ty -
Re: wow!!!
hele nekecej.anglicky mluvici staty maj 7 cisel a prvni 3 jsou 555.teda aspon to je na mobil. -
Re: Re: wow!!!
ty wole tak si tam zawolej znowa!!!+18187488887 je to číslo!ale když tam woláš tak před to číslo musíš dát i to plus proto ti to asi nešlo... *4* -
plosimte kecas to je jasny -
hele ty si asi fakt blba kdo ti to nakecal ze je to jejich čislo ja to prozvaněla a eklo mi to že to čislo nerexistuje -
§¨l¨
ty vole vy ste fakt jeste decka *15* -
Re: Re: neprijedou:(
ze neprijedou jsem psala driv, nez jsem zjistila, ze ten mail(l.h.jonas@mail.com)je falesnej.ale ani na Nickovym Myspace neni v koncertech CR.Ale moc je tady chcu.snad sem prijedou. -
Re: Re: hmmm
jj hrajou uz 3 roky *15* *15* *15* -
Re: hmmm
di do hajzlu!!!oni nejsou teplý >>!!NAROZDÍL OD TEBE!!<< a jsou slavný dýl než měsíc takže se nauč počítat :D :D :D !!!!jo a jako nevim po kom neštěkne ani pes!!!nebudeš to náhodou ty???já myslim že jo!!!protože oni narozdíl od tebe něco umí a jsou SLAVNÝÝÝÝ!! -
Re: bvh
tak hele ty kreténe nebo krávo!!!já ti řeknu jak je můžu poslouchat prostě je straaaaaaašně MILUJU a hlavně ♥Joa♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* takže jim přestaň nadávat!! *13* *9* -
Re: neprijedou:(
prosimtě žádnej mail na ně nemáš!!!takže nemůžeš vědět jesli tenhle rok přijedou nebo ne!!! *10* *8* *16* *13* -
Re: Re: wow!!!
dobře,zavolej tam aspoň se přesvedčíš že NELŽU!!!! *10* *10* *10* -
miley 123
kevin,joe a nick jsou nejkrásnější kluci na světě! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: a
stoho-a to umíš češtinu. *1* -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
no kde si to vzala jak mame verit nekomu kdyz to ani nevime ani se nepodepises na to cislo schvalne zavilam a uvidime jak ti mame verit no? -
Re: Re: Blé
StrCH SI TeN CApS LOcK DO PrdeLE ty PIcHO ! kurva už do hajzlu, co jsme, Češi nebo nějaký zpičený Maďaři, abysme nemohli psat česky a museli jak kokoti luštit každý slovo ?! Do piči s tebou ! *16*