Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z.u.z.k.a

:p dobrej pokus s tou krávou ale Já jsem kluk ... :D takže máš smůlu moc si se netrefila no ale to se taky stává.....těm blbějším :p *1*
    • Re: z.u.z.k.a

Fuj TH, EMO jenom kazí!!!!
      • Re: Re: z.u.z.k.a

a co já stím..tak když se ti ulevíí tak si teda šulin hnusný,trapnýýý!! *16* *1*
  • Blé

*16* Debilní buzerantská komerční sračka *8*
    • Re: Blé

*16* TY dRž hUBU JO *13* neMUsIs JE uRAzeTh....JA tREba NEmaM RAda MEtaL *16* a beRu to nekOmu NE *13* taK diTE neKAM a NECHoDte SEmKA ne *10* A neBO si DETE bUZErOvatH NEcO InychO *7* kaZdey MA IneJ StyL *10* TAK KUR** UZ SE TADY (ne jenom tuady)DO GROUP KTERY NESNAŠITE NESERTE *16* AKORATH VAS KAŽDEJ VYFAKUJE *10*
      • Re: Re: Blé

StrCH SI TeN CApS LOcK DO PrdeLE ty PIcHO ! kurva už do hajzlu, co jsme, Češi nebo nějaký zpičený Maďaři, abysme nemohli psat česky a museli jak kokoti luštit každý slovo ?! Do piči s tebou ! *16*
        • Re: Re: Re: Blé

jo přesně nejsme madaři :D dobrý odjeb :D jonas brothers sou na hovno *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Blé

hej jako ty curaku zmrdanej vymackej si bedaky a pak neco pis a nelez sem kdyz jim nadavaas
      • Re: Re: Blé

další debil/ka se ozval/a...mimocodem já sem holka...
  • ...

Nějak to tu vázne, nemyslíte?
  • sranda

je to strašná sranda,jak ty svoje hudebníky prožíváte *1*
    • Re: sranda

Je to sranda mně to teda baví :D
  • neprijedou:(

ahojda jb tento rok neprijedou!:( psali mi to na mail.
    • Re: neprijedou:(

prosimtě žádnej mail na ně nemáš!!!takže nemůžeš vědět jesli tenhle rok přijedou nebo ne!!! *10* *8* *16* *13*
      • Re: Re: neprijedou:(

ze neprijedou jsem psala driv, nez jsem zjistila, ze ten mail(l.h.jonas@mail.com)je falesnej.ale ani na Nickovym Myspace neni v koncertech CR.Ale moc je tady chcu.snad sem prijedou.
  • :P

Ty vole!Tohle je fakt ztracená generace.ještě v devadesátých letech by kapela jako je tato,která je totálně bez náznaku talentu a která se proslaví tím že dokáže zaujmout přihlouplý puberťačky neměla šanci uspět.A CO HŮŘ??BUDE TO JEN HORŠÍ,ZA 10LET BUDE úplně normální poslouchat něco takovýho.
    • Re: :P

Drž tlamu!!!!!!!!!!! Jdi si za svýma oblíbencama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! A nelez sem když se ti nelíbí!!!!!!! Nikdo tu o tvý debilní názory nestojí!!!!!!!!!! A maj talent!!!!!!!!!!!!!! A víš co???????? Co bylo, bylo a není důvod už na to myslet!!!!!!!! Takže si strč ty svý devadesátýléta někam!!!!!!!! Možná se líbí přihlouplým puberťačám, ale ty nejsi určitě nijak vyspělý/á!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mahd

di se vysrat kdyz nevis coto je lol na co máme wikipedii
    • Re: mahd

tak to tvoje lol je teda sakra trapné
      *1* *15* *15*
      • Re: Re: mahd

lol zna kazdy tak nemusis machrovat neni to nutne!! *15* nikoho to nezajima!! *15* *15* *10*
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (jonas brothers jsou tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru
    • miley 123

kevin,joe a nick jsou nejkrásnější kluci na světě! *14* *14* *14* *14*
      • Re: miley 123

souhlasim mono tos psala ty??
  • :P

souhlasim

já taky
      • Re: Re: :P

jetis to si zase ty!?? *16* *16* bez do prdele za svou madonou!!! *8*
        • Re: Re: Re: :P

Co sem pleteš Madonnu. To je aspoň opravdová umělkyně s kvalitní hudbou. Jonas Brothers je jen banda trapáků,co se proslavila tím,že dokázala oblbnout nějaký přihlouplý pubert'ačky a za pár let po nich neštěkne ani pes. *8* *16*
          • Re: Re: Re: Re: :P

hele ja jsem tobe nic nenapsala tak se tady neser jo!! *16* ja jen rikam at si jde za ni at tady nemusi porad nekomu nadavat jako ty!!!pico jedna hnusna!!! *16* *16* jo je to mozne ze se to stane ze budou lepsi a lepsi pisnicky a skupiny ale netahej sem budoucnost kdyz jsme v pritomnosti!!! *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :P

Hmm.. Když jsem napsala 'já taky',tak jsem taky nereagovala na tebe a i tak odpovídáš *15* *1*
        • Re: Re: Re: :P

*15* *15* *15*

A já zas NESOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Chceš Jonas Brothers v ČR?

Ahoj, chcete Jonas Brothers v Praze? Tak hlasujte tady: http://eventful.com/prague/demand/j onas-brothers-/D0-001-001742236-0/j oin?widget=1&viral=0 , kluci si dali tuto stránku na Facebook a podle toho asi vybereou kam pojedou. Zatím je nás tam 217, což je asi málo, takže hlasujte i vy, ať je nás co nejvíc. Prosím
    • Re: Chceš Jonas Brothers v ČR?

NE Jonas Brothers v Česku nechceme a ještě v Praze!!!! *13*
      • Re: Re: Chceš Jonas Brothers v ČR?

Mluv za sebe!!!!!!!!!! Já je tu chcu a moooooooooooooooooccccccccccc
        *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit