Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brothers

ti vali mam je upa moc rada sou nej
  • joe

ahojik lidi me se taky libi upe nejvis joe je uplne k sezrani *14* *14* ... a jsou nej skupina na svete
  • Re: Re: Re: ONI

Dobře TY! *1* =D
  • kus..nejvíc<3I LoVe yOu<3:O*

nEjKrÁsNěJšÍ NeJlExUsNěJšÍ NiCk..pRoStĚ Is BeSt!!!I LOvE You..NeJvÍíÍc :-* *14* *14* *14*
  • Re: Re: ONI

ehm...oprava ano!? LUXUS!
  • Re: ONI

H-U-M-U-S *1*
  • huhiha

ale jsou docela dobří ale moc je neposlouchám vidím je cesto v telece libi se mi ten song sos burnin up a ta nova pomala pisnicka a videla jsem s nima filmi camp roch ale stejne se mi nejvic z nich libi jou jonas *3* *14* *1* *15* *15*
  • ONI

Oni-> L *14* U *14* X *14* U *14* S *14*
  • Re: Re: HITPARÁDA

funguje to jenom v té klikárně
  • supééér

jsou fakt úplně nejlepší *14* *14* ale úplně nej nej nej.......... je Joe *14* *14* *15* *1*
  • Re: Re: Fuj!

pcd maji oupe jinej styl nez jb....a nam sedi vic ten jonas brothers style!...a taky jsme prevaha holek a kdyz jsou JB takm uzasny a neodolatelny, tak jim podlehneme snadno... *14*
  • Re: Fuj!

HEY NIKDO TADY NECHCE TVŮJ NÁZOR TADY TO JE O JONAS BROTHER A NE O PUSSYCAT DOLLS NEVNUCUJU TI ŽE JONAS JSOU BOŽÍÍ ALE PLS UKLIDNI SE!!!!
  • BoŽíííí

jsou nejvííc užasní a ve filmu camprock nepochybuju jsou nadherný vzhledově aji když zpívají moc jim fandíím a pro mě je nejlepšííí nIcK-MUcQ yAEh *14* *14* *1*
  • Re: Re: Ubožáci

hale ty zdeno polib si prdel pico ma pravdu no a co tak jsem chodime chceme je strapnit vis ty pico vymrdana *15* *15* *15* *15*
  • Re: Ubožáci

presne tak jdou to ubozaci vsech ubozaku lepsi jsou pussycat dolls!!!!!!!!!!!!!§ *1* *1* *1* *1* *1*
  • Fuj!

Haloooo lidicky zpamatujte se nejlepsi skupina je pussycat dolls a ne naky Jonas Brothers fuuuuuuuuj ty jsou hrozni *8* *13*
  • Re: Nejlepší začátečníci na scéně

moe rec hey! oupe taky hned az tu budou, tak pod podium. muzu se zeptat, kolik ti je,? *7*
  • Re: nick--love

hey, nech mi z něj taky aspoň kousek! taky se mi líbí *14*
  • Re: Re: Láásky!!

si je rozeberem! ty Joa a já Nicka *14*
  • Re: Ubožáci

hele nwm proč ani jak moc seš blbej, ale když se ti nelíbí tak sem nepiš že sou blbí, jo a buzerant seš podle mě ty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit