Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: vs

hahaha *1* tak to je fakt trapny video jonas brothes sem si tam nevsimla ale asi budu slepa *3*
  • Re: Re: zlatý otto 2008

tak vypadni sračko!!! *8*
  • Re: Re: Re: z.u.z.k.a

ale tobě jsem to nepsala!!tak se do toho neser jo!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a

říkejte si co chcete je mi to u prdele!!! *5* *15* je to můj problém tak ho neřešte!!taky neřeším jaký ste magoři a tak!!!
  • Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!

jo!! já s tebou souhlasím!'!!
  • vs

uz jste videli nove video JB? ..kdyz na nej koukam tak me simra.. http://www.youtube.com/watch?v=WF19FxTdj0E *14*
  • Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a

Máš pravdu!
  • Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a

A pojem nářečí ti nic neříká,že? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: zlatý otto 2008

To je snad jedno,ne? Která sračka vyhraje,vždyt' máš fuk,jestli tahle nebo tahle.... *1*
  • Re: Re: z.u.z.k.a

Tak když si můžeš ty psát,co chceš,tak bleeker snad taky,ne?
    A je fakt,že bys už mohla začít chodit do školy! *1*
  • Zdravím jen fanoušky a faninky!

ahoj všechny faninky (i fanoušci ale předpokládám že moc kluků JB nemá rádo :))Když jsem přišla na tuhle debatu tak jsem si myslela že se tu bude kecat hlavně o JB a né o tom jak se správně píšou slova a že se mají někteří vrátit do školy a naučit se psát(některejm bych to ale doporučovala *4*.Takže bych prosila ty kteří tady dělaj ten rozruch aby s tím urychleně přestali ,protože já třeba nemám moc v oblibě např.p!nk nebo TH a urážim je někde?ne protože si jich nevšímám!Tak to skuste taky jestli teda dokážete pár dní někomu nenedávat nebo urážet jo?Ahoj!
  • this is true

i love you nick forever *14* *14*
  • Fans in Czech Republic

Hi, I'm Nick Jonas and I need to find out how many fans have a JB in the Czech Republic, that we could come to a concert. This is probably the biggest discussion on the JB, so therefore I am writing here :). We love you and listen Jonas Brothers :). Your Nick and JB
  • Re: Re: Re: Re: Re: Blé...

sorry umím psát!! *1* tě zklamu!!!poser se!!
  • Re: Re: Re: Re: Blé...

Hele šetři s těma sprostýma slovama. To tě doma neučili, že takový 12letý malý holčičky sprostě namají mluvit?..PS: až se naučíš psát tak potom choď do diskusí. *1* *15*
  • Re: Re: Re: z.u.z.k.a

jeee vtipny , dobre nepisu spisovne ale slovo este najdes i v knizkach v prime reci blbko *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Blé...

a jak to mám kurva vědět že jsi ON máš tam napsané my všichni tak stěri!!šuline zmrdanej!!
  • Re: Re: Re: Re: Blé...

Sorry ty p*čo zamrdaná, ale ja jsem ON ne ONA. A kdyby to ta tvoje vymaštěná věc co máš v hlavě (jestli tam teda něco máš, což pochybuju)nepochopila, tak ON znamená, že jsem kluk. Ale jinač na této diskuzi je fakt sranda ještě větší než na té o TH. Takže sem asi ještě párkrát zajdu když se budu nudit....Hlavně se tu všichni hádejte je to k posrání když to člověk čte. *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*
  • Re: zlatý otto 2008

anooooo ! ! !
  • Re: Re: Re: Blé...

s radostí!!ty krávo blbá kdy pochopí ten tvůj blbý mozek že je má někdo rád!!! *16* *16* no a když to nemáme v hlavě v pořádku tak si nás nevšimej a bež si za svojíma skupinama!!!to je tak težké pochopit kurva!!!????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit