-
jb sou nej
JB sou upe k sežrááánííííí *14* *14* ne jakty trapný 5 angels ten novej video clip paranoid od JB je super *15* *14* *15* *14* *15* *14* *15* *14* -
Jonas Brothers
Jonas Brothers jsou uplně boží uplně je žeru miluju jsou strašně krásní a mají boží písničky a rock táboru jsou k zulíbání miluju je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
nepoznam to
ten cernovasý to je kráásná holka co *1*
ps(kdo sou ti kokoti?)
*3* -
-
Re: nepoznam to
tu holčičku myslíš koho??????? *8* *8* *8*
-
-
BUZNY
Jsou to největší buzeratni.Zvedá se mi znich kufr.A PREJ ROCK.NAHONY DALEKO OD ROCKU *16* *16* *16* -
-
Re: BUZNY
evím co sem lezeš tkreténe když jim nadaváš raši odet z patky na smetak ke svoji popelnci a uz se nevracej !
*13* -
-
Re: Re: BUZNY
bezte do prdele vy suliny jedni.. ani nevite co hrajou tak pomlcte jo... hrajou pop- rock.. tak drzte tlamy.. vy jste v zivote nikdy nic nedokazali ... jonas brothers jsou nej kluci.. aspon nejsou namysleni jak ty hovada TH.. Joe je ted dokonce v Africe a pomaha tam detem.. zpivali pro haiti.. a co udelali ty buzny TH?! hovno.. namyslení, hnusní, bez talentu.... JB jsou proste nej.. a vy jste asi blbý kdyz ani nevite co hrajou..máte plnou hubu kecu a sami jste nic dokazali! *16* *9*
-
-
prěsně mě taky mužou..... *16* *16* *16* -
jn prej rock,kybych ty jonas sisters,porovnala s.........tokio hotel,nebo....the rasmus tak bych asi vybrala na 1000 0000 000% the rasmus nebo ty tokio hotel..!!!
jednou sem od nich slyšela v televizi písničku(protože je má mladší ségra ráda)........S.O.S. a BURNING UP nebo jak se to píše,a pak sem se podívala na internet jaký to je žánr těch písniček a bylo tam napsaný rock......mě to jako tak vůbec nepřišlo že by to byl rock,pak sem se podívala na schrei od tokio hotel
a to už byl rock podle mých představ........a pak ještě lucifer´s angel od the rasmus a taky to byl pravý rock....a tohle je nějaká upé ubohá hočičí skupina *1* *1* *5* -
-
trapaaaku jeden hnusny..ty umis sotva prsi prsi a budes tady cosik rozkrikovat!!!!ubozaaaaku!!!...jona s brothers jsou skvely!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
každej ma jinej vkus ale když je names rada tak sem kurva nelez -
No aspoň zpívaj, Tokio Hotel-Schrei je jen křičení!!!!! To nemá se zpěvem nic společného!!!!!!!! A žánr jsou pop-rock jen někde píšou sračky!!!!!!!
-
-
Ježiš tak sem nelez, když se ti nelíbí!!!Fakt nechápu co máš z toho, že jim tady nadáváš....seš ubohej!! -
-
TAK VYPADNI!! TADY JDE VIDĚT TVOJE MALÁ INTELIGENCE!!!! *8*
-
-
-
Kluci
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte tím,že to zkusíte.
Nevěřím na čáry, ale..............pracují se mnou dva kolegové, kterým se to přání splnilo, takže vám přeji hodně štěstí.
Hodně lidí si není jistých, co by
v životě chtěli.
Dostal jsem tento list přes přítele, udělal jsem, co mi řekl a po týdnu se stalo skutočností to, co jsem si přál.
Tady je přesná kope, takže: funguje
to !
Řekni si pro sebe jedno jméno chlapce nebo děvčate, s kterým by jsi chtěl-a být (3x).
Mysli na něco, co by jsi chtěl-a dosáhnout v průběhu příštího týdne a řekni si to pro sebe (6x).
Kdybys si měl něco přát, co by to bylo? Řekni si to pro sebe! (9x).
Mysli na něco, co by jsi chtěl aby se událo mezi tebou a osobou na kterou jsi myslel-a při prvním obrázku a řekni si to pro sebe 12x.
Teď je tu náročná část, vyber si jedno přání z těch na které jsi už myslel-a, zkoncentruj se na to přání jak jen můžeš a nemysli na nic jiného jen na to přání.
Teď řekni svoje poslední a konečné přání vzhledem k přání, které jsi si vybral-a.
Teď když jsi toto dočetl-a, máš hodinu na to, aby jsi to poslala 15ti lidem a Tvoje přání se stane skutočností do týdne.
Čím víc lidem to pošleš, tím plněji se zrealizuje tvoje přání. *14* -
-
Re: Kluci
jj a nevis jak to mame ty chytra asi poslat??na diskusich??
-
-
JB-fan fórum
Lidi ať si každý říká co chce ale tohle je prostě fórum pro FANOUŠKY!
Tak si založte nějakej anti - JB ne? a nechoďte sem je to jenom pro fanoušky a ne pro takový imbecily jako jsou ti anti-JB -
-
Re: JB-fan fórum
ne fakt trish jsou to kluci? ten jejich popík je tak sladký ze se divim ze to nejsou holky asi to sou eunuši *1* -
-
Re: Re: JB-fan fórum
aby si nahodou ty nebyl/a ta holcicka v jb protoze ten coto pise se za prvi podepise coz ses ty adsi nepodepsal/a takze si srab a za druhy kdyz to pises tak na neasi zarlis né??nebo chces bejt tak hezkej/a jako oni ,zavidis tem lepsim vid,??? *1* *1* *1* *15* *15* *5* *5* -
kouknete se jak piste!!
ty ktery tady chtej pomlouvat JONAS BROTHERS by se meli stydet to za prvi a za druhy jestli kyz sem neco chcete napsat tak si nejdriv zkontolujte jak pisete *15* *15* *1* co na tu vasi upraVU asi rika vas ucitel/ka??!!! *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *5* *5* meli byste se sklidnit vdyt vam nic neudelali!!! *13* *13* !!!a nadavejte si mi jak chcete ae ja narozdil od vas umim psat normalne takze nez na me neco napisete tak za prvi mi to je u prdele!! *1* *1* a za druhy zkontrolujte si to po sobe hm?? *15* *15* *15* *5* !nazdar! *1* *15* -
-
Re: kouknete se jak piste!!
a co jako stoho se mame posrat nebo co!!??vis nekomu treba nejdou diktaty ale nekomu jde treba prirodoveda ale to ty asi nevis vid!! *15* jo a je to tvuj problem ze ti to neser jak pisem musis byt nejaka kravka ze ani nevis ze kazdy je v necem neni dobry!! *8* *16* -
Re: kouknete se jak piste!!
No jasně,vždyť diakritika dneska nezájem,to už k úpravě nepatří stejně jako množství smajlů,horších než spam..
-
-
-
-
Potpořte Jonas Brothers
Ahoj lidi mám new soutěž na méém blogu
Potpořte Jonas Brothers se songem Fly with me
http://papirek256.blog.cz/0910/ nejlepsi-song-wideo
díík moc ;-) -
WTF ?!
To si děláte prdel *1* tohle na prvním místě ?!a vůbec celejch těch top 10 je na hlavu *9* už tam chybí jen ten dementní Tokio Hotel... mno ,ale je mi jasný kdo pro tohle hlasuje ... histerický 15-ky co maj jejich plakátama potetovanou celou zeď *1* .Komerce není hudba ,to sou jen ksichty a reklama... aneb Metallica,AC DC,Breaking Benjamin rulez ! *5* -
-
Re: WTF ?!
hle...pOdle mě tady mOc lidí tvůj názOr na tu skupinu nezajímá a anvíc jesli se ti nelíběj je tO čistě tvůj prOblém ..nikdO tě nenutí abys je pOslouchala..já tky nemám ráda metalicu , ale rOzhOdně jí neurážim a nenadávám na ní...takže trochu klíídek.... -
-
Re: Re: WTF ?!
mno tak mě ty názory více méně taky nezajímaj...já na takovýhle fora nechodim...jen sem tu něco hledal a zarazilo mě to TOP 10...tak přece jenom jsou tu kapely z celýho světa a prostě některý jsou slavný až za hrob... a ono tady zatím vede samá taneční skupina,samá komerce...čekal bych ,že tu bude aspoň nějakej velikán cokoli (Coldplay,R.E.M.,Metallica,Quenn prostě kapely co hrajou třeba 30 let,a to nemusí být nutně hardcore,prostě cokoli slavnýho co hraje delší dobu) a ono nic =( -
-
Re: Re: Re: WTF ?!
Mno možná že stojí za zmíňku the Kelly Family ač sem je v mládí nenáviděl *1* ,ale to ostatní ? *13* jak se rychle objevili ..tak rychle zmizí...
-
-
-
Re: WTF ?!
Nech je....jsme mlady....a detstvi je kratky, tak ho musime co nejvic prozit....kdyz se ti u nas nelibi, tak jdi na svoji metallicu...my mame jonasy sadi, a tak to zustane....maji sqelou imige a suprovy songy....tohle neni zadje defmetal a HC...jsou to proste Jonas Brothers....PRO NAS JSOU PROSTE NEJLEPSI SKUPINA!!!!..tak nas nech zit svuj svet a ty se vrat z5 do toho svyho.....a vsechno bude zase fajn...! -
-
Nj :D nech brouka žít....
ne tak mě je to jasný *1* skupin jako je The jonas brothers jsou desítky,stovky a je to daný spíš jaká je nálada fanoušků (respektive trhu) než ,že by hráli skutečně kvalitně.Tím neříkám ,že třeba nehrajou,nevím,slyšel jsem jen jednu píseň ,ale je to daný spíš reklamou=>komercí. a to je škoda protože komerce zabíjí hudbu...(dopadne to tak že si za 4 roky nevybavíš ani název kapely),jinak metallica není ,,def metal ,, *1*
-
-
-
:-o
co to kurva je? tak toto mužou poslouchat fuck jenom mentálně vadni lidi,vždyť sou to buzeranti!!!!!!maj debilni songy.... *5* *5* *10* *7* bože ta dnešni hudba tak upada..... *9* -
-
Re: :-o
víž že jsi totalně vadná a jejich pisničky jsou dobré jenom buzerantum se tato písničky nelíbí jestli to máš v papírech tak to beru ale jestli ne tak to nemáš v pořádku *1* *1* *13* *16* -
newm co jako pises nekomu se ta skupina libi a newm proc to pises psali bi to tak 5 leta dedcka -
Mno,tak já se ani nedivám že neposloucháš Jonas Brothers protože ty posloucháš asi 3 citronky *3* Jonas Brothers nejsou pro tebe protože jsi ještě mimino hahahaa a asi
jím závidííš že jsou slavnííí a oni nejsou žádný buzerandi ty jsi buzerant nabo lazba!!! hahahha tak si toho nech jooo i vy ostatní co jste trochů blbní mno vlastně ne trochů ale mocccc *15* ty kteří mají rádí Jonas Brothers tak jsou nej a maj styll pro hudbu !!!!! *5* -
-
Re: Re: :-o
jasně Citron-to je aspoň skupina *3* -
-
Re: Re: Re: danisqa
hm to jsi na velkým omilu oni se takhle nerozešli tak nevím kdes to vzala *7* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: danisqa
no tak jak se rozesli ty pani chytra!!!!!!!!!!! *8* *8*
-
-
Re: Re: Re: :-o
pro verunkaa17:ty pico nauc se cist!! *16* *16* ja sem psala ze chodil kurwo!!! *13* jo a za druhe ja sem dala odpoved tam tomu co jim nadaval a nemuzu za to ze je to posrane a dalo se to tam *10* *10* pico!! *16* *16* nauc se cist a pak zacni nadavat!!! *8* *8* kdyz nic jineho neumis!!! *16* *16* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* kurw!!!prejiti vsechno nejhorsi *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: :-o
tebe já poslouchát nebudu to spýš ty se nauč číst!!!!!! souhlásím s týma kdo říka že sjou skvělí a oni sjou skvšlí Jonas Brothers a stebou se nehodlam bavit ani stracet čas pochopylas ale asi ne podle mě!!!!! *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-o
TY SI ALE PIČA...!!!! JÁ JSEM TO ALE NEPSALA TOBĚ ALE TOMU KOKOTOVI!!! UMÍŠ ČIST ZE SE JIM TAKY ZASTÁVÁM PROTŽE JE MILUJU!!! SKLAPNI PICO!! *16* *16* -
neser me vole fakt se nauc cist je to fakt hruza co me tady nadavas kvuli nejake picovine a ani si to nemuzes poradne precist!! *15* *16* *16* *8* lemro!!! *8* *13* -
neboj se ja ctu dobre!!!!ale ty ne!!napsala jsem ze chodili vis!!! *16* *16* *16* *8* *8* *8* tak nedelej divadlo!!jo a jeste bavis se semnou na icq!!! *15* *15* ha takze stery!!!!!
-
-
Re: Re: Re: Re: :-o
a neser me *16* *16* *16* aby ses pak nedivila jaka budu!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
Verunkaa17
Mno,tak já se ani nedivám že neposloucháš Jonas Brothers protože ty posloucháš asi 3 citronky Jonas Brothers nejsou pro tebe protože jsi ještě mimino hahahaa a asi
jím závidííš že jsou slavnííí a oni nejsou žádný buzerandi ty jsi buzerant nabo lazba!!! hahahha tak si toho nech jooo i vy ostatní co jste trochů blbní mno vlastně ne trochů ale mocccc ty kteří mají rádí Jonas Brothers tak jsou nej a maj styll pro hudbu !!!!! jsi děsnýý :-O!!! *9* -
-
Re: Verunkaa17
ale,JB sou mimina,ty si mimino,ale však vy z toho vyrostete, *5* že...? oni neumijou hrat,sou to teplouši-to me nikdo nevymluvi. OMG doufam ze brzo skončijou...lol!!!! háhá já a závidět jim jo? a co jako? že sou buzeranti? že neumijou hrat? že je poslouchaj 12-ti lety puberťačky? tak to jim fuck nezávidim... *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Verunkaa17
drz hubu nejsou to teplousi *13* kdyz asi nick chodils miley cyrus a joe jeste s nekim a kevin hmm.... *10* tak by si mel zapojit mozkove zavity(jestli mas!! *15* )a mel bys vedet co je to teplous!!!! *13* *15* *15* buzerante kdyz se ti nelibi jdi do prdele kretene!! *5* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Verunkaa17
Miley může mít lepšího. -
nick se s miley rozesel kvuli tomu ze ona mu na jednom koncerte dala pusu a on nechtel aby to nekdo vedel ze s ni chodi as cdal ji kopy -
Re:smizuzi
TY KRÁVO POCHOP TO ŽE JÁ SEJÍCCH TADY CELOU DOPU ZÁSTÁVÁM A ŘÍKAM ŽE TO NEJSOPU TEPLOUŠI ALE SKVĚLÍÍ KLUCI !!!! JO A JEN TAK PRO ZAJÁMAVOST NICK UŽ NECHODÍ Z MILEY CYRUS!!! AEL TY JSI NĚJAKA OPOŽDĚNÁ TO NEMÁ CENU SE STEBOU BAVIT!!! *9* *5*
-
-
no tak ted si me tak nasral ze tu rikas ze jako si myslis ze jenom 12 lety holky to poslouchaj me je 25 let a taky posloucham jonas brothers a libi se mi jejich songy a vis vubec proc?????asi ne co???a urcite jim zavidis jinak bys jim tu nenadaval *1* *1* *1* *1* *1* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
hahahahaaaa já bych se teda moc divila kdyby ti bylo 25!!!! hahahahaaaa!!!!!!!!!!!!!typuju tak 13... *7* *8* *8* *8* -
: Verunkaa17
Já jim nenadává ale já sejich zastavám!!!! takýe se uklidni jo!!!!!!!! *16* *16* *5* *5* *8* *8* *8* *13* *13* *13*
-
-
Re:ykim
Hele ty smrade oni jsou skvělí a ty nejsi NIC tak jim moc a moc závidííš CO ..?!! jo a jsi stým trapný-á hahahahaa kolik pak ti asi jeee coo ??!!!! *7* *8* -
souhlasim...
-
-
-
-
-
Potřebuju pomoct
Nevíte jak se jmenujou ty jejich cd? a jaké je první,druhý a třetí? pls chci si je koupit díky za pomoct *3* začala jsem jim fandit nedávno,po skouknutí camp rocku,tam jsme je viděla poprvé a tak jsem se stala jejich fanynkou. -
-
Re: Potřebuju pomoct
1.It's about time, 2.Jonas Brothers a Jonas Brothers:bonus Jonas, 3.A little bit longer, 4.JB:The 3D concert experience(bo tak nějak:-D)5.Lines, vines and trying times a to by mělo být všechno.... Já jim začala fandit po shlédnutí klipu Burnin' up, a od tama jsem zjistila i jejich jména:-) Oni jsou táááááák boží!!! -
-
Re: Re: Potřebuju pomoct
díky,jsou fakt skvělý *14*
-
-