Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: hovna

Metal je sračka. To není hudba. Jonas Brothers to je MUZIKA ty kriple. jo a umej se smrdíš až sem.
  • Re: Re: sexy rockoví kluci

Kam se hrabe pošahaná Metallica. Jenom si hrajou na to že sou rockeři. Jonas Brothers forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: Re: ani neeeeeeeee no

ty seš dobrá kravka tohle je nejhorší 13náctiletý dyliny co vřískaj jak malý děcka když jim někdo šáhne na milovaný JB *15*
  • Re: Re: Jsou prostě úžasní

*9* *9* se nejdřív nauč pořádně česky pak tady kdákej svoje milostný ke ci *9* *15*
  • Re: sexy rockoví kluci

hráblo ti?jak se opovažuješ toto nazývat Rockem!!!!!!! *8* takový hovna!to je urážka Rocku *9*
    hmm jasně noo z 99 % je poslouchaj vymletý pubiny co neví co je pořádná hudba a to zbylí procento seš ty a další takový buzíci tobě podobný *5* a ty seš asi hodně přihřátej když napíšeš do titulku:sexy rockoví hoši *9* *9* vzpamatuj se *9*
  • Re: sexy rockoví kluci

dobre ty!!!! *3*
  • sexy rockoví kluci

Jonasinci jsou upa boží. Uplně je miluju. Nevim co bych bez nich dělal. A to je mi už 18 let tak si to vemte jak jsou populární když je poslouchají i kluci. To že jsou pro holky to není vubec pravda. Oni jsou prostě BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • sexy rockoví kluci

Jonasinci jsou upa boží. Uplně je miluju. Nevim co bych bez nich dělal. A to je mi už 18 let tak si to vemte jak jsou populární když je poslouchají i kluci. To že jsou pro holky to není vubec pravda. Oni jsou prostě BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • Re: Re: prispevek pro Khare

Borec!!! *5*
  • Re: Re: prispevek pro Khare

Ty seš borec!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Re: sraci

oproti tomu 4.místu jsou ještě docela v pohodě
  • Jonas brothers

Tak hele jestli nemate radi jonas brothers tak nechap proc sem chodite??kazdy mame jiny styl hudby....me se treba libi takze budte radsu ppsssttt.......... *3* *16* *5* *5* *1* *1* *5*
  • sraci

jak tohle muzete dat na prvni misto proste nepochopim *16*
  • hovna

sracky nejvetsi *16* kdo muze takovou kundovinu poslouchat *8*
    Metal forever!! *16*
  • Dobrý=průměr

Jo jsou dobří,třeba SOS je pěkná atd.,ale vůbec se mi nelíbí,že zkopírovali 2 písničky od skupiny Busted...-Year 3000 a What I Go To School For rozhodně nejsou jejich díla... *5* *13*
  • JB

mno..sou prostě supéér!! *14*
  • hey jako hlaska na t-musicu!

prisla jsem na to, jak muzete hlasovat 2x denne!! nejdriv pro ne hlasnete neprihlaseny a pak se prihlasite a hlasnete znova....me to tak funguje...zkuste to, a napiste jestli vam to taky funguju! a tak hlasujte vsici pro JONAS BROTHERS: WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES (jsou zatim na 2. miste)....tak sup! 2X denne!
  • Re: fujky..×D

a sou teplý!miley to řekl nick dyž s ní chodil!proto jí dal kopačky!proč by jinak byli panicové až do svatby! *3* *15* twe si to honěj spolu bráškové pitomí!
  • OMG

Jezus to říká každej když je new skupina!bože ty sou úžasní já je miluju sou nádherní!nikdy v životě je neuvidíte,nikdy s nima chodit nebudete můžete to tak maximálně se muckat s jejíma plakátama! *15* taže klídek'!až se zas objeví new skupina zas tadyty odpadnou a tamty budem na stupni č.1!ale mega cool písničky!fandím kluci,jen tak dáL! *14* *14*
  • ...

sou dokonalýýý hlavně niick komu se líbí nick?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit