-
Re: m!sQa
to myslím,že použili nápěv z Justina Timberlakea -v té písni-výlet kosmickou raketou,ti 5angels,nevíš,jestli to tak je,M!sQo *7* -
MIKINKA302
PROSTE ZERU JEEEEEEEEEEEEEEEE *14* -
Re: Re: Re: m!sQa
tak to jsi doufám navštívila moje stránky? *1* http://www.breakingbenjamin.webgarden.cz/
*5* -
Re: Re: Re: Re: m!sQa
e místo u -
Re: Re: Re: m!sQa
však dětičky si taky potřubojou zazpívat a chcou být slavné -
Re: Re: m!sQa
no tak 5 angels je naprostá stupidita *5* partička poskakujích předškolních dětí...ach ano dneska se podaří prosadit i těm nějvětším šmejdům
jinak Breaking Benjamin miluju! *5* *4* -
Re: m!sQa
rofl ,tak na takovýhle příspěvky mě baví odpovídat *1* takže...simple plan...obyčejná průměrná kapela...která narozdíl od ostatních vsadila na komerci... co se týče kvality nic moc...prostě průměr...když to porovnáte třeba s nepříliš známýma Breaking Benjamin...jasně vám vyjde jak průměrní jsou...(ono je spusta kvalitních kapel...problém je v tom ,že vy skočíte hned po tom prvním co uslyšíte v rádiu a na MTV *9* ),a 5 angels ? *1* *1* *1* tak jestli tohle posloucháš tak ti je tak 8 let.... -
m!sQa
nejsou tak dobri jako 5angels a simple plan
*9* -
Re: Žeruuuu jeeeeeeee
víš co je vtipný ? *1* komentáře fanoušků přesně odrážejí kvalitu interpretů.... -
Re: Re: Re: supééér
heh ?! *1* když čtu tvůj příspěvek tak první co mě napadne ,že potřebuješ odbornou pomoc... hele můj strejda je schodou okolností psychiatr,chces na něj číslo ? *1* JB je čistá komerce...a jestli tohle posloucháš tak jsi tupá ovce... -
Re: Re: Re: supééér
cože??já snad špatně vidim!Rockeři?! *16* buď si ze mě děláš prdel nebo ti definitivně hráblo! *8* buď tak laskava a nenazývej tyhle diskanty Rockerama!
jestly hrajou Rock já sem svatej papež *5*... a navíc pěkně ubohej tah zaměřenej na puberťačky -"budu panic až do svatby" *9* ach ano vytvoří si tímhle image hodných hošíku-paniců a holky ve věku 10-16 po nich budou jen slintat *7*
co to je dneska za trend poslouchat tyto šmejdy typu:JB,Tokio hotel,US5..atd mohla bych pokračovat do nekonečna...
ale jestli tyhle hošánky z Ameriky nazýváš Rockerama tak očividně nevíš co Rock vůbec znamená když tohle vypustíš z pusy *7* -
Re: Re: supééér
tak to neni pravda deto ože jsou plostě vyjmešni a chcou vic neš ostatni kapely sou boži a jsou to rockeři *4* -
Žeruuuu jeeeeeeee
Plostě jsou božii jejich new single muck a jak spivajjj ochhh hlavně Nick nejsou to žadni frajirci ani šamponi jsou to gentlmany.muck jim I Love You *14* *3* -
Re: supééér
souhlasim stebou *9* -
supééér
Už aby přijeli do ČR! Určo by to hoooodně lidí potěšilo, navíc bych je fakt ráááda viděla a také slyšela naživo. Doufám že se mi tohle přání splní. P.S. JSOU UPE BOŽÍÍÍÍ!!!! MILIJU JE!!!!! *14* *14* *4* *1* *15* -
Re: supééér
néé vůbec to nejsou šamponci ... a jen tak náhodou se na každý druhý fotce tváří ,že chtěj balit holky...tohle je taková tvrdší obdoba US5 *1* haha,něco ti řeknu...víš jak se pozná dobrá kapela ??? ...že ji poslouchají všichni bez rozdílu věku a pohlaví...což se o JB říct nedá... jelikož je poslouchají jen dívky od 10-ti do 18-ti... jak sem o nich četl tak budou mít vlastní televizní seriál... sorry,ale tohle normální kapela nedělá...ať třeba hrajou ve filmech to je mi jedno..klidně ať dobudou holywood...ale ať se neserou do hudby...říct o nich že hrajou rock je urážka rocku *16* -
supééér
Prostě jsou upe nej nej nej!!!! Skvěle zpívaj jsou i hezký a určo nejsou žádní namyšlení šamponci!!! *14* Prostě jsou úúúúžasní!!! Není co dodat *14* MuCk MuCk MuCk.... -
Re: nedáte???!!!
Ty zkurvená zapícená posraná krávo smrdía di do prdele s tma buzerantama vem si radai robertka a di si protáhnout díru ty mrdko *5* -
Re: Re: fujky..×D
ROCK????? Tomuhle říkáš ROCK????? To je největší sračka tímhle pošpinilas všechny rockový kapely!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: smazky
Přesně tady to je hrůza komerční, takový debilové se jen tak nevidí *9* Už od pohledu to sou dementi.