-
Re: Re: Re: Ubožáci
Fajnéé..tak si zanadáwej wid.. pohodaaa, mě nic nerozhodí.. *1* Ztrapnit..? a myslíš že fans změníš tíhmle názor? Tak to asi těžko...ztapnuješ možná tak sám sebe.. *15* -
NOVINKA
http://www.t-music.cz !! HLASUJTE pro NOVINKU WYLMITE!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: smazky
Rofl *1* dobře ty *1* hh,už se těšim na tu slovní přestřelku ,tak kdo se do mě první pustí ? kdo chce umlátit argumentama ? (ne nadávkama ,ale argumentama....aby jste si uvědomili jak tupé oběti komerce jste...) *9* -
Re: wšichni tři jsou k sežrání
Ty si ale neuveritelne blbá píca *15* -
Re: Re: smazky
To nejsou smazky to sou naprosty buzny metal forever *16* -
Re: Jonas Brothers
To co tady kravky jako ste vy písete to sou uplny hnoje,jie videt ze mamince cucate cecky a nemate poneti o zivote,dyt to neni normalni psat tady takovy picoviny dyt to nema vubec zadnej smysl *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: smazky
dlouho jsem tu nebyl abych se s nikým nepohádal,ale teď mám chuť na tvrdou slovní bitku *1*: to s tím před-manželským sexem je jen komerční tah na přilákání fanynek..asi jako to bylo s britney spears...(ta taky tvrdila až do svatby panna ..a hlavně že ji Justin klátil a ani si ho nevzala...)věřit že chlap nebude mít sex až do svatby,když je obklopenej desítky tisíc nadrženejch fanynek je k smíchu ... větší pravděpodobnost je,že gumoví medvídci ovládnou svět....a zotročí lidstvo *1* -
jsi dobrá diskutérka,je s tebou největší zábava a tvoje znalosti jsou obdivuhodné -
Jonas Brothers
Oooo sou fakt bestový!upa nej nej to se ani slovama nedá vyjádřit *14* *14* A Joe...muck *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Re: nedáte???!!!
Oh my god ty si ale super mega ultra kráva na n -
jsi nějaká informovaná,ty snad znáš i rozměry jejich orgánů,takových co nechtějí do svatby používat,víš *7* *1* -
nedáte???!!!
NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÉ OBRÁZKY NEBO PLAKÁTY JONAS BOTHERS??? A NEDÁTE, SAMOZDŘEJMĚ ZAPLATIM!!!
STRAŠNĚ JE MILUJU, JSOU TAK SEXY AŽ K SEŽRÁNÍ!!! *14* *14* *4* *1* -
Re: Re: wšichni tři jsou k sežrání
coze?! Me oupe to samy!!!!a pri jaky pisnicce, jestli se muzu zeptat? -
Re: Re: Re: Re: smazky
to jsou takovy prstynky s krizkama co nosej kvuli jejich vire...ty prstynky nosej kvuli prisaze kterou slozili, ze nebudou mit predmanzelsky sex vuis *7* -
Re: Kevin je uzasnej!!!
ale kevin nehral shayna....toho hral joe...ale jsou vsichni uzasniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!§ *14* -
Re: wšichni tři jsou k sežrání
Jooo tro mas pravdu mně se zdá že s nma vystupuju!!!!! *15* *1* *14* *14* -
Kevin je uzasnej!!!
No reknete nehral kevin vyborne Shaina v Disney Rock Tábor?????!!!!??? *4* *4* *3* *14* -
Re: Re: Re: smazky
asi máme vědět,že mají nějaké prstýnky a co znamenají *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: ONI
muzes mi vysvetlit, pröc jsem vudec chodis, kdyz jonasy jen ponizujes a kritizujes?!?! Tohle ma byt diskuse fanousku jonas brothers a jak je ocividne videt ty jejich fanouskem nejsi, takze.......LASKAVE ODPAL! Uz me tu fakt nebavis! *13* -
Re: Kewin
ne, prostoze je proste jeden z jonasu! *14*