-
Re: BUZNY
BUZERATI jo hmm..... *7* *3* -
??
Cože?? tohle že je první??!! *7* -
Styl hudby
JB hrajou pop-rock *3* -
Buzny
SOU to buzíci největšííí...METal je LEPšííííí´...aspon vidite jaky to je kdyz vy pisete o nejaky skuúine do jejich fora... *13* -
Re: Úprava
to má být asi My Space -
Úprava
Hele lidi už mě docela štve proč jako pořád upravuje Jonas brothers uživatel nickjonas jako já tam chci taky přidat třeba odkaz na jejich MySoace a ono to nejde protože tam ten blb nickjonas pořád upravuje! -
Re: Re: Joe...!!!
Já Miley moc nemusim,ale Camp Rock je prostě BESTOVEJ !!! Prostě na nich uplně ujíždim...xD *14* *14* -
Re: Joe...!!!
napodobne.....a taky miley cyrus a soundtrack camrocku....:-D -
Re: to je jedno
Jo tak to ví bůh hele...xDxD *3* -
Re: BUZNY
A nejseš ty náhodou buzerant?? Tobě tady taky nikdo nenadává tak se uklidni...!!! -
Joe...!!!
Miluju Jonas Brothers..!!! Teda hlavně Joeho...xD V mp4ce nemám snad jinou muziku než tyhle miláčky...*MUCK*.. *14* *14* -
BUZNY
3 BUZERATI *1* *1* *1* *1* *1* -
to je jedno
jaký je to styl,ale moc se mi ta jejich hudba nelíbí -
Re: Re: Re: Re: Re: JB jsou nej.
to ne....POPIK....tak ale libi se mi to....copak jste nikdo nevidel SHOOL OF THE ROCK?? jako Jack Black tam byl uzasnej...ale lepsi byl v Kralich rocku...(v aj nejak Tenacous´D)...proste best...sle stejne u mne na plny care vitezej Bratri Jonasovi -
Re: Re: Re: Re: JB jsou nej.
haha koukám ,že ty si pro rozhovor vystačíš sama *1* ,ale přiznej ,že to prostě neni ,,pravej rock,, *3* -
Re: Re: Re: JB jsou nej.
beru z5...jsou totiz i v rocku... *1* -
Re: Re: JB jsou nej.
ikdyz si najedes na osobnostech.cz nahoru na pop....(jak tam je Blues, country....)...tak v popu jsou The Jonas Brothers -
Re: JB jsou nej.
Bratry Jonášovi sice oupe žeeerrůůůů, ale je pravda, že zpívají POP....kdyby zpivali rock, tak by přeci nebyli táááááák sladcííí....no ikdyž Mandy je tak trochu poprock..... *3* .... *14* -
hlaska na t-music.cz
prisla jsem na to, jak muzete hlasovat 2x denne!! nejdriv pro ne hlasnete neprihlaseny a pak se prihlasite a hlasnete znova....me to tak funguje...zkuste to, a napiste jestli vam to taky funguju! a tak hlasujte vsici pro JONAS BROTHERS: WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES (jsou zatim na 2. miste)....tak sup! 2X denne! *14* *3* *14* *15* -
Re: JB jsou nej.
jo jasně,řekneš o rockových legendách,které tvořily dějiny ,že nevíš co to je a ať se jdou zahrabat...a pak napíšeš ať žije Rock...hahaha :D co ty si za výmaz... *1* hh,co příspěvek to perla...víš co,zalez si doma pod postel blbečku a nesnaž se...nemáš na to...