-
Re: Re: Re: z.u.z.k.a
tak mi tady nedávej nějaké lekce o češtině!! *15* *15* -
Re: Re: z.u.z.k.a
hlavně že ty umíš psát že a víš vůbec jak se píše ještě!!?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak nevím kdo tady neumí psát!!
*15* *15* -
Re: z.u.z.k.a
jdi do prdele kreténe!!chápeš že tady je to jedno *1* a jestli neumíš číst s chybama tak je to tvůj problém!!! *1* já si můžu psat jak chci a co chci tak se do toho neser je to můj problém tak to neřeš!!! *8* *8* -
Re: Re: Blé...
Jo dobrá hudba to bude možná tak pro 12leté až 13leté fanynky, které jsou posrané z jejich vzhledu a nemají to v hlavě v pořádku. A ne z toho co a jak hrajou. Takže si raději dál ocucávejte jejich plakáty a nedělejte chytré že se kdovíjak vyznáte v hudebních stylech... Tak a teď mě tady můžete začít nadávat ať se tady u nás doma všichni pobavíme!!! *1* -
z.u.z.k.a
hele holka tobe fakt este nedoslo jak se pise z toho ? z tebe ?vrat se do skoly *15* *15* -
zlatý otto 2008
v bravu zlatý otto 2008 porazili jonas brothers tokio hotel takze jsou na 1 miste *3* *3* *3* *4* *4* (kategorie skupina samozrejme *15* ) -
Re: Blé...
asi nevis jak vypadaj diskanti co?radsi si to nekde zjisti nez tu zacnes psat takovi kraviny.a na rockery si rozhodne nehrajou maj svuj vlastni styl a nikoho nenapodobuji.a jestli mas na ne alergii tak je neposlouchej.asi ta jejich hudba bude dobra kdyz maji tolik fanousku -
nechte je BEJT!!!
TAKŽE TOHLE PRO VŠECHNY KRETÉNY CO NESNÁŠI JB A PÍŠOU SEM O NICH JAK JE NESNÁŠÍ JAK JSOU TRAPNÝ ATD.!!PÍŠU TO PRO VŠECHNY KOKOTY CO JIM TADY NADÁVAJ PROTOŽE KDYBYCH TO MĚLA PSÁT KAŽDÝMU MAGOROVI ZVLÁŠT TAK SEM TU JĚŠTĚ ZEJTRA!!!!TAKŽE PRO VŠCHNY CO TU NADÁVAJ JB:DĚTE DO PR... JSTE TRAPNÝ A UBOHÝ CHTĚLA BYCH SLYŠET VÁS JAK ZPÍVÁTE!!!! *13* -
Re: Blé...
táhni do hajzlu sračko jedna!! *10* chtěla bych slyšet zpávat tebe!!to by bylo určitě horší jak ječení opic *1*(hahaha)a když je nemáš ráda tak sem NELEZ!!!já mam zase alergii na tebe ty trapko hnusná!!protože já mam alergii na všechny lidi který nesnáši JB!! *13* *13* *13* -
bezte do prdele!!
běžte vy zkurvení kreténi někam!! -
Re: Re: :-(
ty!! -
Re: miláčkuju je
ty woe tak to mě poserte.....nemá joe icko dyštak písněte *1* *1* *1* *1* *1* tak z toho nemůžu........ -
Re: :-(
pravda,pravda.......úpa souhlasim....jsou to zasraní kokoti...ty woe fakt newim kdo tyhle zmrdy objevil.. -
Blé...
Tohle je diskuze o JB a sem si můžeme psát sví názory......můj je že JB jsou ty největší kreténi v galaxii co si hrajou na rockery ae přitom to sou hrozní diskanti........já je nesnášim a na jejich hudbu mám alergii......OMG fakt lůzr roku.....newim kdo je objevil ae vim že udělal moc velkou chybu!!!! *13* JB jsou kreténi..... -
Re: Re: telefon
je to vsech. Ale neni to cislo(asi), jako na pokec. Je to jen, ja nevim, abyste si poslechly jejich hlasy. S kamoskou jsme do nich valily a nic:-( -
Re: :-(
jo přesně!!! *15* -
:-(
The Jonas Brothers jsou zasraný kokoti!!!!! Neuměj hrát ani zpívat,jsou hnusný,nedá se na ně ani podívat,je mi z nich na blití!!!!!!!!! *16* The Jonas Brothers=nejtrapnější skupina na světě
PS:teda až po tokio hotel *1* -
Re: Re: bbbleeee
mě je zas stebe na blití!!! *9* *16* *10* *8* *9* -
Re: bbbleeee
jo a už se nevracej!!!!! *10* *16* *8* -
bbbleeee
OMG!!! Bavit se tady furt o tom jake maji císlo nebo icqko a jesti je to císlo prave nebo neprave a jak je ten joe krasný a jak ho milujete....... BOŽE! to je fakt ubohe... je mi zleee. Jdu blit... *8* *9*