-
Nejlepší začátečníci na scéně
Zdravím Vás, ať si říká kdo chce co chce - jsou opravdu dobří a patří jim můj upřímný obdiv. Film je velmi vydařený a myslim si že tahle kapela jako jedna z mála začínajících má pěknou a koncertama nabušenou budoucnost - Už aby dorazili do ČR - až to přijde beru vlajku s jejich fotkama a hurá pod pódium... *14* No uznejte je něco lepšího než se pořádně vyřádit přímo pod stage???Péťa -
Re: Re: Ubožáci
Protože jste blbí tak se vám líbí *1* *1* -
Re: HITPARÁDA
coze?!?!?! Jonas brothers jsou az 23?! co to je za skandal tohle?! Jak jsme mohli dovolit je takhle potopit?! A hlavne vubec nwm jak se hlasuje?. klikna jsem na tu bednu na podtrzenou 1 a nic....tak nwm...help. *7* -
Re: Re: Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!
uz jsem tam..pricetla jsem se....diky moc -
Brothers
Sou nejlepčíí nastvete hlavne ten co spívá!! je upe k sežrání a hlavně je dobre ve film cam rock *14* *14* *14* *4* *14* *14* -
Re: anketa
Ahojky bohužel nevihráli bylo to US5 *9* *9* -
Re: hlasujte
bist du normal?
*9* -
Re: Re: borci
tSo nA NiCh wIDíTe?tY sOu nAšE rUcE pRyC hOlKy! *10* *14* *13* *14* -
Re: Re: Re: j best
díky,už jsem se na ni mrk *1* -
miluju je moooc
žjůůů jonas brothers jsou ůůůpa moooc kvásný a dobrý zpěwáci hih :-*miluju wás *14* *14* chci aby jste vystupovali w praze upa mooooc určo tam přijedu mvmmmmmmmm *14* *14* *4* *14* -
fůůůůůůj to je hnůůůj(jonas brothers)
http://girra.blog.cz/ -
Re: Re: j best
Nn, demi M. nn.. Demi Lovato... z části moc neznámá mladá hvězdička, která se začíná rozjíždět..:) *1* -
Re: j best
to jako Demi Mooreová tam hraje *7* -
j best
jj *14* *14* *14* camprock je fakt best kevin tam hraje dost dobrou roli a demi je fakt kocenka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a jonas brothers o tech ani nepochybuju *15* *15* *15* *15* *14* ale hodnotit je fakt nemuzu nejsem buzeeeerant *1* -
nejlepší kluci
nejlepší kluci co znám ale nejlepší jsou v rocktáboře... *14* *14* *14* -
HITPARÁDA
HLASUJTE NA UJDETO.cZ v HITPARÁDĚ a v KLIKÁRNA *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!
Stačídát GO! a nebo se nahoře vpravo zaregistrovat ;) *14* -
Re: Ubožáci
aha..tak co pak jseš teda ty?..kde to žiješ? každej má svůj vlastní styl.. takže nechápu podle čeho soudíš..! *15* Jako fakt nechápu!!? To spíš ty seš ubožačka když tohle dokážeš napsat..kdyby si aspon měla trochu rozum tak se náma vůbec nezabejváš... *15* Tokio Hotel jsou snad lepší bo co? *1* Neznáš je, neposuzuj! hehe..ted si mě fakt rozesmála, hed mám lepší náladu.. díky :) *14* -
Re: Ubožáci
když je nemáš rád/a tag sem nelez pže tady je všichni milujem *14* -
Re: Re: Re: Kluci
*1* *1* *1* *1* No blba debilni zaprcana neuveritelne blba mrdka tebe kdyz delali tak to ani nevedeli do ceho se pousti