-
Má úvaha
Mě se zdá že je to další typická holčičí skupina jako Tokio Hotel...obyčejná komerce... -
Má úvaha
Mě se zdá že je to další typická holčičí skupiny jako Tokio Hotel...obyčejná komerce... -
Re: fůůůůůůůůůůůůůj
ty krávo mluv za sebe -
fůůůůůůůůůůůůůj
Sou to čuráci zamrdaný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znam hezčí kluky než tyhle sou to gejové 10000000krát fůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
Re: Re: Emo
Oprava *1* : Má to byt jejich styl obleceni se podoba retru... *1* -
Re: Emo
To má být narážka?! Vypadá to tak...takže...žadný emaří to nejsou! Poslechni si co hrajou. To se emu fakt nepodoba. Mají prostě svůj styl. Hrajou pop, někdy poprock. A jejich styl se podobá trošku retro, ale...to je prostě JB Style. Jejich image je nejvííííc!!!! *14* *5* -
miluju!!!
heeej Liidii
Jonas Brothers sou ta neeeeeejlepší skupina sveta oni sou upe božííí!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Emo
ahoj dotaz:nejsou trošku EMO boys??? -
Re: Jonas Brothers do ČR!
no já už tam byla a hlásla *14* *14* -
Re: Re: uhm, jasně...
lepší byl Týdeník hokej a měsíčník Hokej,škoda,že už nevychází *9* -
Re: Re: Re: fujky..×D
nahodow ja ich zboznujem a nepoznam ich vdaka Bravu ale vdaka dacomu inemu ale to je jedno a su uzasni a ked ich nemas rada tak sem nelez!!!!!!! -
Jonas Brothers do ČR!
Ahojky prosím všichni hlasujte na:http://www.bravoweb.cz/ pro JONAS BROTHERS DÍKES A POŠLETE TO DÁL. *14* *14* *1* *3* -
úža
bezva kapela nick a joe jsou k sezrani *14* -
Re: Re: Re: fujky..×D
asi tak no *1* až na ty SUM 41 *1* The Used 4EVER *1* -
Re: Re: fujky..×D
rock? rock? oni že hrajou rock? ty vole *1* to je největší blbost kterou jsem kdy slyšela *1* jako sorry ale to si se fakt sekla pěkně vedle *1* -
Re: Re: Re: Kluci
tak ono s tím sexem po svadbě,to nemusí být jen kvůli nějakým zásadám,taky můžou být stydliví,nebo neví,kterou si z té nekonečné řady fanynek vybrat -
Jonas Brothers
Hrozne bych tet chtela svama byt na koncerte jste urcite fajn kluci jonas brathers *14* *4* -
Re: Re: JANO!!!!
Když se ti to nelíbí tak semka nelez *13* Jb nej skupina!!!4ever *14* -
J.B.
Tyhle týpky jsem objevila náhodou a totálně mě rozsekali....hlavně jejich prní písnička Yeat 3000 kterou jsem slyšela jako první...*1* je to úplně přesně můj styl!!! Líbí se mi jak hrajou! A jejich koncertu bych se fakt nebránila *3* *1* *1* -
Re: JB
to si s těmi fanynkami dobře užije a budou mít spolu spoustu dětiček