Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší začátečníci na scéně

Zdravím Vás, ať si říká kdo chce co chce - jsou opravdu dobří a patří jim můj upřímný obdiv. Film je velmi vydařený a myslim si že tahle kapela jako jedna z mála začínajících má pěknou a koncertama nabušenou budoucnost - Už aby dorazili do ČR - až to přijde beru vlajku s jejich fotkama a hurá pod pódium... *14* No uznejte je něco lepšího než se pořádně vyřádit přímo pod stage???Péťa
  • Re: Re: Ubožáci

Protože jste blbí tak se vám líbí *1* *1*
  • Re: HITPARÁDA

coze?!?!?! Jonas brothers jsou az 23?! co to je za skandal tohle?! Jak jsme mohli dovolit je takhle potopit?! A hlavne vubec nwm jak se hlasuje?. klikna jsem na tu bednu na podtrzenou 1 a nic....tak nwm...help. *7*
  • Re: Re: Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!

uz jsem tam..pricetla jsem se....diky moc
  • Brothers

Sou nejlepčíí nastvete hlavne ten co spívá!! je upe k sežrání a hlavně je dobre ve film cam rock *14* *14* *14* *4* *14* *14*
  • Re: anketa

Ahojky bohužel nevihráli bylo to US5 *9* *9*
  • Re: hlasujte

bist du normal?
    *9*
  • Re: Re: borci

tSo nA NiCh wIDíTe?tY sOu nAšE rUcE pRyC hOlKy! *10* *14* *13* *14*
  • Re: Re: Re: j best

díky,už jsem se na ni mrk *1*
  • miluju je moooc

žjůůů jonas brothers jsou ůůůpa moooc kvásný a dobrý zpěwáci hih :-*miluju wás *14* *14* chci aby jste vystupovali w praze upa mooooc určo tam přijedu mvmmmmmmmm *14* *14* *4* *14*
  • fůůůůůůj to je hnůůůj(jonas brothers)

http://girra.blog.cz/
  • Re: Re: j best

Nn, demi M. nn.. Demi Lovato... z části moc neznámá mladá hvězdička, která se začíná rozjíždět..:) *1*
  • Re: j best

to jako Demi Mooreová tam hraje *7*
  • j best

jj *14* *14* *14* camprock je fakt best kevin tam hraje dost dobrou roli a demi je fakt kocenka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a jonas brothers o tech ani nepochybuju *15* *15* *15* *15* *14* ale hodnotit je fakt nemuzu nejsem buzeeeerant *1*
  • nejlepší kluci

nejlepší kluci co znám ale nejlepší jsou v rocktáboře... *14* *14* *14*
  • HITPARÁDA

HLASUJTE NA UJDETO.cZ v HITPARÁDĚ a v KLIKÁRNA *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!

Stačídát GO! a nebo se nahoře vpravo zaregistrovat ;) *14*
  • Re: Ubožáci

aha..tak co pak jseš teda ty?..kde to žiješ? každej má svůj vlastní styl.. takže nechápu podle čeho soudíš..! *15* Jako fakt nechápu!!? To spíš ty seš ubožačka když tohle dokážeš napsat..kdyby si aspon měla trochu rozum tak se náma vůbec nezabejváš... *15* Tokio Hotel jsou snad lepší bo co? *1* Neznáš je, neposuzuj! hehe..ted si mě fakt rozesmála, hed mám lepší náladu.. díky :) *14*
  • Re: Ubožáci

když je nemáš rád/a tag sem nelez pže tady je všichni milujem *14*
  • Re: Re: Re: Kluci

*1* *1* *1* *1* No blba debilni zaprcana neuveritelne blba mrdka tebe kdyz delali tak to ani nevedeli do ceho se pousti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit