-
Re: Jonas Brothers do ČR!
JJ hlasujte, bylo by to super! 😂 -
Jonas Brothers do ČR!
Ahojky lidički!Psala jsem do Brava a ptala sem se jich jesstli když budeme hlasovat na jejich webu www.bravoweb.cz pro Jonas Brothers tak jestli oni vyhrají tak automaticky přijedou do ČR! 😍 😉 😁 😁 😁 😉 😍 😍 😍 tak please hlasujte pro ně co nejvic díkes jste zlatíčka! -
HLASUJTE NA T-MUSIC!
http://www.t-music.cz/ JSOU NA 5.MÍSTĚ!! No jako HEY!!!!!!:( HLASUJTE!!!! 🙄 -
hej sakra hlasujte poradneee
hlasujte na:http://www.bravoweb.cz/ pro JONAS BROTHERS 😍 😍 😍 😍 -
na strane 8
na strane 8 je jsou prispevky o ewe farny, jak byla na premiere camp rocku...je to docela zajimavy...kdyztak piste komentariky...jsem zvedava na vase nazory... 🙄 -
Re: Re: Ewa Farna se setkala s JB!
Ewu moc nemusim, ale setkat se s jonas brothers by urco stalo za to...ale kdyz jsem potom videla to video a ty fotky z ty premiery, tak jsem ji dost zavidet pestala...chovala se tam jak mala pubertacka a to, jak se na ni nick s joem koukali, kdyz se s nima chtela vyfotit!? uplne styl jako coze?! kdo to tady trapci!....oupe ji potom odstrcili a nechali bejt...i pro to ewu nemusim no... -
Re: básnička
*1* 😁 😁 hey hustyyy!!! 😁 😁 😁 -
básnička
Jonášovi bratři,chlapci,jak se patří,všechny mladé české ženy jsou na ně moc nadrženy -
Re: JB
Kevin je fakt hezkej, ale nemuzu si pomoct...vzdycky u me nakonec zvitezi JOE....ale vsichni jsou krasny...to nejde...proste patrej k sobe...jsou uzasny! -
JB
Kdo se vám nejvíl líbí ???
Mě asi Kevin
Kdyžtak mi písněte na mail
😍 -
JB
Kdo se vám nejvíl líbí ???
Mě asi Kevin
Kdyžtak mi písněte na mail
😍 -
Re: Má úvaha
hele zas dobry!!! nemusis to sem psat 3x!!!my si toho vsimnem! staci jednou...my si tyhle nadavky nenechame libit a tak vzdycky na tyhle komentare nejak reagujem....takze rada pro priste.....NEPIS SEM VUBEC!!!!to bude nejlepsi pro vsechny ..!!...dik...my taky nenadavame na ty tvy "stylovy emare" !!!! -
Re: Re: Má úvaha
moje rec! -
Re: Jonas Brothers
jja takz sou nej vid 😍 😍 😍 -
jb
jonas brothers jsou prostě krásní 😍 -
Re: Ewa Farna se setkala s JB!
Ta se máá xD -
Re: Láásky!!
Jj přesně já je taky upe miluju xD Hlavně Joea .. on je úžasnej 😃 Já žeru ten jeho úsměv a zpěv .. ou xD -
Re: Má úvaha
Tokio hotel jsou fakt ujetýý, ale s Jonas Brothers nemaj nic společnýho xP Jonas brothers maj jinou muziku, svůj styl a žádná komerce tam nefunguje 😉 -
Re: Re: Emo
Ne nejsou to emaři...emaři jsou 10000000% hezčí a roztomilejší než tihle trapáci -
Má úvaha
Mě se zdá že je to další typická holčičí skupina jako Tokio Hotel...obyčejná komerce...