-
brothers
ti vali mam je upa moc rada sou nej -
joe
ahojik lidi me se taky libi upe nejvis joe je uplne k sezrani *14* *14* ... a jsou nej skupina na svete -
Re: Re: Re: ONI
Dobře TY! *1* =D -
kus..nejvíc<3I LoVe yOu<3:O*
nEjKrÁsNěJšÍ NeJlExUsNěJšÍ NiCk..pRoStĚ Is BeSt!!!I LOvE You..NeJvÍíÍc :-* *14* *14* *14* -
Re: Re: ONI
ehm...oprava ano!? LUXUS! -
Re: ONI
H-U-M-U-S *1* -
huhiha
ale jsou docela dobří ale moc je neposlouchám vidím je cesto v telece libi se mi ten song sos burnin up a ta nova pomala pisnicka a videla jsem s nima filmi camp roch ale stejne se mi nejvic z nich libi jou jonas *3* *14* *1* *15* *15* -
ONI
Oni-> L *14* U *14* X *14* U *14* S *14* -
Re: Re: HITPARÁDA
funguje to jenom v té klikárně -
supééér
jsou fakt úplně nejlepší *14* *14* ale úplně nej nej nej.......... je Joe *14* *14* *15* *1* -
Re: Re: Fuj!
pcd maji oupe jinej styl nez jb....a nam sedi vic ten jonas brothers style!...a taky jsme prevaha holek a kdyz jsou JB takm uzasny a neodolatelny, tak jim podlehneme snadno... *14* -
Re: Fuj!
HEY NIKDO TADY NECHCE TVŮJ NÁZOR TADY TO JE O JONAS BROTHER A NE O PUSSYCAT DOLLS NEVNUCUJU TI ŽE JONAS JSOU BOŽÍÍ ALE PLS UKLIDNI SE!!!! -
BoŽíííí
jsou nejvííc užasní a ve filmu camprock nepochybuju jsou nadherný vzhledově aji když zpívají moc jim fandíím a pro mě je nejlepšííí nIcK-MUcQ yAEh *14* *14* *1* -
Re: Re: Ubožáci
hale ty zdeno polib si prdel pico ma pravdu no a co tak jsem chodime chceme je strapnit vis ty pico vymrdana *15* *15* *15* *15* -
Re: Ubožáci
presne tak jdou to ubozaci vsech ubozaku lepsi jsou pussycat dolls!!!!!!!!!!!!!§ *1* *1* *1* *1* *1* -
Fuj!
Haloooo lidicky zpamatujte se nejlepsi skupina je pussycat dolls a ne naky Jonas Brothers fuuuuuuuuj ty jsou hrozni *8* *13* -
Re: Nejlepší začátečníci na scéně
moe rec hey! oupe taky hned az tu budou, tak pod podium. muzu se zeptat, kolik ti je,? *7* -
Re: nick--love
hey, nech mi z něj taky aspoň kousek! taky se mi líbí *14* -
Re: Re: Láásky!!
si je rozeberem! ty Joa a já Nicka *14* -
Re: Ubožáci
hele nwm proč ani jak moc seš blbej, ale když se ti nelíbí tak sem nepiš že sou blbí, jo a buzerant seš podle mě ty!