-
Re: Re: fujky..×D
jo já tomu věřim, ale s ostatnim souhlasim -
Re: Re: fujky..×D
taky souhlasíím :) -
Re: fujky..×D
no jestli tomu věříš, pro mě za mě, klidně, ale když tohle víš, tak se o ně asi dost zajímáš že ? no nekomentovat takovýhle ubožáky co záviděj všem slavným, tebe znají tak maximálně tvoji rodiče , ale je celej svět!! já je třeba zbožňuju a myslm že nejsem sama ty seš jeden z mála -
Re: Re: uhm, jasně...
přesně... on je mega slaďoučkej, prostě myslim si svoje, jako všichni jsou sladcí, ale on nejvíc *14* taky si myslím, že je bezvadnej, srandovní a tak je prostě nejlepší, první, prostě kámoška, že no ti jsou hrozní, poslechla jsem si je a od té doby je poslouchám, mají originílní písničky, radost je poslouchat *14* *14* všichni, kteří je mají rádi, jsou moje zpřízněné duše *14* *14* -
Nic a Jonas brothers
Re:Kika(Kristýna)
jj úúplně s tebou souhlasím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Nic a Jonas Brothers
ee...nejhezci je joe....ale na nejakej fotkach kdyz vynikne to jeho oboci...ale stejne je u me vzdy na 1. miste.....ale zas kevin....a taky nick....KDYZ TO JE TEZKY!!!!!oni jsu vsichni proste k sezrani....proste jsou jedno! THE JONAS BROTHERS A STOP! *14* -
Nic a Jonas Brothers
nj...Jonas Brothers to jsou fakt parádní kluci, mají skvělé písničky a Nick je fakt krásnej..nejhezčí.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: fůůůůůůůůůůůůůj
Tak HELE kámo TY SI ASI divnej člověk že jo ?!! BUD TO Zavidíš a nebo si čůrák co je uplně vypatlenej :o) a myslim že ta 2. možnost je tvuj případ !!! The Jonas Brothers je skvělá skupina a já ti tvuj názor neberu ale klidni HORMON *8* -
Re: Re: Re: Jonas Brothers do ČR!
jj...to on je.......proste...uz anu nenalezam slov, jak je on uzasnej......fakt.....nemam slov proste...¨hey!!!!! *8* -
jhjtfkf
nneejjj kapela *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
jonas brothers
JONAS BROTHERS JSOU ÚPLNĚ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!JÁ JE PŘÍMO MILUJU!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Taky se mi o nich zdá
Taky se mi o nich zdá jsou prostě super a Camp Rock je ten nej filmík kterej sem kdy viděla.Nejvíc se mi asi líbí Joe.... -
sny
Já je úplně miluju! Pořád se mi o nich zdá! Není den kdy by se mi o nich nezdálo.. a pro ty lidi co tady píšou ty hnusy, chci vzkázat že každý má svůj vkus a když nerozumí dobrý hudbě a tak tak ať sem radši nic nepíšou jsou leda trapný!!!!!! *16* *16* -
muj blog s jonas brothers
mam blog s jonas brothers jsou tam jejich fotky texty pisni atd......podivejte se napiste mi na www.jonasbrothersrock.blog.cz *14* *14* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: ja je miluju
miluju je!!!hlavne toho Joa zpiva uzasne!!! mam to jejich nove cd burnip a vsecky jine treba s.o.s. atd...ale neverim ti ani slovo ze jedes do usa!!!! *5* jj a oni ani v usa nezijou takze nic!!!!!!!!!!!ja je tak miluju!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Jonas Brothers do ČR!
jj mas pravdu koupila bysem si ty stupenky aji kdyby stali tisice,jsou super!!!!nejvic se mi libi Joe je tak krasny!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
suppppper
super kluci ktere miluju!!!!!!!!mam jejich novy album burnip up, a take s.o.s. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* -
Re: Jonas Brothers do ČR!
musí přijet..bylo by to upa nejwic super... *14* *14* *14* *14* -
jkonísci
no tak sme je třeba neznali no ae tet sou slavný a rozhodně vís než ty ty si určo slepice prostě je milujem noa tobě do toho nic není a byla sem na jejich turne a taky na premijeře filmi Camp rock kterej je boží tak drž hubu s vojí nevimáchanou no tet sem zvědavá píčo a je mi jich líto tak o nich mluvíš kdyby to věděli tak by si už nic takovího neříkala no sem -
HLASOVÁNÍ
http://www.ujdeto.cz/ HLASUJTE!!!!
a na BRAVOWEBU hlasujte samozdřejmě taky!! Můžete pořád dokola..jen stačí vypnout prohlížeč a zase ho zapnout..:) *14* *14* *14*