Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fujky..×D

sry..ale já je nesnáším.....!!! *1* taková komereční sračka.... *9* *1*
    3 bráškové budou panicové až do svadby...?!!! *5* *1* holky to vás fakt bere..? *9* *1* fujky a zasik fujky.!!!kdyby hráli aspoň něco dobrýho..ale takový nějáky slaďáky bo co to hrajou...NO DĚS!!!! *1* *9*
    • Re: fujky..×D

nenavažej se do nich oni sou dobrý ale ty asi nebudes vid *16*

ty krávo jedna oni sou upe suprovíííí miluju je a nedelej si z nich prdel vsadim se že ty si jeste panna!!!! nenavážej se do nich sou to milasci upe upe krásní teda hlavne joe takže mlč *8*

di nekam vis co ty nesnasis je a ja nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeennn nnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiddddddddddddddddddddiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
      tebe ty kozo lízo *16*
      • Re: fujky..

Nechápu proč se přidáváte k diskuzi a proč JB pomlouváte.Když se vám Jonas Brothers nelíbí, tak sem laskavě nelezte a nepomlouvejte je. *16*

a sou teplý!miley to řekl nick dyž s ní chodil!proto jí dal kopačky!proč by jinak byli panicové až do svatby! *3* *15* twe si to honěj spolu bráškové pitomí!
      • Re: Re: fujky..×D

no tak tomu se ani nesnaz verit!!!!to totis pravda neni v bravu psali hodnekrat ze sou na holky tak klidni!!!!!! *16* *15* si k sichu *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*

AdiQ: řekl/la bys mu to do očí????NE!!tk vidíš!!!!!já bych mu klidně řekla že je k sežrání stejně tk jako Joe a Kevin!!!tk se uklidni.......jo a ůže se tě na něco zeptat-????líbí se ti nebo ne???já jen že jestli ne tk proč SEM LEZEŠ??!!!!!!!!!!a už mě s timahle kecama na JB neserte!!!!!

Rozešel se s ní protože mu dala na jednou koncertě pusu a on nechtěl aby se o jejich vztahu vědělo a proč nechcou mít sex až do svatby není protože jsou teplí ale kvůle jejich víře takže si di oxidovat jinam!
        • Re: Re: Re: fujky..×D

nic proti JONAS .GIRL ae teda nevis kdy se zacnou takhle teda projevovat?? *7*

no jestli tomu věříš, pro mě za mě, klidně, ale když tohle víš, tak se o ně asi dost zajímáš že ? no nekomentovat takovýhle ubožáky co záviděj všem slavným, tebe znají tak maximálně tvoji rodiče , ale je celej svět!! já je třeba zbožňuju a myslm že nejsem sama ty seš jeden z mála

oprava věřim tomu a ty si mi jedno jsou úžasní a tenhle názor mi NIKDO nevezme

jo já tomu věřim, ale s ostatnim souhlasim

nehrajou sladáky ae rock!!! tak sem nelez jestli je chceš pomlouvat! tady je fanklub a ne drbárna!! a odpoved na tvou otázku jestli nás bere to že budou panicové zní ano bere aspon když s nim chodíš máš jistotu že tě nepodvádí, neonemocní nějakou pohlavní chorobou,a nevyspí se s každou a hlavně oni za svoji víru nemužou maj ji už od děctví sou vedeni od rodiču a maji k nim uctu i proto si jich vážim!

ROCK????? Tomuhle říkáš ROCK????? To je největší sračka tímhle pošpinilas všechny rockový kapely!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak jako jestli je chcete jen urážet,tak vypadněte a nechte nás bejt. Jestli vás to nebere tak prosim,ale nemusíte je pořád urážet!!!
          • Re: Re: Re: Re: fujky..×D

oni hrajou pop rock

Nj,ale když někdo tak hnusným způsobem urazí rock,to si ofenzi zaslouží..

rock? rock? oni že hrajou rock? ty vole *1* to je největší blbost kterou jsem kdy slyšela *1* jako sorry ale to si se fakt sekla pěkně vedle *1*

no podle mě je rozhodně lepší "panic až do svatby" než "spim s každou, kterou potkám"

suhlasim s tebou!!!!vy jste fakt všichni pitomí když se vám nelíbí tk proč sem lezete?????!!!!!!!!teď jsem teda fakt zvědavá,co mi na to odpovíte......možná nebudou teda panicové až do svatby ale když už tk se nevyspí z každou!!!a docela jsem zvědavá o koho si za chvíli ,,nikdo neopře ani kolo,,!!!!!!!!vy co na ně nadáváte tady děláte chytrý ale to co tady říkáte by ste jim do očí nikdy neřekly!!!!!!!!těm co se nelíbí tk sem vůbec nelezte nikdo na vaše chytrý,pitomý a namyšlený keci na JB tady neni nikdo zvědavej!!

taky souhlasíím :)

hmmm a co treba neco mezi tim? *7*
        panicove do svatby. to jim neverim *1*
        P. S. JONAS SOU KOMERCNI SRACKY. *9*
        SUM 41 FOREVA *14*
        Nesnasi tokyo Motel
        nesnasim Jonas Bro
        nesnasim hyp hep teda hop *1*

Najde se nekdo kdo posloucha i neco normalniho? *9*

ne nenajde *13* a podle me ty teda to rozhodne nebudes ten normalni *1* *5* a kolik ti vubec je ??ze takhle nechutne pomlouvas?!!! *13* *15* *16* nestrachuj se tady vsichni maj radi JONAS BROTHERS vcetne tech ktery sem lezou a pisou kraviny a ty mezi ne patris!! *15* *15* *15* *15* takze klidni a di si pomlouvat ty tvoje hnusarny *5* *1* *13* *5* *5* *8*

asi tak no *1* až na ty SUM 41 *1* The Used 4EVER *1*

řekni mi teda co posloucháš ty ty ve!!!!!!!!!!! nelez sem nepiš sem a drž klapec!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*

souhlasim s tebou

Komerční sračky typu tokio hotel, miley cyrus nebo ubožáci z highzlovskýho muzikálu Nechápu co na tom vidite.

souhlasim konečně někdo! *3* celej svět se zajímá o posranej Muzikál ze Střední,přibuznělý šampony typu:Zac Efron,vymatlaný Bárbíny z toho pošahanýho muzikálu-nevim jak se jmenujou a ani mě to nezajímá *1*
        a JB sou to samý!kdyby nebylo Brava tak z vás je nikdo nezná,najednou je všichni zbožňujete ale za pár měsíců o ně nikdo neopře ani kolo *9*

kazdej je nemusi znat jenom zbrava a sou to super kluci

tak muzikál je možná pro tebe pošahanej ae pro někoho ne a s JB máš pravdu sou to buzíci co já vim kevim-starej,joe-vipadá jak teplou a nick-mladej je size docela hezkaj ae písně fuuuuuj *1* *13* *15* *8* *5*

holky:když už tk se píše ,,teplouš,,a ,,sice,,!!!už si nikdy viděla starýho člověka????já jen že to vipadá že asi teda neviděla když říkáš že je Kevin starej *1* *1* *1* *13* *13* *13* jo a Nick že je mladej????no a to mu má bejt 60 nebo co?????a kolik je teda tobě,že je Nick mladej????

nahodow ja ich zboznujem a nepoznam ich vdaka Bravu ale vdaka dacomu inemu ale to je jedno a su uzasni a ked ich nemas rada tak sem nelez!!!!!!!

ja treba jb neznam z brava ja si bravo nekupuju ale z telky ne asi voe a neurazejte je jsou navic d vas aspon hezci a lepsi nez to co je tu urazej

kvůli nečemu jinýmu než Bravu? tak to bude asi bravo girl že jo?! *15* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: fujky..×D

nebo spíš Jetix a Camp Rock-víš takový ty pičovinky pro malý dětičky *9* *7* *9*
  • tak a dost

JAKO SORRY ZA TY SPROSTÝ SLOVA LE JE TOPRAVDA -tak a dost... kurva už toho nechte... když se vám nelíběj tak nelezte na stránky kde jsou a na ejich profil taky ne...já taky zrovna nezbožňuju Tokio hotel a nechodim nikam kde jsou oni a řikám si jen pro sebe že josu blbý...takže... tady maj spoustu fanoušků tak radči nic neřikejte když o nich víte velký kulový. když je tak nesnášíte tak sem nelezte *16* *8*
  • :P

no presneji konec sveta ma byt v roce 2012 uz za tri roky , jinak jouda brothers sou čuračci
    • Re: :P

jj,má to být přesně 21.12 2012
      • Re: Re: :P

Neříkej, že tomu věříš!!!!????????? Taková blbost!!!!!!!!!!
        • Re: Re: Re: :P

Ne,já netvrdím,že tomu věřím. *1* Prej to dokazují nějaký vědci,ale podle mě je to stejně nesmysl.
          • Re: Re: Re: Re: :P

to teda je nesmysl!!!!!!!
  • Amerika

Moje teta mi volala že můžu letošní przdniny (strávit u ní(14 dní).Moc se teším na pobyt v Chicagu!
    • Re: Amerika

mrcho! *14* *4* *3*
      • Re: Re: Amerika

hele ja vim ze se tesis a my ti to taky prejem ae vychloubat se tady taky nemusis jj??? *4*
        • Re: Re: Re: Amerika

Ale víš já mám takovou šílenou radost! *3*
  • ble

by ste vipily i jejich chcanky ne *9*
    • Re: ble

jen jestli ty ne? že už máš chuť!!!??
  • kdyz je nesnasite,nelezte thu!!!

jonas brothers sou tha nej best skupina na swete....nikdo se jim newyrowna...jsou krasní,sladcí a desne sexy...nej se mi libi nick... *14* *14* ...a opowazte je pomlouwat.kdyz se wam nelibjet thak nelezte tam kde nemate...JONAS BROTHERS*14**4* JSOU NEJLEPSI A KDYZ JE POMLOUWATE DE POZNAT ZE STE MAGORI... *10* *5* *16*
    • Re: kdyz je nesnasite,nelezte thu!!!

JO,MÁŠ ÚPLNĚ PRAVDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *8* *8* *8* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • A jsem zpet

*1* *1* *1* taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a jsem zpet *1* *1* *1* *1* *1* . Jedem picovat do Jonas Fuckers *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: A jsem zpet

jezisi ty ses táááááááák vtipnej/ná!! *9* *9* *9* *9* *9* běž se rači navážet do těch buzerantů TOKIO HOTEL a jonase nech an pokoji ty pičo zajebaná *9*
      • Re: Re: A jsem zpet

Máš pravdu atˇ nechajů Jonásky na pokoji a du urazet nekohoo jineho ,prtože by se jim mola neco satat jsem velmi alegická na lidi co uráží Jonásky *14* ! *4*
        • Re: Re: Re: A jsem zpet

nikdo nebude jonáskům nadavát! bež si za zkurvenýma TH! *16*

jonas fuckers jsou shitny..... jako Selena nebo justin bieber anebo miley
      • Re: Re: A jsem zpet

Tvá přezdívka o Tobě skutečně moc vypovídá *15* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: A jsem zpet

*1* miluji te!!!!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: A jsem zpet

Vis, ze ja tebe taky *15* *15* *15* Ale pšššššššt *15* *15* *15* *15* *15*

Sakra a já myslela, že už nejsi. Teď nějakou svini porazili v lese! To byla sestra?????????????
  • bydlej si cc??

viděli jste jejich bejvák za 2 000 000 dolarů *15* *15* *15* docea slušnej *1* *1* *1*
    • Re: bydlej si cc??

napis odkaz pls
      • Re: Re: bydlej si cc??

http://www.starmagazin.cz/2008/08/1 8/takhle-bydli-jonas-brothers/
        jso u tam fotky a tak *1*
        • Re: Re: Re: bydlej si cc??

uz jsem videla! Uzasnej bejvak.....sla bych na navstevu vis jak...:-D
          • Re: Re: Re: Re: bydlej si cc??

taky bych neváhala *1*
  • Podporování

Prosim dejte hlas Miley Cyrus na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám
    • Re: Podporování

promiň ale miley zrovna nemusim...songy má některý hezký.... ale ináč mě nijak nebere *9*
    • Re: Podporování

proc jako?? *7* *1* kunci
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas *4*(Jonas Brothers jsou tam taky *3* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit