-
Re: Re: Praha
praze -
Re: Praha
jako to faakt že byli v prate...?a ty si je viděla..?twe jako kdyby přijeli toto leté *14* *14* aspon bych viděla nicka live *14* *14* *14* -
jupii
hej v praze v nakym kine bude mit nevim kdy premieru jonas brothers 3D KONCERT BYLO TO V BRAVU ALE NEVIM KDY *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* -
omluva
omlouvam se za chybnou informaci. Ceny Grammy se uz udelovaly a skoda je, ze Jonas Brothers nevyhrali:-( ale uz i nominace je velky uspech a snad jim to vyjde priste. -
Re: :-*
jo!!!presne!! -
:-*
jo měli by to vyhrat... zasloužeji si to... *8* -
Grammy
Ahoji, The Jonas Brothers maji sanci ziskat hudebni cenu Grammy, ktera se udeluje uz po 51. tuto nedeli v Los Angeles, kategorie ve ktere by meli vyhrat je Objev roku. Tak jim drzme palecky:-) -
www.jangczpjeng.blog.cz
Hlasujte na mém blogu v hitparádě,např. v souboji o postup do 3.kola jsou i Jonášovi bratři,tak pro ně můžete hlasovat,jestli chcete,aby postoupili *3* -
jebanci
tohle hranici uz s demenci , nekdo sem napise a jako ze to je jeden z tech troubu neni to trochu retardovany? *15* -
JB
Jonas brothers ROCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
Re: Re: :-D
samozrejme kdo stim nesouhlasi(myslim fanousky)tak nemusite ja vas nutit nebudu ale bylo by to lepsi *3* *3* -
Re: :-D
jo přesně....hej lidi nevšímejte si jich *15* oni za nic nestojí!! *5* *5* jen at si jim nadavají když jim nebudem odpovídat tak půjdou pryč skratka budem si psat jenom kdo je ma rad a kdo je nepomlouva *5* *5* ignorace je lepší než je pořád premlouvat aby sli pryc!! *3* *3* stejne by nesli pryc protoze jim bavi nadavat a hadat se snama *5* *5* -
:-D
Kliiiid... ty anti si mysleji že sou vtipný ale už je to nudný ;-) *9* -
!!! pro Kindís
Jestli se ti nelíbí,tvoje věc.Ale nemusíš sem vůbec lozit,být vulgární a kazit nám zbytečně náladu.Vím,že tě baví otravovat ostatním život a být dotěrný/á jak moucha...ale vlastně ty mi za žádné vypisování nestojíš,takže se laskavě uklidni a vypadni tam kde jsou ti jiné hudební skupiny sympatičtější..Děkuju *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Blé...
Konečně ti to došlo SLÁVA!! -
Omg
Omg kreténi největší víc nemám co říct -
Do ČR toto turné nejedou:'(
Ahoojky fanoušci JB!! *3* ..Mám pro některé z vás,tedy pro ty,kteří to ještě nevědí.Jonas Brothers toto turné k nám do Čech nejedou:'(..Ale Nick píše,že to už projednává s bratry a manažery,aby jim to příště vyšlo.Totiž až tak jednoduché to není:(..
Pokud na ně chcete jet,tak nejblíž do Německa a to buď do Frankfurtu nebo do Berlína..anebo buďte trpěliví,oni k nám přijedou!!já je do toho dokopu!!
*1* *1* *1* jestli se chcete na něco zeptat a já to budu vědět,nebo to z kluků vytáhnu,můžete se mě ptát mailem.. *4* -
víš co už mě to s takovým kokotem nebaví klidně jsi mi tady nadávej a piš mi ale já ti odpovídat nebudu o takoveho zkurveného kokota nemam zajem se hádat *8* takže od tedka budu psat s lidma kteří mají rádi jonas brothers ale budu se bavit i kdo nema rád jonas brothers ale jenom stím kdo jim nebude nadávat!! *13* *13* tak sbohem kokote!! -
Asi tvoje osvědčená technika že ano ale u mě se neosvědčila takže smůla... *13* *1* -
tak dobře ven si mapu čokla a baterku!!mapa ti uletí čokl ti uteče a batrka ti zhasne a si v prdeli!!! *1*