-
Re: Re: nahodte téma lidi
Hollywood je hit Madonny -
Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
pravidelně si johnasiovýma utíram prdel ale ani to nezvládnou tak mi ho vycucali ale nevěděli jaktak jsem je poslal do přirození -
Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
pravidelně si johnasiovýma utíram prdel ale ani to nezvládnou tak mi ho vycucali ale nevěděli jaktak jsem je poslal do přirození -
Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
nektery lidi jako z.u.z.k.a mi prijdou fakt blby, ja si myslim ze tohle je uplne nahovno skupina neumej vubec hrat neumej ani zpivat a desne me sere ze se povazujou za rock`n`roll -
Re: Re: Re: Re: Re: nahodte téma lidi
*13* nene Tonight je nééééj *5* *1* -
Re: Re: Re: Re: nahodte téma lidi
*15* se nam to tady nejak rozjelo. *15* dobry téma.ja posloucham všechny pač sou uzasny.ale prece jenom mam jednu oblibenejsi než ostatni- *14* Inseparable *14* -
Re: Re: Re: nahodte téma lidi
jojo holky:)ja tedka poslední dobou posloucham Still in love with you. *14* *14* *14* *14* *14* klasna pisnička -
Re: Re: nahodte téma lidi
Tak to moje je Lovebug.....a upa mega je taky Australia.Má mega dobrej text..:)ja ty pisničky posloucham každej den:) -
Re: nahodte téma lidi
ajojač..moje nej písnička je Goodnight and goodbye ta je fakt bombova a pak jeste Hollywood.a vy? *3* -
nahodte téma lidi
čaute ldiičky...prestante se hadat..každy ma jiny vkus a to by jste meli respektovat ne?chtelo yb to nahodit téma aby tady nebyla takova nuda.tak o čem se bduem bavit?tak treba jaka je vase nejoblíbenejsi pisnička od Jonas brothers? *4* at to jede lidi..chci tady vasi odpovedi ju? *1* aspon udelame Joans brothers vetší počet komentárů *14* tak se mejte a fandete Jonas brothers *14* ahooooj *14* -
Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
dechovky,moravanky *7* kazdy aspon trochu kulturne zalozeny clovek zna led zeppelin a black sabbath, i ti vasi jonasove je urcite znaj ,kdybi nebylo tehle kapel tak tu nemate skoro nic tak drzte kurva klapacky -
Re: Lide.cz
TAK TO TI ASI LHALA KRÁVA JEDNA BLBÁ!! *1* -
ff
sou uplně boží NICK je z nich nejklásnější a ten kdo je chce pomlouvat tak at si políbí prdel protože nepozná doubrou hubdu!a at de poslouchat evu a vaška ty sou pro ně ti nej!!:-d :-d
*1* *1* *1*
miluju NICKA a JONAS BROTHERS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I LOVE YOU jonas brothers
jonas brotherd jsou nejlepšííííííííííí jáá je uplněééé milujůůůůů!!!!jsou andíílcíí..!!!a krásnííí!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: fasgdfg
dianna114:ty kravo jedna zasrana neser me!! *16* *16* kdyz se ti nelibi tak bez do prdele nikdo na ty tvoje zkurvene slova neni zvedavy!!! *8* *13* pico!! *16* *16* -
mILUJU jb
jN JA SI TAKY MYSLIM ZE TO NEJSOU ONI ALE KDE LEŽÍ 4R ASI VÍ KDYŽ NAPSALI ČR MEZI MÍSTA KDE SE BUDE VYSÍLAT 3D FILMA JINAK KDYZ SEM CHODÍTE JEN ABYSTE NAPSALI JACI SOU TO KRETENI ATD TAK BEZTE NEKAM JINAM JA VAM TAKY NEPOMLOUVAM VASE POSRANE DECHOVKY!!! *5* -
Lide.cz
Hele lidi mam dotaz.už jste taky vdieli na lidech.cz zaregistrovany selenu demi nicka kevina joa miley atd?jedna holka mi psala že sou to vazne oni...ale ja tomu neverím.vždyt ani nevi kde česka republika leží natož aby se registrovali na lidech.co si o tom myslíte vy?napiste svuj nazor a jinak jestli se chcete juknout na ty profily tak písnete papa *14* Jonas ´s fans *14* -
Re: jebaci bratri
jsi totální ČŮRÁK.Kurva nadává ti někdo??? asi ne co??? protože bys jinak věděl jaký to je!!!podivej se laskavě na sebe do zrcadla a řekni.Zrcadlo kdo je na světě nejkrášnější? a uvid=iš že ti odpoví:Větší masku jako si ty nikdo nemá proto si nekrásnější maska na světě!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: fasgdfg
víš co di do prdele jestli se ti tu nelíbí tak vypadni ty kráávo!!!
*16* *16* *5* *8* *10* -
Re: Re: Re: fasgdfg
máš pravdu sou to dementi nevědí co to je hudba.jenže pro ně je asi lepší moravanka!!! *1* *15* a vůbec jestli se jim to tu nelíbí tak co sem lezou???!!!