-
Re: Fans in Czech Republic
Kterej netušící tu zase vytáhl anglickej slovník? *13* -
Re: Fans in Czech Republic
kterej netušící tu zas vytáhl anglickej slovník? *13* -
Re: tak hele....
presne mas pravdu -
Re: fuj
a muj nazor zas je ze JB jsou skveli a suprove zpivaj. Jejich hudba se mi libi stejne jako oni:-* a tenhle nazor mi nikdo nezmeni!!! -
Re: fuj
tak existují!!abys náhodou z toho neumřel!!! *8* a zvracej si jak chceš klidně 10 kibliku ale ja je posloucham!!!a je to naše věc jakou skupinu posloucháme!!! *16* *16* *16* -
Re: tak hele....
*když se -
tak hele....
řeknu to narovinu...!!! *10* *10* a už to nebudu opakovat!!! *16* *16* kdo je nemá rád at jde pryč !! *16* *16* že vám to není trapný pořád do kolečka říkat jak je můžem poslouchat a že jsou jebací a co ste ješte nakecali..!!!no a co tak je posloucháme a neřešte to,když jsou tak jebnutí a blbý a že jsou to buzíci tak proč to tu pořád ste ???!! *7* *7* když jsem vám nelibí tak je neposlouchejte a nevšímejte si jich!!a nechodte na jejich diskuzi!!!!chápete to!!!!! *16* *16* *16* *16* -
fuj
muj nazor je že tihle týpci sou nejvetší buzeranti na světě...nechapu jak mužou tyhle skupiny vubec existovat...bléééé je mi z toho špatně *7* -
oo
Chystam na ně atentát ne fakt to neni prdel *1* -
Re: JB jsou boží
jj JB sou boží aJoe je nej!!! *14* -
Re: ???
Hele já tě taky nechci urážet ale kam to spěješ ty?Když se ti nelíbí JB tak si běž za těma svejma Borcema ok?To je taky můj názor! -
???
Jééé Bééé nechci tady nikoho urážet ale kam že to spěje hudební scéna?Do p**ele!Ať žijou borci jako Led Zeppelin a jim podobní je to jen můj názor...bohužel -
Re: heh..
muzem to poslouchat, protoze mame zivot o kterem si rozhodujem, jak bude vypadat. Klidne se zblij jak chces, ale myslis ze nas to zastavi v poslouchani JB? -
Re: jupii
sak jak to bude tak to urcite v bravu napisou ja tam urcite pojedu -
heh..
heejjjj...vy ste taki noooooobbb...takove lamy jak muzete poslouchat neco jako je tady too???? hehheehehehe to je k smichu ja se asi pobliju *15* *15* *15* *15* *8* *9* *9* *5* *5* *13* *13* -
Re: Re: Re: jupii
musim souhlasit bravo a tyhle ruzny casaky toho vdycky nakecaj a napisou a pak to neni ani pravda protoze co je to pravda???prece to co hvezdy sami priznaj ostatni o tom muzou vedet akorat tak velky kulivi *9* -
Re: Re: jupii
no ja ti nevim, napr.psali ze Nick chodi se Selenou a on sam prohlasuje, ze s ni nic nema. -
Re: Re: Re: Re: JB jsou boží
Vždyť jsou sladcí a k sežrání všici tři -
Re: jupii
jo Bravo má zaručený informace *1* avždycky je to všecko pravda že? -
Re: Re: Re: JB jsou boží
jj Joe je sladkej *14*