Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: asi te zklamu kikinko

skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa protože bych napsala joemu jak ho miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Názory

milujuuuuu jonas brothers ale spise joeho nez jonas brothers mno *14* *14* joe jo to je kus *14* *14* *14* k nakousnutíí *14* *14* *14* *1*
  • Re: JB jsou nej.

heledte ja sem si teda ulevila když sme se dotvedela ze spolu z joem nic nemaj ale stejne ve filmu camp rock se mi to nelíbí!!!!!!!!ae co stejne spolu doopravdy nejsou takže je jen MŮJ *14* *14* *14* *14*
  • Re: JB jsou nej.

miluju joeho je to ten nej kluk na svete *14* *14* je upe krasnej *14* nejky na svete *14* *14* lavuju ho desne moc je upe božííííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* jednou bych hp chtela videt v cesku!!! *14* *14*
  • Re: Re: JB!!!!

ahojkyy joe ten je upe upe kráááááááááááááásnej *14* *14* *14* *14* upe ho lavuju nejradsi bych ho sežrala láskou!!!!!!!!!!!! *14* *14* proste je nejlepsi krasnej božíííííí .... miluju ho nejvic na svete *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: JoOnas..***

hoj me se taky upe moOoOc libi jonaskove ale nevíte nekdo kdy JSOU V ČESKU????? PLS NAPISTE MI DYSTAK NA E MAIL DIDULKAT @SEZNAM .CZ TAK DEKUJU A PLS PISTE LIDICKY *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: fanynka

no presne si myslis ze tu nekoho zajima debilni tokio hotel to frcelo uz davno ted frci jonas brothers a vis na ty tvoje upominku tu neni nikdo zvedavej tak uber plyn a neotravuj s TH tema trapakkama *16* *13* *13* *5* *8*
  • Re: Re: nick-love

tak co das to aspon jedny z nas??pls *9* ja je mam rada a je pravda ze bych proto abych je uvidela nebo slysela udelala cokoliv ae ty to asi nikomu nedas vid??ach jj tak promin uz nebudu otravovat protoze vm ze chtej mit soukromi promin uz nebudu *9* *9* *9* *9* jen me to mrzi celou tu dobu sem zila jen kvuli tomu ze sem je videla a slysela a tohle by bylo to nej nej nej co by sem zazila jenze se to asi nesplni takze...........ae neprestanu na NICKA ´myslet a az snim zase budes mluvit prosim rekni mu ze tady v cesku ´ho ma nekdo mooc rad a rekni ze to byla jen jedna obyc holka tak nic pozdravuj ho *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: fanynka

ae jj tady se mluvi se vsea kdyby si nahodou nevedel *15* *15* si asi trochu mimo a ver mi ze nejsem jedina kdo si to mysli *1* *1* *5* *5* *5* a kdyby neco tady uz nikdo nemluvi o TH protoze sou tady diskuse JONAS *14* BROTHERS a nadavej si mi jak chces protoze me je to jedno dokud me bude porad hrat srdce LASKA K JB nejvic k NICKOVI tak mi nikdo neuze ublizit protoze ja ziju svuj sen *15* *15* *15* *14*
  • Re: Re: Re: fanynka

To Adisek: Mluvil někdo s tebou? Ne? Tak mlč! *10* Mluvila jsem o tom co píše na Tokio Hotel a né tady!
  • Re: Re: fanynka

tak za prvi tady o THnikdo nemluvil protoze nas nezajimaj a za druhy muzeme si nadavat komu chceme kdyz vy tady nadavate taky JB tak mi muzem taky tem vasim a to je pravda pravdouci
    *15* *5*
  • Re: fanynka

Ty zasraná krávo přestaň chodit nadávat na TH!! Nikoho tvý kecy nezajímají!!! Je ti to jasný? *10*
  • Re: Re: nick-love

ja vm a taky vm ze chtej mit soukromi ae videt slyset je a zit pro ne to ja umim nejlip a delam to pro ne to je celej muj zivot ja pro ne proste zkracene ziju a jestli mas srdce tak ho das aspon jednomu ne??vyber si ae rikam co ja bych bejt tebou dala za to kdyby mi rekli aspon jedno slovicko to by mi stacilo NICK je totiz moje A TO bez srandy vysnena laska to mozna kazdyho ae ja to myslim uprimne a vazne a kdyby mi ek treba jen ahoj byla bych ta nejstastnejsi holka na svete *9* *14*
  • Re: jb

a jeste na facebooku teda jestli vite vubec co to je
  • jb

no ale vite v americe nemaji icq ani skype no mozna ale pres webku byste je nevideli neni to tak velky signal kdyz pres skype ani nevidim segru ktera bydli v londyne tak je uz vubec neuvidite jedine pres jejich stranky a pres myspace a buzznet
  • dssRFD

presne tak fuck off** *15*
  • fanynka

kdo by byl tak hodny a napsal mi icq joea na email?? *3* tady je ten email:smizuzi@seznam.cz
  • Re: Myspace

ja bych chtela a ty si snima povidas ??a rozumi ti?? jestli by to slo tak bych ho chtela ae prosim at je to pravy *9*
  • mam je rada a preju jim stesti

joe,nick a samozdrejme i kevin sou ty nej klucinove ae maji spoustu prace kdyz se pripravuji na turne nebo koncert ani jim nezavidim ty starosti ae oni maj stesti tim zeje potporuje spousta vernych fanousku mezi ktery patrim i ja ae to neni dulezity jen sem jednoduse chctela rict ze je mam rada a preju jim co nej stesti at se ty fanousci nikam neztratej a kdyz jj tak ja budu vdycky verna JB *14* a to budou san duz vedet
    protoze rikali ze fanouzci sou pro ne vse bez nich by byly nahrany
  • Myspace

Podle me je nejlepšé Nick *14* *14* a jestli by na nej nekdo chtel myspace at mi napíše a ten myspace je pravej narozdíl od tech vašich icq a tel čísel *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit