-
Re: Návštěva
Ne nemuseli. Taková sračka live na playback *15* -
Miluju Joe
Nejvíc se mi líbí Joe........:-) *14* -
warrant
vynikající skupina Warrant tu chybí -
mohli?! MUSEJ!!! *1* *14* -
Re: Re: ani neeeeeeeee no
kdo to tu tuhle hlasil, ze vubec (lidi jako ty) vulgarne nenadavaji jonasum a jejich fan?
*8* *7* -
...
Wooooow!!! TJB - 4 ewer, Lásky moe milovaný. Zbožňuju jeeeeeee! Jsou good a ty jejich písničky to je upa neeeeeeeej!!!! A Camp Rock. To nejdéééé ani popsat. Prostě goood a cool!!MJ *14* *14* *4* *1* *1* *15* -
mno to jo ale komu by se do takový díry jako je ČR chtělo že? *15* škoda to ale je *9* -
jo to by mohli *14* *14* *13* *13* *3* *3* -
Návštěva
Mohli by navštívit taky čechy co? *3* -
Jsou super
JB jsou super rozhodně lepší něž Tokio hotel, kdyby mi dal někdo navýběr JBxTokio Hotel řeknu mu rovnou Jonas Brothers. *4* -
Re: JB 4ever
TY SI TRAPNÁ TY PÍČO VYPATLANÁ *5* -
Re: ani neeeeeeeee no
*14* *14* uklidni se zlato..já tady nikoho nepřesvědčuju a už vůbec nee tebe! *9* se nebudu namáhat..co se do mně navážíš..máme právo na svůj názor a je mi u prdele že posloucháš ty sráče takže se uklidni!je vidět že si fakt uvřískaná píča *9* rozběhni se a skoč proti zdi bude o krávu míň *8*
taková nanynka jako seš ty mě nerozhodí
zdar pubertální hystrická pičo *9* *14* *14* *14* -
Re: Re: nick--love
Jasna ...ALE jenom kůsek..! -
JB 4ever
JB sou prostě nejlepší... Kam se hrabou na 30 let starou Metalicu?Problém je jeden,že sme v roce 2008 kdy kapely jako JB udělaj průůůlom v showbiznesu *1* No oni dokážou rozesmát,s těma jejich Fun Videama,rozbrečet,s písničkou Little bit Longer,Roztancovat,s písničkou Games......opravdu sou tak hrozný?Kdyt jenom na youtubku si jich zhlídlo 50 000 000 lidí! Děte někam,Metallica je trapná -
ji
jb sou suprovi co?
*14* *14* -
jonascest
ahojky fan JB! Ctete nekdo World of prefend, nebo Ja ho miluju na jonascest.blog.cz ? -
ani neeeeeeeee no
to je jedno-fakt trapka no mysli si ze kdyz je starsi nez co jsme fans JB tak ze tady nejakejma podelanejma argumentama nas presvedci ze sou to sracky JB *15* *15* *15* *15* *15* to urcite *15* *15* fakt dobry takovy trapky me vzdy pobaviiiiiiiiiiiiii *1* *1* *1* diky moc mrs.smart *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: bydlej si cc??
taky bych neváhala *1* -
fans
Ahoj chtel jsem se zeptat kolik kluku tady je fanouskem JB? -
Re: Re: Paka
sorry, ale porovnavat metallicu s jb, je trochu silna kava. mam rada aj metallicu aj jb, a povedzme si na rovinu, kolko mala fanusikou metallica v case, ked jej clenovia mali 16-21 rokov, a ci uz vobec boli spolu. vsakze? takze sa kazdy venujme tomu, co sa nam paci, a ked sa nam nieco nepaci, tak to jednoducho nebudeme sledovat. ahojte vyryvaci.