Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TH a JB

No víte o těch hádkách TH Fans a JB Fans no já nechápu Fanoušky JB že nadávaj TH a zase nechápu naše fanoušky TH že nadávaj JB dyť Tokio Hotel a Jonas Brothers sou přátelé tak vy Fanoušci JB nechte fanoušky TH napokoji a zase mi TH fanoušci necháme napokoji vás Fanoušky JB. POCHOPILI JESTLI NE TAK STE BLBÍ PROSTĚ KDO NEPOSLOUCHÁT TH TAK AŤ JE NECHÁ NAPOOJI A TEN KDO NESNÁŠÍ JB TAK JE NECHÁ NAPOKOJI. S POZDRAVEM VERČA
    I KDYŽ SI MYSLIM TO JE JEN MUJ NAZOR ŽE JB TEDA NEUMĚJ ZPÍVAT ALE TO JE MUJ NAZOR.
    • Re: TH a JB

A můj osobní názor je, že TH zostuzují EMO a neumí zpívat! Ale je to jen můj názor. Jo a JB a TH nejsou kamarádi. Kamarádi nejsou jen proto, že se spolu smějí do objektivu!
      • Re: Re: TH a JB

Hele ale oni sou kamoši protože spolu bbudou nebo měli nahrát pár písniček to samí s miley cirus jo a Tokio Hotel není EMO nejdřív si o nich něco přečti a pak di machrovat a kdo se maluje je Bill a ten není EMO ale ROCK-STYLE jo takže drž hubu a di se vispat
        • Re: Re: Re: TH a JB

vispat? zajímavé slovo! a řekneš mi s kým? Kámoši s Miley Cyrus? Nejdřív si přečti něco ty! Pokud to nevíš tak Nick a Miley už se zase nenávidí!!!! No tak to není EMO- sorry vole. Mě to tak připadalo, ptž se maloval, oblíkal se jen v černé a zpíval samý smutný songy. A dost to ovlivňovalo i holky, ptž jedna si kvůli němu podřezala žíly!!!!!!!! To zas nevíš ty! Tohle holky kvůli rock-style nedělají!
          • Re: Re: Re: Re: TH a JB

Hele to je její problém že se kvuli němu podřezala. A ja sem říkala že miley se kámoší s TH ne že JB s Miley krávo.!!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: TH a JB

danny: no to teda ejsi teplý!!! to máš jako třeba poslouchájí kluci LP no a ? i holky poslouchají je to prakticky stejne jenom maji jiny styl hudby!!

jako nevim co proti jonasum vseci maji.. vseci rikaji ze to poslouchaji jen holky atd... no a?? muze to snad poslouchat i nejaky kluk jako ja ne?? me se proste libi jejich styl hudby :D ne ze bych byl teply jak si kolikrat nekdo mysli kdyz reknu co obcas posloucham :D

z.u.z.k.a: jooooooooooo, nikdo!

luida: w poho...nikdo nebude nadavat nasim jonaskum!!! *16* *3*

dik za zastání, z.u.z.k.o *3*

nemusíš mi hned nadávat. Běž se léčit!!! Jsem se sekla, bože no a co!

tak u toho druheho jo..ale nejdřív by ses to měla naučit psát aby to lidi pochopili a už tu neotravuj bez si za svýma TH!!!!!!!!!!!

sak ti tam ani nespadlo jedno slovicko: MILEY tak se uklidni ty!! krávo!!
  • kontakt

máte na JB kontakt? Jsou na facebooku,ale nevím jak. Kevin je tam na 100%.
    • Re: kontakt

facebook.com/jonasbrothers
      to je official všech tří
  • moje zlatíčka JB

ja JB lowuju!!! a hlavně NICKA *14* !!
  • není

To už le lepší Eva a Vašek
    • Re: není

no tak to ne *1* *13* jonas brothers je lepsi nez Eva a Vasek *1* *1* a pokud se ti libi tak nemas styl!! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • fakt super

fakt dobry no jakysi p*ca ktera se jmenuje :to je jedno:nevim co to tady porad mele za srac*y *1* Jonas brothers jsou fakt best *3* *3* *3* neposlouchaj je zaprve jen holky ty pi*o *13* *13* ale i kluci protoze fakt hrube zpivaj a ne proto ze jsou komerce nebo buhvi co *4* *4* kdybys ty pííííííííííc*o o nich neco vedela tak bys tak nemluviuli ,tvrde se vypracovali *8* *8* *8* *8* a nick ma cukrovku to je fakt hovno co???? *1* *1* urcite dokazali alespon viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nez ostatni zkurv*ne stary kapely *15* *15* *15* *15*
    • Re: fakt super

MUHEHE :D tak tenhle příspěvek si přímo žádá o reakci *1* : určitě dokázali víc než ostatní z.u.v.n. staré kapely ?? má bejt vtip ? :D Metallica do dneška prodala 100 milionů alb ! to je víc než JB ztihnou prodat do konce svýho života... další ...JB zpívaj hrubě ? *1* počkej dej mi 5 minut abych to vydejchal .... *1* *1* *1* ne nezpívaj... pak...ano, poslouchaj je jen holky... a to v pubertálním věku..a to že má cukrovku ? o tom se tady nikdo nehádá..tak se nesnaž dělat chytrou ... poznámka: klidni se s těma nadávka ty smrade !
      • Re: Re: fakt super

Přesně, svatá pravda Khare a to je jedno. *1* Metallica nebo třeba Helloween či dokonce i Beatles jsou slavní po celém světě už x let a taková rychlokvašenina jako Jasní Blbci(JB) *1* na ně nebudou mít ani za 100 let. A že je jejich hudba hrubá?
        Tak to blbče běž na pročištění uší nebo radši celýho mozku. A to že nedokážete unést že sem píšeme svůj názor jen potvrzuje kdo ty JB poslouchá.
        • Re: Re: Re: fakt super

Přwsně tak nejlepší jsou starý kapely rock ,hardrock, metal atd.K takovýmhle dementům jako jonas brothers mám už z principu averzi.
    • Re: fakt super

*1* *1* *1* *1* jehehé ty máš dost *5* dejcheeej holka dejcheej!tady je vidět že sou fans uplně pošahaný hysterický diliny *9* čili jaká kapela takový posluchač že?dokázaly leda hovno ..prachsprostá komerce pro oblbnutí pubin jako seš ty *9* kdyby nebylo komerce, tyhle JB nezná nikdo ani ty,nic si sami nevypracovaly musel jim někdo pomoct *13* zlato, je vidět že se v hudbě vůbec nevyznáš a padaj ti z huby jenom sračky *14*
      a už vůbec nevim co máš na mysli tou starší kapelou? ono se časem úkáže jestly tyhle ubožáci vydržej nebo spadnou ke dnu-mylsim že to druhý!!sou to obyčejný rychlokvašky typu :us5!
      jak říkám čas ukáže kvalitu kapely a o tehlech JB nebude nikdo za pár měsíců či let nikdo vědět.se podívej na starší kapely co sou třeba i po rozpadu ale sou daleko slavnější než ti tvoji panicové *5*
      a nazvala sem JB snad čůrákama nebo podobně?NE!takže nevim co tu kydáš o urážení(i když musela sem se přemáhat abych to tam nenapsala *14* )
      a pro příště laskavě začni uvažovat jo?než mi napíšeš zase nějakej příspěvek pod vlivem hysterie,vřískáš jak malý děcko kterýmu sebraly lopatičku na písečku *1*

pro autora "je mi to jedno"! ......DI DO PRDELE!!! Ani sem nelez! Nech to proste bejt a jdi otravovat jiny fanousky....jste fakt trapny!!! tyhle hadky jsou ulne na pi*u! fakt ze jo! proste se vam to nelibi, tak to nechte bejt! strasne to hrotite! je to ubohy.... jen na sebe chcete upoutat pozornost... nechte si svy nazory nekam, kde je uvitaj!!!! *5*

*1* *1* uklidni se zlato *14* taková pubertální hysterka jako ty mě nerozhodí já sem 100% flegmouš *5* diskuse je od toho aby se v ní vyjadřovaly názory obou stran ne?já nemůžu za to že ty to nemůžeš překousnout!nech se vyšetřit,patříš do Bohnic *9* *9* ty mi nebudeš rozkazovat jestly mám vypadnout nebo ne já si můžu bejt kde chci..a mimochodem je hafo kapel který nejsou komerční a dostaly se tam kde sou i bez pomocí někoho ale ty o takovejch kapelách neámš ani páru bo si upíchlá jenom na JB *14* ani nevíš co slovo komerce znamená
          a dál se s takovou čubkou bavit nebudu di si vřískat někam jinam slepice buranská vylízaná *9* *9* *5*
          • Re: Re: Re: Re: fakt super

coze?!slepice buranska!!!! *LOL*!!!!! a neposloucham jen jonasy...jen to je tedka proste hit...a tak sorry ze jsem te urazila...a chodite na takovyhle stranky, nevite jeste o nejaky online diksuzi jonasu......jen tak ciste ze zvedavosti... *7* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: fakt super

Slováci mají osobnosti.sk,ale nemají tam žádnou diskusi *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: fakt super

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

ono nekomerční je jedině,když si člověk zazpívá při jízdě na kole nebo při koupeli ve vaně

a proč tak hrubě *7* jestli o své kapele něco znáš ,tak by si ji snad dokázala důstojně obhájit ne ? a to mi celou dobu de... ne nadávat si ... to můžu jít klidně na stránky národní strany *1* a o upoutání pozornosti tu bůbec nejde ,ale o argumentování...to mě baví víc než jen někoho neustále posílat do pr..le a pí.i

si myslis, ze kdyz si starsi muzes si dovolovat co? hm? *1*

No tak nechte toho! bawí wás to hodně..? A co docílíte jako tim, že si tady budete vyměnovat názory? Stejně spolu nikddy nepřijdete do styku tak vám ten druhej názor může bejt tak víte kde.. Ok..komerce..to řiká spousta lidí.. ale řekněte my, ktterá skupina..není komerční?... Všichni se museli vytáhnout pomocí někoho.. ale songy za ně nikdo nenazpívá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To všechno dělaj ONI ne ?.... Tak běžte s těmadle kecama že nic NEDOKÁZALY laskavě NĚKAM ! *7*
  • ??? XD

čau LIDI, newíte jestli chodí Demi Lovato s Joe Jonasem...plsky napište.dík
    • Re: ??? XD

nechodi...chodi s camillou bell...nj...skoda...:-)
  • milujem ich

vsak su zlaty milujem joa
    • Re: milujem ich

oni jsou tak uzaasny proc jsou tak daleko ja jedu do Ameriky kdo pojede semnou!!!!!
  • Super!!!

...souhlasííím se wšema...sou super!!!...maj skwělý hity,sou sladcí... *14* ...no prostě bomba...a nejlepší je Joe!!!... *14* ...ale Nick a Kevin sou taky hezcí...Nick je takowej slaďoušek... *14* ...no musím říct,že nechápu,proč sem chodí někdo,komu se nelíbijou...je prawda,že každej může mít na kohokoli jakejkoli názor...ale tak nemusí tady našu oblíbenu skupinu hanit a může si to nechat pro sebe...když je tak nesnášíte,tak sem wubec nechoďte ne???...ale jinak prostě--->THE JONAS BROTHERS SOU NAŠÍÍÍ!!! *14* *14* *14*
    • Re: Super!!!

moje řeč!! *1*
  • SAKRA!

SAKRA HLASUJTE pro ně na tom UJDETO.CZ! Vždyt jsou už zase na 23. Místě!!!!! :( A na T-MUSIC TAKY! *15* *8*
  • Jedu do ameriky

Ahojte lidi predstavte si ýe moje teta bydlí už 12 let v chicagu a já možná pojedu za ní a pujdu na koncert Hanny montany a jonas brothers!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* *14* *15*
    • Re: Jedu do ameriky

no hele kazdy si mysli neco jinyho nikdo si mysli ze jsou teply a tak ale ja nee ja je tak zboznuju jsou tak rasnyy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit