-
Re: Re: Re: bydlej si cc??
uz jsem videla! Uzasnej bejvak.....sla bych na navstevu vis jak...:-D -
Re: Re: bydlej si cc??
http://www.starmagazin.cz/2008/08/1 8/takhle-bydli-jonas-brothers/
jso u tam fotky a tak *1* -
Re: Re: Paka
jinak říct můžeš třeba o Metallice cokoli...já bych řekl hm a pak bych ti to logicky argumentováním vyvrátil *1* tohle je sranda jestli to někteří z vás eště nepochopili... cílem není pomlouvat ,ale argumentovat...a zasmát se...omg ,ale jestli jste tak natvrdlí a nechápete to tak si jděte hrát na pískoviště suchaři *1* -
Re: Paka
problém je v tom ,že jejich kapela je skutečně hrozná :D akorát oni to prostě ještě neví nebo to nejsou shopni pochopit *1* kam se hrabe JB na skoro 30 let hrající Metallicu se 100 miliony prodaných alb... oni se vytáčí sami tim,že nadávají....já jen logicky a slušně argumentuju...jinak všem přeji hezký víkend...se mnou nepočítejte bo sem udělal příjimací pohovor a nastoupím do nové práce...takže to dneska jdu oslavit velkým množstvím alkoholu :D jíííháááá *5* -
Paka
Líbí se mi číst příspěvky o dvou názorech *1* ale některá slova jsou hrubá? nemyslíte? A ještě by mě zajímalo proč ti"lidi" sem píšou tak často svoje názory, když tuhle skupinu nemají rádi a nezajímají je?? Chcete jen vytočit a pořádně naštvat jejich fanynky! taky bych mohla říct, že ta vaše kapela je hrozná a nic nedokázala! *8* -
autorka
jsou nej *14* *4* -
:-)
*14* *14* *14* *14* *14* *14* Sou božííí -
Re: Re: Re: fakt super
Přwsně tak nejlepší jsou starý kapely rock ,hardrock, metal atd.K takovýmhle dementům jako jonas brothers mám už z principu averzi. -
Re: Re: Re: fujky..×D
tak jako jestli je chcete jen urážet,tak vypadněte a nechte nás bejt. Jestli vás to nebere tak prosim,ale nemusíte je pořád urážet!!! -
Re: bydlej si cc??
napis odkaz pls -
bydlej si cc??
viděli jste jejich bejvák za 2 000 000 dolarů *15* *15* *15* docea slušnej *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: prispevek pro Khare
tj....diky -
Re: Re: Re: Re: Re: fakt super
Slováci mají osobnosti.sk,ale nemají tam žádnou diskusi *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: fakt super
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: fakt super
coze?!slepice buranska!!!! *LOL*!!!!! a neposloucham jen jonasy...jen to je tedka proste hit...a tak sorry ze jsem te urazila...a chodite na takovyhle stranky, nevite jeste o nejaky online diksuzi jonasu......jen tak ciste ze zvedavosti... *7* *1* -
si myslis, ze kdyz si starsi muzes si dovolovat co? hm? *1* -
Re: Re: fakt super
Přesně, svatá pravda Khare a to je jedno. *1* Metallica nebo třeba Helloween či dokonce i Beatles jsou slavní po celém světě už x let a taková rychlokvašenina jako Jasní Blbci(JB) *1* na ně nebudou mít ani za 100 let. A že je jejich hudba hrubá?
Tak to blbče běž na pročištění uší nebo radši celýho mozku. A to že nedokážete unést že sem píšeme svůj názor jen potvrzuje kdo ty JB poslouchá. -
ono nekomerční je jedině,když si člověk zazpívá při jízdě na kole nebo při koupeli ve vaně -
Re: Re: Re: fakt super
*1* *1* uklidni se zlato *14* taková pubertální hysterka jako ty mě nerozhodí já sem 100% flegmouš *5* diskuse je od toho aby se v ní vyjadřovaly názory obou stran ne?já nemůžu za to že ty to nemůžeš překousnout!nech se vyšetřit,patříš do Bohnic *9* *9* ty mi nebudeš rozkazovat jestly mám vypadnout nebo ne já si můžu bejt kde chci..a mimochodem je hafo kapel který nejsou komerční a dostaly se tam kde sou i bez pomocí někoho ale ty o takovejch kapelách neámš ani páru bo si upíchlá jenom na JB *14* ani nevíš co slovo komerce znamená
a dál se s takovou čubkou bavit nebudu di si vřískat někam jinam slepice buranská vylízaná *9* *9* *5* -
Banket
tak Žentouři už tu jsou,ale Banket ještě ne