-
jaj
jako ja co tady ctu se fakt musim kolikrat smat..kolik vam je jezisi ?? jak tady pisete ze na ne mate icq mobilni cisloa td..tak to vam fakt zeru a jestli mate fakt jejich cislo ..tak bych ho zverejnila aby vam ostatni verile ne ???:P jinak JONAS BROTHERS JB 4EVER ILOVE YOU !!!!!! PAPÍÍÍÍK *3* *7* *7* *7* *7* -
Anetka
myluju Jonas brothers sou to mylacci hlavne Kevin a Joe ale ani Nick neni spatnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja je proste zboznuju -
Re: Re: nick-love
tak ja si to zjistim sama to icq mam i na miley cyrus -
Re: nick-love
já na ně sice mám i číslo na mobil i icq atd ale já sem jim slíbyla že to nikomu nedám to sem jim nabídla sama a Nick řek:Yes ok *3* -
Jonas Brothers
I love Joe Jonas and Nick Jonas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ¨
já sem tak šťastná že je můžu vídat často u nás jsou ted 3hodiny ráno a já už od večera pařím na pc *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
Re: onich
ty seš gey? *1* *3* -
Re: kouknete se jak piste!!
No jasně,vždyť diakritika dneska nezájem,to už k úpravě nepatří stejně jako množství smajlů,horších než spam.. -
Re: Re: Re: Re: Re: METAL
No hlavně že víš jak zadat otravné množství smajlíků,bravo.. -
Re: Re: Re: METAL
Velice dobře známý mýtus vymyšlený nějakou popovou nánou...Ale statistiky hovoří jinak.. -
Re: hhh
A co se na nich dá konkrétně závidět,to mi řekni.. -
onich
jsou fakt super *14* .líbí se mi joe *4* .už jsem ho 2 namaloval.a proto doporučuji jonas brothers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *14* *1* *14* *14* -
nick-love
nevíte někdo skype nebo icq nebo adresu na nicka mocinky moc dekuju -
Love :-*
I love Johnas Brothers! They are the best, best, best, simple BEST! :D *14* -
Re: Re: mahd
lol zna kazdy tak nemusis machrovat neni to nutne!! *15* nikoho to nezajima!! *15* *15* *10* -
Re: není
no tak to ne *1* *13* jonas brothers je lepsi nez Eva a Vasek *1* *1* a pokud se ti libi tak nemas styl!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Dežoti
na nejaky metal ti seru *16* jonas brothers je nejlepsi skupina a ty stim nic neudelas ani kdyz je budes pomlouvat mame je radi...to bych chtela videt tebe jak zpivas *1* jejda to by dopadlo.. za prve mame je radi za druhe si kokot *1* a za treti jdi do prdele stim hnusny metalem fuuj *9* *9* -
Re: Re: Tohle jsme si nedomluvili !
neser a bez si vyhonit *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: lily25
no týýjo ty seš hustá (to by člověk neřek) !!!! *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1* -
tky fuck off !!! *3* -
fuck off !!! *3*