Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kevin dneska slaví!

Kevim má dneska narozky, takže......VŠECHNO NEJLEPŠÍ KEVINE!!!! *14* *3*
  • Re: Kluci

pockej za par let si vzpomenes co si sem psala a budes se sama za sebe akorat tak stydet *1* *9* *5*
  • Re: Re: fujky..×D

souhlasim s tebou
  • Re: něco pro ty co nemají rádi Jonas Brothers

Tak tenhle clanek se nesmi oznamkovat jinak nez cislem1!!! Hey tys to oupe vystihla...ale fakt...super prispevek!
  • Kluci

Ahojky *14* Helejte oni jsou tak tak úžasní.Nej věci na nich:Hlas,Milují romantiku,Jsou gentlemani,a také vtipní,Ale nejvíce jsou roztomilí,Nechtějí S*X az do svadby panicové.Tohle jsou pořádný kluci ne jako ty idioti tady v česku co holce ani nepomůžou do bundy nebo jí nepodržej ani blbí dveře!tomuhle si říkaj kluci tady v časku?!?nenene to JB jsou pravi kluci!Miluju Joea a take je to prvni kluk ktereho miluju a to je mi 16 let.
  • Re: něco pro ty co nemají rádi Jonas Brothers

Ale ty ses něják rozpovídala.Náno jedna hnusn každej má holt jinej styl než ty... většina holek je zbožnuje.. jen bych schválně chtěla vědět co posloucháš ty za pičuse.!!! No a co že jsou panicové a zpívaj sladárny nám se ty jejich písničky líbí.. Tak sem laskavě nelez.. *13* *16*
  • něco pro ty co nemají rádi Jonas Brothers

*16* *16* *16* Hej vy co tu pisete ze Jonas Brothers jsou desny a ze zpivaji sladarny atd... tak se nekdy kouknete na jejich stranky prelozte si to a potom porozumite jiste ani nevite o cem zpivaji, nekdy se treba taky kouknete je si teda mate Jetix na zivot s Jonas Brothers-living the dream Jonas Brothers protoze tam oni o sobe mluvi a rikaji o cem zpivaji, proc je to bavi atd.. a je si o tom nevite Jonas Brothers nejsou jen tri kluci ktery o necem zpivaji a kazdej na to uplne mega leti- jeto taky rodinny podnik nevite kdo se skriva za tou oponou atd... a nahodou oni jsou to jen tri normalni kluci kteri chteli zpivat a hrat tak to riskli a ono se to splnilo jako fakt jsem nepiste kraviny kdyz nevite co je pod tim povrchem...a jako to ze maji prstynky zistoty- to znamena ze jsou a budou panicove az do svatby je nahodou supeer aspon nejsou jako treba blby cesi ktery s kazdym spi uz od 14-15 let a taky jsou krestane a to je nahou supeer aspon neco veri ne jako cesi z kterych neveri celych 50%, fakt Jonas Brothers jsou a vzdy tu budou a to vy nikdy nepochopite
  • I LOVE JONAS BROTHERS

*14* Jonas Brothers jsou nej skupina na světě a ty suprový videa na youtube.com a jonastube.com jsou supper ale asi je jich vic na jonastube.com lidi doporucuji se tam kouknout je si tu to stranku neznata fakt supeer... a na jetixu ted davaji zivot s Jonas Brothers to je taky supeer mega supeer..... a pry Jonas Brothers by se chtěli na zimu 2008-2009 vratit do Evropy a mit tu nejake koncerty je si by se vratili bylo by to nej kdyby meli koncert i v ČR *3* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Koncert..

Jestli chceš JB tady v česku tak hlasuj na www.bravoweb.cz *3* *3*
  • Re: JB

www.bravoweb.cz *1*
  • JB

ahoj, prosim posly me odkaz na tu stranku na mejl, abych mohla hlasovat diky!
  • Koncert..

ahoj, nevite nekdo jestli bubou JB v ČR? prosim odepiste na mejl diky moc! JB 4ever! *14*
  • JB manie!

Hey coze?!...uz se mi o nich uz zda....oupe jsou proste nejviiiiiiiiiiiiic!!!!! A ty jejich domaci videa na youtube.com!!! Hlavne nick jonas show!!!se vzdycky muzu ze ch*at smichy!!!:-D *1* !!!Ale ty sny jsou prekrasny! jeste , aby se vyplnily....nj... *9*
  • JB

Lidičky(Fanoušci) Na stránkách Brava je anketa o tom koho chceme nejvíce v české republice.. Zatím to je boužel takto:

US5-36%
    Tokio Hotel-36%
    Jonas Brothers-28ˇ%
    Hlasujte co nevíc pro JB jinak je to v háji!
  • Re: fujky..×D

no podle mě je rozhodně lepší "panic až do svatby" než "spim s každou, kterou potkám"
  • Re: uhm, jasně...

tak třeba já :) Bravo ani žádný podobnosti jsem si v životě nekupovala... byla jsem (a ještě pořád jsem) cvok do hokeje, takže jedinej časák u mě byl ProHockey xD poprvý jsem na ně narazila na justjared.com a upřímně... ze začátku jsem si o nich taky myslela, že to jsou jenom nějaký další americký teen stars, ale nikde jsem o nich nic nepsala... prostě mi byli ukradený... pak asi po měsíci jsem narazila na jeden "článek", kde byly 4 jejich videa - poslechla jsem si je a líbili se mi. Tak jsem si začala shánět víc informací a teď jsem jedna z jejich největších fanynek. A jsem na to hrdá ! mysli si o nich co chceš, ale nepiš to sem prosím xD (pokud teda nezměníš názor xD)
  • Jonasíci

miluju je a znala sem je driv nez zacali byt v tech casacich *1*
  • Jonasíci

Miluju je uplne nejvic sou to zlatiska zdalo se mi o nich dnes rano*4* a sou krasny *14*
  • Re: Kdo byl ma konzerte?

Já jsem na jejich koncertě byla a moc se mi to líbilo *14* *14* *3*
  • Re: Re: fujky..×D

souhlasim konečně někdo! *3* celej svět se zajímá o posranej Muzikál ze Střední,přibuznělý šampony typu:Zac Efron,vymatlaný Bárbíny z toho pošahanýho muzikálu-nevim jak se jmenujou a ani mě to nezajímá *1*
    a JB sou to samý!kdyby nebylo Brava tak z vás je nikdo nezná,najednou je všichni zbožňujete ale za pár měsíců o ně nikdo neopře ani kolo *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit