-
Re: Re: Re: Kluci
*1* *1* *1* *1* No to snad ani nemyslis vazne ty zamrdany kecy co sem pises ty si fakt z marsu ty si zralá do jedlic
kovo ustavu dusevne chorejch -
Re: I LOVE JONAS BROTHERS
To je neuveritelny jaka si ty krava debilni takovy mentaly muzes poslouchat jenom ty -
Re: Re: Má úvaha
No ty si fakt super star pica na n -
Re: borci
*15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Nic a Jonas Brothers
Aby si si neposrala ty kravo zkurvena -
Re: jonas brothers
No ty si snad z kosmu to neni muzika co krakaj to je hnus -
Re: Re: Re: Jonas Brothers do ČR!
Co to tady meles za hnoje dyt to co tam vydavaj za zvuky to je jak kdyz se pari jeleni -
ty si fakt hyper super dylina -
Ubožáci
Trapnější buzeranty jsem v životě neviděla. Ti se můžou líbit jen dětem a psychicky zaostalím *1* Jste ubožáci *1* *1* -
Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!
hned bych hlasla, ale nemuzu to tam nikde najit... *9* -
Re: I LOVE JONAS BROTHERS
zag to by bylo fakt supeer kdyby byly v čr hned bych tam jela ae to asík všichni no kerý je milujou *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
SČÍTÁNÍ FANS!!!
http://eventful.com/demand/D0-001-0 02124372-4/join?bg=blueflag&fg=0059 96&t=new
SČÍTÁNÍ CZECH A MOŽNÉ I SR FANOUŠKKŮ!!!!!! TAk neotálejte!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
nick--love
Nicka prostě žeru...nejkrasnější a nejlepšíí.ten jeho hlas -nema chybu!! *14* prostě je nádhernej *14* -
hlasujte
lidicky vsichni co milujete hannu montanu a miley coz ja ano hlasujte na www.eso.nova.cz dneska je tam od ni pry novinka Rockstar coz vsichni znate tak pls hlaaaaaaaaaaaasujteeeeeeeeeeeee
*14* *14* *14* *14* *14* a taky hlavne jonas brothers *14* *14* tak hlasujte na www.t-music.cz jsou na4.miste tak delejteeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* lidicky -
Jsou prostě nejlepší
Oni jsou prostě boží ja je žeru :) *14* *14* -
musí prijed *3* -
borci
jsou úžasní a nejvíc Joe, je k sežrání.a jejich muzika je úžasná.nejlepší skupina na světě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: JB
to je výběr jak prase *1* -
anketa
anketa na bravoweb uz skoncila nevite kdo vyhral????doufam ze jonas brothers *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
Re: Re: fujky..×D
oprava věřim tomu a ty si mi jedno jsou úžasní a tenhle názor mi NIKDO nevezme