-
jsou super
jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou *9* *9* *9* :d -
???
Prosím .. napiště sem někdo naky kontakty na ně!třea email!!! *14* *9* -
-
Re: ???
hej napis mi na seznam a ja ti ho dam -
Re: ???
rada bych sem ten mail dala,ale slibila sem jb ze ho nikomu nereknu.tak smula.prijedou v kvetnu pristiho roku. -
-
Re: Re: ???
no jasne a odkud si ho vzala -
-
Re: Re: Re: ???
zadala jsem na seznamu jonas brothers v cr a vyhodilo mi to nakou diskuzi kde naka holka ten mail napsala.
-
-
Re: Re: ???
ahoj plosíím napište mi někdo emial na jonasbrothers prosíím já to nikomu nedáám prosíím já už nwm kde máám hledat prosíím na můj email ajulinka130@seznam.cz -
Kdyby
Kdybys jim ten mail dala tak by joemu nestačilo ani 2000 mb. schránka. *5* -
-
Re: Kdyby
no prave.maj na krku me a je s nima hrozna sranda.
-
-
-
-
Pro Khare...:)
to to je jasny, ze metallica neni defmetal....to vi skoro kazdej, ze hrajou HC...P.S.jinak Heta nema hlas k zahozeni...ale neni to muj styl...proste jonas brothers...:D *3* -
MIKINKA302
PROSTE ZERU JEEEEEEEEEEEEEEEE *14* -
fujky..xD
vy jste fakt všichni pitomí když se vám nelíbí tk proč sem lezete?????!!!!!!!!teď jsem teda fakt zvědavá,co mi na to odpovíte......možná nebudou teda panicové až do svatby ale když už tk se nevyspí z každou!!!a docela jsem zvědavá o koho si za chvíli ,,nikdo neopře ani kolo,,!!!!!!!!vy co na ně nadáváte tady děláte chytrý ale to co tady říkáte by ste jim do očí nikdy neřekly!!!!!!!!těm co se nelíbí tk sem vůbec nelezte nikdo na vaše chytrý,pitomý a namyšlený keci na JB tady neni nikdo zvědavej!! -
-
Re: fujky..xD
mas pravdu...nikdo by jim to do oci nikdy nerek, *4* -
Re: fujky..xD
Klidně by sem jim to do oči řekl. *4* A kdo dělá chytrýho? *7* Proč by sem měl dělat chytrýho? *7* Jenom říkám svůj názor! Ale to je pro tebe moc složitý pochopit že? *1* -
-
Re: Re: fujky..xD
ale proč říkáš svůj názor tady????!!!podůe toho co sem píšeš to vypadá že se ti nelíbí!tk proč lezeš a máš na ně keci tam,kde je dizkuze fanklubu?????!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: fujky..xD
Tohle je diskuse o hudební skupině, aby sem každý mohl napsat svůj názor, tak se uklidni. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: fujky..xD
tk to už bys mohl vypadnout *3* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *4* *4*
-
-
-
-
-
LOVE
LOVE JONAS BROTHERS *14* -
METAL
spolu s tokio hotel sou to o5 nabuzený kkti..ale th sou horší to zas pardon..metal 4ever -
-
Re: METAL
tokio hotel[TH]=totální howada!!! *1* -
-
Re: Re: METAL
jo jsou to namalovaný holčičky ale proč to pišem do diskuze JB?? *15* *15*
-
-
-
blééé
je mi z těch jonas brothers na blití*9* ,fůůj*9* .takví barbináci bléé *9* -
-
Re: blééé
tak blij, dokud neumřeš!!!!!! Nám se budou líbit pořád!!! -
-
Re: Re: blééé
jj presne *5*
-
-
-
JB
Lidičky(Fanoušci) Na stránkách Brava je anketa o tom koho chceme nejvíce v české republice.. Zatím to je boužel takto:
US5-37%
Tokio Hotel-37% *16* *8*
Jonas Brothers-26ˇ%
Hlasujte co nevíc pro JB jinak je to v háji! *9* *9* *3* -
-
Re: JB
to je výběr jak prase *1* -
no čtenáři brava si nemají co vyčítat.jedna skupina horší než druhá.při slovech jonas brothers se mi dělá fakt zle.dost dobře nechápu, jak je někdo může poslouchat a (jako by to poslouchání nestačilo)jak se mu můžou líbit.no při poslechu první písničky se mi zastavilo srdce, zcela určite.ještě nikdy jsem neměla pocit, že mě nějaká písnička chce zabít.bohužel jsem se nepoučila a chtěla jsem pochopit, proc se po nich tak šílí.tak jsem zkusila druhou písničku.došla jsem k názoru, že pokud je člověk slabší nátury poslouchá delší dobu, mohou se u něho objevit příznaky šílenství...i masového.tak teď už se nedivím.....a jsem celkem ráda, že jsou stále tací, kteří se nenechají omámit lacinou komercí, tupými výrazy radoby ,,zpěváků" a až smrtíci sladkostí těchto....sraček....jestli se vám v tomhle světě libi, není vás proč litovat, spíše se dá o vás říct, že jste v podstatě šťastní lidi.... -
-
Re: Re: JB
Jestli ti jejioch hudba nebo vzhled tak vadí tak sem už nechoď a nech nás na pokoji, ju? *13* -
-
Re: Re: Re: JB
ale vzydt ja je oupe zeru!!!tohle je moje skupina...ja jsem jenom nepochopila ten prispevek -
-
Re: Re: Re: Re: JB
diť já to taky nepsala tobě ale tomu WTF?? *15*
-
-
-
Re: Re: JB
Ty woe....ani nevim, jestli ten prispevek je pozitivni, nebo negativni...
-
-
já hlasuju každej den.... někdy i víckrát *3* *1* *1*
-
-
suuuuuuuuupeeeeeeer
lidicky ja vas miluju *14* * *14* a hlavne jonas brothers *14* *14* *14* *14* jsou tady nejlepsi skupina a to uz je suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper,at si klidne najaky out blbci co neznaj coool hudbu jako je jonas brothers,miley cyrus/hannah montana,demi lovato,selena gomez a dalsi mlady coooooool borky a borce z high school musical *14* *14* *14* *6 *15* *15* rikaj co chcou at si zustanou pri svym nazoru ale at sem nepisou ze jsou desny *16* *16* pri tom jsou tak hezky a cooooooool *14* *14* a jeste k veci neviite *7* *7* jestli bude nekde alespon v evrope koncertik jonas brothers *7* *7* ja je fakt hafeeeeeeec zeruuuuuuuu *14* *14* *14* *14* -
-
Re: suuuuuuuuupeeeeeeer
tak to já taky... miluju všechny co jsi napsal(a) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: suuuuuuuuupeeeeeeer
napsal *3* ja je chcu vsechny dopr..videt nazivo to by byl zazitek moc zavidim vsem co se to povedlo *1* *1* *1* *14* *14* ja chci jeeeeeeeeeeeeet do Los Angeles *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-