Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Návštěva

Ne nemuseli. Taková sračka live na playback *15*
  • Miluju Joe

Nejvíc se mi líbí Joe........:-) *14*
  • warrant

vynikající skupina Warrant tu chybí

mohli?! MUSEJ!!! *1* *14*
  • Re: Re: ani neeeeeeeee no

kdo to tu tuhle hlasil, ze vubec (lidi jako ty) vulgarne nenadavaji jonasum a jejich fan?

*8* *7*
  • ...

Wooooow!!! TJB - 4 ewer, Lásky moe milovaný. Zbožňuju jeeeeeee! Jsou good a ty jejich písničky to je upa neeeeeeeej!!!! A Camp Rock. To nejdéééé ani popsat. Prostě goood a cool!!MJ *14* *14* *4* *1* *1* *15*

mno to jo ale komu by se do takový díry jako je ČR chtělo že? *15* škoda to ale je *9*

jo to by mohli *14* *14* *13* *13* *3* *3*
  • Návštěva

Mohli by navštívit taky čechy co? *3*
  • Jsou super

JB jsou super rozhodně lepší něž Tokio hotel, kdyby mi dal někdo navýběr JBxTokio Hotel řeknu mu rovnou Jonas Brothers. *4*
  • Re: JB 4ever

TY SI TRAPNÁ TY PÍČO VYPATLANÁ *5*
  • Re: ani neeeeeeeee no

*14* *14* uklidni se zlato..já tady nikoho nepřesvědčuju a už vůbec nee tebe! *9* se nebudu namáhat..co se do mně navážíš..máme právo na svůj názor a je mi u prdele že posloucháš ty sráče takže se uklidni!je vidět že si fakt uvřískaná píča *9* rozběhni se a skoč proti zdi bude o krávu míň *8*
    taková nanynka jako seš ty mě nerozhodí
    zdar pubertální hystrická pičo *9* *14* *14* *14*
  • Re: Re: nick--love

Jasna ...ALE jenom kůsek..!
  • JB 4ever

JB sou prostě nejlepší... Kam se hrabou na 30 let starou Metalicu?Problém je jeden,že sme v roce 2008 kdy kapely jako JB udělaj průůůlom v showbiznesu *1* No oni dokážou rozesmát,s těma jejich Fun Videama,rozbrečet,s písničkou Little bit Longer,Roztancovat,s písničkou Games......opravdu sou tak hrozný?Kdyt jenom na youtubku si jich zhlídlo 50 000 000 lidí! Děte někam,Metallica je trapná
  • ji

jb sou suprovi co?

*14* *14*
  • jonascest

ahojky fan JB! Ctete nekdo World of prefend, nebo Ja ho miluju na jonascest.blog.cz ?
  • ani neeeeeeeee no

to je jedno-fakt trapka no mysli si ze kdyz je starsi nez co jsme fans JB tak ze tady nejakejma podelanejma argumentama nas presvedci ze sou to sracky JB *15* *15* *15* *15* *15* to urcite *15* *15* fakt dobry takovy trapky me vzdy pobaviiiiiiiiiiiiii *1* *1* *1* diky moc mrs.smart *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: bydlej si cc??

taky bych neváhala *1*
  • fans

Ahoj chtel jsem se zeptat kolik kluku tady je fanouskem JB?
  • Re: Re: Paka

sorry, ale porovnavat metallicu s jb, je trochu silna kava. mam rada aj metallicu aj jb, a povedzme si na rovinu, kolko mala fanusikou metallica v case, ked jej clenovia mali 16-21 rokov, a ci uz vobec boli spolu. vsakze? takze sa kazdy venujme tomu, co sa nam paci, a ked sa nam nieco nepaci, tak to jednoducho nebudeme sledovat. ahojte vyryvaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit