Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jonas brother

Ilova music tom *14*
  • betynka

I´m bety. I´m from czech republic. I love Jonas brothers. bety *14* *14*
  • Re: Re: Úprava

kráása miluju vás !!! ste užasní hlavné šoooooon!
    *14* *14* *14*
  • Re: Miluju vás

Ty máš holka dost *15* *15*
  • Miluju vás

Sou moc dobrý hned jak sem je slišela zpívat tak sem pťestala mít raáda svoji oblíbenou skupina US5. Už se mi vôbec nelíběj sou proste humus ale JONAS BROTHERS sou nejjj *14* *14* *14*
  • ?

jak tam náká ta holčina psala že má cukrovku a že je to hrozný .... jako je to hrozný já to nikomu nepřeju , aale zajímalo by mě jestli bys ho litovala kdyby nebyl slavnej a byl by to jenom nějakej ošklivej kluk z vaší školy ...no nic ....já je nemusim ...a camp rock je blbost až na pár dobrejch hlášek toho kudrnatýho : uděláš mi tu budku ???
  • MILUJU !!!

*14* *14* NEJ NEJ NEJ skupina co znám, sem fanatik a znám šecky jejich písničky zpaměti *1* *1* ....MILUJU VÁÁÁÁÁS =o* =o* =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    jestli někdo ví o ňákým jejich koncertu ať písne !!!!
  • Re: Re: Re: Joe...!!!

jo to mas pravdu
    *3* *3*
  • Re: Jonas brothers

Víš proč?? Protože to sou ošklivý, komerční kreténi.
  • Re: Re: nick

už jí nechal teď je se Selenou *9* *16* *15*
  • Re: Re: nick

nechodi...nick ji nechal
  • Re: JB sou nejlepší

pokeca? jak to myslis?
  • Jonas brothers

hele nevim proč se někteřím Jonas Brothers nelíbí vždyt jsou upe super.Miluji je!!!!!!!!! *14* *14* *14* mimochodem já je nemám ráda.....Já je Miiiiiilllllllujjjuuuuuu!!!!!!! *14*
  • Re: BUZNY

Souhlasim *15*
  • HAHAHA

BUZÍCI NEJVĚTŠÍÍÍÍ *13* *13* *13*
  • Re: nick

jo a chodi miley cyrus este s nickem?
  • joe je nej

joe je ten nejlepší a v camp rocku je k sežrání *14*
  • Jonas Brothers

No lidičky já sem Jonas Brothers nikdy nemusela pokaždý když sem je viděla v časopise tak sem otočila prostě list a nezajímala se o ně,ale od tý doby kdy sem viděla Camp Rock kse sou úžasný a pustila jsem si jejich videa na youtube tak sem úplně změnila na ně názor sou to prostě normální kluci se smyslem pro humor a muziku a to že chodí skvěle vystilyngovaný to je jedině jejich plus *14*
  • nick

nick je dokonalej,krásnej akorát je mi ho líto že má cukrovku snad se mu nezhorší dyby se mu něco stalo hodně jeho fanynek by bylo sklamyných a hlavně já.Miluju ho!!! *14*
  • JB sou nejlepší

Jonas Brothers jsou nejlepší hej kdo si pokecá lidi? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit