Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koncert

hrozně bych chtěla jít na koncert, protože Jonas brothers jsou boží. *14* *14* *14* *3*
  • Re: Re: Kluci

Hej vy co nesnášíte JB miláčky tak sem neležte!please

JJ je to tak!a fakt je že když jsem letěla do USA na sví narozky tak tam bylo plno časopisů o tomto.A jo mno oni jsou praví kluci každej chce co nejdřiv sex ale oni ne!že jo holky?!?
  • Re: uhm, jasně...

no tak já sem viděla seriál hannah montana a byl tam s nima díl tak sem si je našla ptž se mi líbila písnička jakou na konci dílu zpívali a líbili sem mi...a od tý doby sbíram co o nich vyjde v časopisech a tak...moc se mi líbí nick a nezajímá mě názor ostatních jako třeba ty máš teda vkus nebo že je hnusnej! pro mě je nádherně zpívající krásněj kluk kterej neni namyšlenej má smysl pro humor a je moooc hodnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: fujky..×D

řekni mi teda co posloucháš ty ty ve!!!!!!!!!!! nelez sem nepiš sem a drž klapec!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Re: Umělé hvězdy

psmte neznamená že maj hezký tvářičky že hned dostávaj miliony hrajou krásně a zpívaj nádherně a jestli se ti to nelíbí tak je neposlouchej a nerozšiřuj o nich takový debilotiny jako že sou to umělý tvářičky!! hle pstě sem nelez a bude ti hej!! neposlouchej je a bude ti hej!! nemluv o nich a bude ti hej!! pstě drž klapačku řechtačko!!!!!!!! *16* *8* *8* *8* *8* *10*
  • Re: fujky..×D

nehrajou sladáky ae rock!!! tak sem nelez jestli je chceš pomlouvat! tady je fanklub a ne drbárna!! a odpoved na tvou otázku jestli nás bere to že budou panicové zní ano bere aspon když s nim chodíš máš jistotu že tě nepodvádí, neonemocní nějakou pohlavní chorobou,a nevyspí se s každou a hlavně oni za svoji víru nemužou maj ji už od děctví sou vedeni od rodiču a maji k nim uctu i proto si jich vážim!
  • miluju jeee

miluju je sou boží nejsou namyšlený a hrajou super!!! *14* *14* *14* *14* chtěla bych na ten koncert tak sem já i kámošky hlasovala na tom bravu ae sou az třetí tak se vzchopte a utíkejte je podpořit!! *14* *14* musíme pro to nšco udělat!! *15* byla sem tam hodněkrát a pokaždý z jinýho počítače...mno kdo je nejhezčí z těch třech?! no samozdřejmě že nick pusina moe je tak sexy a milej ae jenom škoda že má cukrovku! *9* ae to neni duvod k smutku tedy pokud neni smutný on *3* tak běžtě hlasovat MĚJTE SE A SMĚJTE SE!! *15* *14* *14* I LOVE JONAS BROTHERS
  • Re: něco pro ty co nemají rádi Jonas Brothers

ale nám je to docela aj jedno, takže si to možná psala upe zbytečně, říkat nám tady něco o tom jak jsou křesťané a kdesicosi... kdyby ses POŘÁDNĚ rozhlídla tak zjistíš že jsou takoví kluci i u nás v česku víš...ale ty asi furt čumíš na PC na JB... tak jak by ti bylo jedno kdybych tady psala o The Used tak by tě to taky nezajímalo a mávla by si nad tím rukou že pořád jsou to debilové (dávám příklad... třeba je vůbec neznáš) tak i když nám těm co je nemáme rádi budeš psát jak chtějí být panicové nám se pořád nebudou líbit... tak abys věděla že tvoje slova jsou jen slova poslané do hajzlu co se týká odpůtců JB!!
  • Re: Re: Re: Re: Umělé hvězdy

sry it's to: iloveeemiley *3*
  • Re: Re: Re: Umělé hvězdy

aa dalsi pripad... tak libej se ti oni neb ty jejich penize? *1* Kdyz je tak strasne mc milujes tak si udelej poradek v tom co je ti prednejsi... *15*
  • Re: Kluci

prvni kluk ktereho miluju *1* *1* *1*
    a ze je zrovna z jonas....njn.... jo a to stou romantikou. Neni to tim ze je to tvuj tzv prvni kluk?? *1* Vis ono jich je na svete - i v cesku - romantickejch vic *13*
    jezis kdyby se aspon porad tak nedelali.. *9*
  • Re: Re: fujky..×D

hmmm a co treba neco mezi tim? *7*
    panicove do svatby. to jim neverim *1*
    P. S. JONAS SOU KOMERCNI SRACKY. *9*
    SUM 41 FOREVA *14*
    Nesnasi tokyo Motel
    nesnasim Jonas Bro
    nesnasim hyp hep teda hop *1*

Najde se nekdo kdo posloucha i neco normalniho? *9*
  • Re: uhm, jasně...

kdybych se nepodíval na tuto stránku a nebyli na 1.místě mezi skupinami,tak bych o nich v životě neslyšel
  • Re: Kluci

to je jako nebaví otevřít krasotinkám dveře,třeba když jdou do obchodu,tomu se mi nechce věřit *7*

HAHAHA ja se svich věcí a snů nevzdám!sem nechod' kdyz je nemas rad/a *10*
  • Jonas Brothers

Ahojky LiDiČkY...Miluju skupinu *14* Jonas Brothers *14* ...
  • Wow

Ked mal Nick 6 rokov našli ho v oblubenom salone na vlasi skvelí producenti.Samozrejme si spieval.Ten mal o kariéru postarané pred tým ako sme my niektorímžili. *14* *4* ako toen spravil? *7* no nevadí je ale užasný! *14* je to anjel *4*
  • Nick

Nick trpí cukroukou.Našli mu ju pred dvoma rokmi.Nikto z rodiny netušil že cukrovku mat bude. *9*
  • JB

No jo Kevin má dneska narozeniny.. to zas dostanée dárků od fanynek :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit