-
Světové turné
JB mají mít světové turné! Nevíte kdy budou v ČR??? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Blé...
No klidně ale napřed mi musíš ukázat cestu ty už to tam určitě znáš. Tebe už tam muselo poslat lidí že bych se nedopočítal... *1* -
jdi do prdele ty čuráku zasraný!!!!!! -
Hmm..Sama si řekla že jsem debil zkurvený, zpičený, zmrdaný a když je někdo debil tak to asi logicky nemá v kebuli v pořádku to znamená že ani nemůžu pochopit že mám jít do prdele a že tu nikoho nezajímám když už jsem ten debil. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* PS: A na diskuse o TH si běž sama protože to jsou stejní čůráci a pičusi jako ti zajebanci JB. A od takové malé krávy jako si ty se z tadyma nenechám vyhnat tak si to kurva pamatuj ty mi nebudeš rozkazovat ty PÍČO MALÁ!!! A modlit se můžeš jak chceš... *1* *15* -
Re: Nová soutěž JB
sorry ale to video nejde -
*nepíšu -
a jestli ti vadí že tu nepíču čárky tak to je tvůj problém *1* je to moje věc!! *13* *13* -
my všichni:víš co polib mi prdel!!! *10* ty debile zkurvený,zpičený,zmrdaný... *10* hlavně že ty to máš v té tvojí kebuli v pořádku!!! *8* *5* můžeš už konečně pochopit že máš jít do prdele a že tady nikoho nezajímáš!!! *10* a je to můj problém že neumím psát tak to neřeš!! *13* *8* a běž už do prdele za tokio hotel..attd.. *16* a nebo víš co by bylo ještě lepší!!!Abys už konečně šel za svýma sračkama jo!!!! *8* *16* *10* a ted se modlím abys to pochopil!!! *4* -
Sorry teď tě asi zklamu já ale nejsem takové prase jako ty abych se posíral. A kde si přišla na to že umíš psát tak to teda nevím. -
Re: NeWIm ne=D
Hele jako první se nauč psát česky a potom sem lez. Kdo to má po tobě luštit. Jo mimochodem to písmo je hódně trapné... *8* -
Re: Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!
No vidíš už to správný psaní zase rozebíráš!Jsou tam třeba chyby ale přečetl/a jsi to nebo ne? -
Nová soutěž JB
AHojte všichni. Chtěla bych vás jenom poprosit, jestli byste se nepodivali na moje video k nové soutěži od Jonasů. http://www.youtube.com/watch?v=tgRd _5FlPoU jestli někdo máte svoje, tak pošlete, ráda se podívám. -
NeWIm ne=D
No,ako normalně bych řekla že je to kravina__ae ako ta angličtina_=Dpodle mě to je možny že sem psal..=o*JůŮj=D=DaE NicK jE sLaDkeJ žE Jo??Ae aKO MĚ sE sPiš lIbÍ JoE..=)AWe wObA sOu kUáSňOučKýÝ..=o*=)=) *14* *8* *8* -
Re: Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!
ja si s Nickem pisu na myspace. On je taaaak sladkej. -
Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!
Ty mi tu mluv o gramatice! *1* -
Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!
já si myslím že je Nick boží
někdy si s mojí nej kámojdou děláme
srandu že mu voláme mobilem *1*
já vim sme prdlí Nick je sqelej ten jeho
hlas miluju ho a snad ho někdy uvidím *14* -
Re: co to je?!
no ja nwm barry mozna ze jj ae jak by nam asi rozumel???? *7* *9* -
co to je?!
hey jako co to je tady dole?? ze by tu psal nick jonas?:??? no...zni to docela presvedcive...co myslite? -
Re: Re: vs
taky jsem si jonas brothers nevsimla *1* -
??
Ježiš co to je ?:D *9*