-
JB:-*
miluju Jonas Brothers!!!!!!!!at si kdo říká co chce!! *14* -
-
Re: JB:-*
jj ja je taky desne miluju a nejaky priblbly fanousky TH neresim...jo a musim rict ze Joeovi ten novej uces fakt desne slusi!!miluju ho *14* -
-
Re: Re: JB:-*
jj!! Joe je vtom novém učesu upe SEXY'!!!!!!
-
-
-
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
hoyky
AHoj...jenom chci říct že Jonásci patří mezi tu nej klučičí skupinu..jsou krásní,vtipní,jsou to gentlemani,hodní,milí,sexy,uprave ní,vonaví,....je toho hodně,ale jsou prostě nej nej nej -
plakáty
kdybyste měli zájem o něco s JB tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz -
fans
Ahoj chtel jsem se zeptat kolik kluku tady je fanouskem JB? -
cože??
cože?? vám se líbí takový kokoti přiteplený?!! s růžovejma tričíčkama co zpívaj tak akorát lalalalalaaa noo tak jako velkým hvězdám typu Sonya Scarlet a Tarja Turunen nesahají ani po kotníky *16* akorát se mi z nich chce bleejt! víte co sem udělala? vzala sem plakát JB napsala sem na něj buznyy a vymalovala jim růžový pusinky a šla sem do toho největšího obchoďáku u nás a vylepila to tam.. *1* fandit takovejm kunďákům můžou fakt jen buzny barbíny a lidi co by se mněli nechat vyšetřit! *4* hezkej den *3* -
-
Re: cože??
Ahoj! JJ, libej se nam...a to se teda mas, ze jsi je vylepila v tom "megy! obchodaku... a ze tem tvejm hvezdam nesahaj ani po kotniky? Ja ty jmena ani neznam a myslim si, ze je malokdo tady kdo je zna....to Jonasy zna kazdej druhej!...a ze je poslouchaj barbiny? ja tedy zadna barbina nejsem *1* ...lol...barbiny poslouchaji disco a rnb...
P.S. Ale stejne na tom tvym plakatu museji vypadat dobre...jim to slusi proste vsude...lidi se tomu jen zasmejou (nejspis si toho ani nevsimnou) a dou dal...to kdyby tam bylo napsano, ze JB prijedou do cr?!?! *8* !!!!To by tam byli davy lidi!!!!
-
-
jb
Je mi jasný, že se tohle klukům nelíbí..holt nejsou to žádný ženský třesoucí kozama....tohle je prostě skupina pro holky....já jsem ráda, že se konečně můžu podívat na pěkný sexi borce a nemusím furt ve videoklipech čumět na nějaký polonahý štětky co se snažijou zpívat.....písničky od JB sou best *14* -
-
Re: jb
Tak předně hudba by se neměla posuzovat podle image ale podle KVALITY...ale vyvětlujte to někdo povrchním puboškám..
-
-
Kevin
Nejlepší je Kevin. *5* Úžasně zpívá.
http://www.youtube.com/watch?v=t3vSh8Ftgx4
*14* -
-
Re: Kevin
je sex a hezky spívá *14* *14* *14* -
ja miluju vsechny *1* *14* -
já mám radši Joea..ale Kevin je taky úúžasnej!!!! *14* -
-
Re: Re: Kevin
já zase Nicka *1* *15*
-
-
-
BRAVO
ahojte lidicky! ja sem si koupil BRAVO a tam pisou ze JB ztracej fanousky a ze vsechny veci co udelaj sou absolutni propadaky. Ja se o JB vubec nezajimam ale tohle me docela zarazilo tak me napadlo zeptat se lidi ktery se o to zajimaji jestli je to pravda nebo jestli je to jenom dalsi bravackej vymysl *4* jinak JB taky zrovna moc nemusim a kdybych rekla ze na ne nenadavam tak bych kecala *4* ale tady o nich nic psat nebudu je to proste vas nazor a ja vam do nej rejpat nebudu *9* tak se mejte a zatim cago *5* -
-
Re: BRAVO
bravackej vymysl!!!! jednoznačně!!
-
-
Koncert..
ahoj, nevite nekdo jestli bubou JB v ČR? prosim odepiste na mejl diky moc! JB 4ever! *14* -
-
Re: Koncert..
Jestli chceš JB tady v česku tak hlasuj na www.bravoweb.cz *3* *3*
-