Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Jsou prostě úžasní

to máš pravdu
  • Re: Re: Re: Jsou prostě úžasní

kdyz namas slov, tak se ani nesnaz neco sesmolit....nech me bejt...jsem malda a tak si musim uzit...! lol
  • muck

já se prostě žeru ...nick-joe-a kevin-muck muck cluci *14* *14* *1* *3*
  • Re: sou dobrý...

jj ale všihcni tři i Nick a kevin taky :)
  • Re: Re: Jsou prostě úžasní

Já uz nemám slov jaká ty si píca zkurvená dyt ty nevía za jo zivot ty mrdko posraná *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: sou dobrý...

to nema......ale je hezky...a...newm, jak bych to popsala...
  • Re: Re: Re: Re: Re: sou dobrý...

ale nevím,jaký to má smysl ,se tím tak okázale chlubit.To je snad každého věc,jestli začne sexuální život v 10,20,50 nebo třeba nikdy,po svatbě nebo před svadbou,nechápu takovou okázalost.
  • Re: JB 4ever

JB Metallice nesahaj ani po kotníky. A takhle to zustane jeste dlouho.
  • Re: Jsou prostě úžasní

Oupe mas pravdu...! ja jen co slysim Still in love with you- muj usmev se rozzari! Litlle bit a longer-rozbcecim se...Year 3000-zacnu zpivat! When you look me in the eyes-zacnu snit....chjo....JEJICH HUDBA UZ JE SOUCASTI MEHO ZIVOTA!!! Kez by byli i oni osobne.....aspon jeden...klido i Kev... *9*
  • Re: Jsou prostě úžasní

Oupe mas pravdu...! ja jen co slysim Still in love with you- muj usmev se rozzari! Litlle bit a longer-rozbcecim se...Year 3000-zacnu zpivat! When you look me in the eyes-zacnu snit....chjo....JEJICH HUDBA UZ JE SOUCASTI MEHO ZIVOTA!!! Kez by byli i oni osobne.....aspon jeden...klido i Kev... *9*
  • Re: Re: Re: Re: sou dobrý...

*1* *8* ....ja tad toho pisu...! *3*
  • Re: Re: Re: Láásky!!

Hey__mnOo taQ tOo ee všiChni tři sOu jenOom mOoji xP___ne dělám si prČu sOou všeCh__!! ( ae hlavně mOoji) *14*
  • Jsou prostě úžasní

jsou prostě nej. *14* *14* My je prostě milujeme nevím co Bychom si bez nich počali *3* JSOU PROSTĚ NEJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!A JSOU NÁDHERNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • Re: Re: Re: sou dobrý...

však zrovna tys to byla
  • Re: Re: sou dobrý...

to vi preci kazdej poctivej FAN!!! *3*
  • Re: Re: Návštěva

z jakyho zdroje vis, ze hrajou na playback??? hovn*!!! copak jsi nevidel ty videika na youtubku: *7*
  • Re: sou dobrý...

to už tady kdosi psal
  • Re: uhm, jasně...

například já
  • sou dobrý...

víte, že Jonasovi jsou křesťani?
    Joe nosí prstínek na levé ruce, protože slíbil Bohu, že bude až do svatby čistý... Je to prý prstýnek čistoty.
  • JoBros

*3* Jonas brothers - 4 ewer !!! seci su cool .. nemaju chybu ! *15* *15* *15*
    Jobros *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit