-
Jedu do ameriky
Ahojte lidi predstavte si ýe moje teta bydlí už 12 let v chicagu a já možná pojedu za ní a pujdu na koncert Hanny montany a jonas brothers!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* *14* *15* -
-
Re: Jedu do ameriky
ahojky...jsi to ty, vid, jak planujes tu cestu za jonasema?....hey oupe zavidi...ja se taky chystam do ameriky...ale nemam to tak v dohledu 3 let v planu...:-( -
-
Re: Re: Jedu do ameriky
kaoukala jsem se, ze uz jsi si me pridala na icku....diky...napisu ti
-
-
-
mail
ten mail je l.h.jonas@mail.com a piste jim co nejvic at se z toho zblaznej.uz na to cekaj. -
Re : P
Caute, vsichni antifans a Hateri tehle Jonas Kokotu. Nejhorsi je, ze za takovych 10 - 15 let se tenhle BORDEL a SAJRAJT bude povazovat za uplne normalni. Jsou to HOVADA, A VYJEBANCI, Ta hudba je NEPOSLOUCHATELNA, tak se uz kurva vzbudte -
-
JB jsou taky curomrdi
rikejte si co chcete ale JB sou taky curomrdi ze to neni ani pravda ste se vsichni do nich zase zamilovali jak naky stetky *15* sou hnusny jak prdel taky buzici neni ani pravda kam ten svet speje *1* -
-
Re: JB jsou taky curomrdi
hele vím že je nemete rádi že zrovna ted nejsou oblbení nemaj svoje dny jako a každý má pravo říct svuj názor co poslouchat ne? takže kod nemá rad JB TAK AT JDE DO PR..NEJSOU TO UBOZÍ SMRDI ATD ALE ANDÍLCI MILUJÍCI ANDÍLCI JAK JOY JONAS APOD,,,, *14* *14* *14* *14* -
Re: JB jsou taky curomrdi
ja ti presne reknu kam speje..speje k tomu ze se rodi takovy telata jako jsi ty!!nemas je rad?ok, nelez sem ses leda tak trapnej ..uz vidim jak se budes hadat,ze jsem blbka,krava atd..klidne si nadavej ,jen mne to utvrdi v tom ze si idiot *9*
-
-
Re: Re : P
hej jako ted mi neco rekni...dokazal jsi nekdy neco jako treba Nick Jonas???jo???jestli jo,klidne mej takovydle ,,nazory,,ale jestli ne,byt tebou,zavru tlamu a jdu se stydet do kouta...fagt ze jo *3* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re : P
hmmm....no vidis ale aspon je znas a zna je nekolik fanynek a nekolik lidi ktere je neposloucha ale porad onich nekdo vi ale tebe nezna skoro nikdo jen nejakci tvoji prihloupi kamaradi *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* chtela bych slyset tebe to tvoje krakohani *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re : P
Cože????!!!! Že za 10-15 let se bude považovat za normální něco takovýho,jako je Jonas Brothers?? Tak to se radši půjdu oběsit *9* než abych tady za 10 let byla -
-
Re: Re: Re : P
za 10 let je koenc sveta muzes bejt v klidu *1* jinak JB curaci kokoti skurveny
-
-
-
Jedu do ameriky
Ahojte lidi predstavte si ýe moje teta bydlí už 12 let v chicagu a já možná pojedu za ní a pujdu na koncert Hanny montany a jonas brothers!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* *14* *15* -
-
Re: Jedu do ameriky
ty se tak máš -
-
Re: Re: Jedu do ameriky
A ty jí to žereš??? *5* -
-
Re: Re: Re: Jedu do ameriky
Ano opravdu mám jmenuje se Renata a žije v chicagu!
-
-
-
-
JB jsou nej hudební skupinou!!
JB vyhráli včera Kid's CHoice Awards 2009 v kategorii oblíbená hudební skupina!!! *4* -
-
Re: JB jsou nej hudební skupinou!!
jůůůůůůůů to je supeeeeer!!!to jim moc přeju!!! *4* *4*
-
-
Jonas Brothers
Jsou to ty nejlepší spěváci na světě !!!
*3* *3* -
JB
Uplně nejlepší skupina,která kdy existovala *3* -
falesnej mail
ahoj ten mail(l.h.jonas@mail.com)je falesnej.nevim ktera vymastena p*** se za ne vydava, ale je fakt uboha.klidne ji to muzete napsat fanynky, ale nenutim vas.
PS:Jonas Brothers gratuluju, tu cenu si zaslouzi.:-D -
Dežoti
Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti Dežoti -
-
Re: Dežoti
Ten pitomec je ten Rohlík.The Jonas Brothers je nejlepší skupina co kdy existovala *16* -
-
Re: Re: Dežoti
Kecy!!! Jonas Brothers jsou jen obyčejní teplouši gejouši, fakt kokoti, Nesnášim je!!!!!!!!
hej vy zmrdi, co takhle z vaší hlavy vypustit ty zamrdaný jonas brothers a začít poslouchat metál nebo Linkin Park???????Linkin Park je už skoro metal, což je good a jeste k tomu linkini nemaji radi Jonas Brothers a US5, OH YEAH!!!! *3* *3* *3* *3* FUCK OFF JONAS BROTHERS
LOVE METAL LINKIN PARK! -
-
Re: Re: Re: Dežoti
na nejaky metal ti seru *16* jonas brothers je nejlepsi skupina a ty stim nic neudelas ani kdyz je budes pomlouvat mame je radi...to bych chtela videt tebe jak zpivas *1* jejda to by dopadlo.. za prve mame je radi za druhe si kokot *1* a za treti jdi do prdele stim hnusny metalem fuuj *9* *9* -
vy hnusní a primitivní debilové nadáváte ale ste fakt ubohý klidně si poslouchejte ty vaše zmrdaný sračky ale sem už nikdy nelezte *10* *10* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Dežoti
Klídek karolino,já je mám taky ráda.jsou na JETIX.hele,já nedělám reklamu! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
hele jestli nas chces nutit do toho co je do ceho se nenaucime mit radi tak se to odnauc nas totiz nezmenis!!!! *15* *15* navic ja trochu posloucham linkin park mate pravdu je to dobry i metal ae radsi se posloucha JB protoze oni maji pisnicky o skutecnim zivote nebo ty pisne vyjadruji opravduvi zivot takze budu poslouchat oboji ae jak rikam nick ,joe ,kevin se poslouchaj lip *5* -
Naprostej souhlas, metal & LP 4ever!!!!!! Tady ti trapaci jim nesahaj ani na podrazky. -
-
Re: Re: Re: Re: Dežoti
AC/DC su lebsi ako ti jonas brothers!!yeah !!:-)co vi na to? *5* *16* hells bells !!!
-
-
-
-
Ty si dežot posmíváš se jim ale sám by si to nezaspívat. Pitomče -
a ty ses jako kdo aha uz chapu deziot vid???nebo cikan prtze takhle nadavaj jen dezoti ,ano jako ses ty rtak nenadavej dezote P.S. apokazdy kdyz se tady ozves tak ti budu rikat aspon ja dezote protze to ty konec koncu ses !nazdar! *15* *15* *15* *15* *15* *5* *1* *1* *4* *13* *5* -
-
nejsem
Rom nejsem,Jsem Dežot *13* -
Zázrak
Vy jsete ale chytrří že jste na to přišli.To je zázrak,jsem dežot,To je výborné. *1*
-
-
-
ratatatata
ste lozri jako oni hrajou pekny hovno instrumentalisti na hovno lidi *15* -
-
Re: ratatatata
trhni si nohou nikdo tě nenutí je poslouchat tak di do oněch míst...no prostě do prdele.... *10*
-