-
NOVINKA
http://www.t-music.cz !! HLASUJTE pro NOVINKU WYLMITE!!!!!! *14* *14* -
lafuju vas
jste fak muc supeeer muc se mi libite *14* *14* *14* hlavne NICK *8* -
Miluju jeee
Jonas Brothers jsou úplně moooc megaaa ...milujuuu jeeeeee !!!!! hlavně Nicka !!!!!! -
-
Re: Miluju jeee
jooooo!!! Nick je nejsladší!!!
-
-
JB
Vy se chováte jak malý 5-letý děcka co se dohadují.Když se někomu JB nelíbí a nemá je rád(a) tak nechápu proč sem lezou a píšou tady ty svoje výtažky z mozku.A co vůbec nechápu je že tady píšou o tokio hotel,jestli jste si nevšimli tak todle je stránka vjenovaná Jonas Brothers.A ted můj názor naně.Jonas Brothers mám moc ráda,líbí se mi oni i jejich písně,aspon píšou o něčem normálním a né kravinách který občas nedávají smysl.A taky chcu říct at se tady nehádáte a ti co JB nemájí v lásce at jsem prostě nelezou a jdou si stěžovat a nadávat někam jinam !! -
zname je nebo ne??
podle me sou chytry maji skoro vzdy dobrou naladu umej rozesmat *14* a sou hodny sou proste idealni ae este je moc nezname treba osobne sme je este nevideli a nevideli sme jak zijou proto si muzeme myslet to co chcem je to nas nazor a tak to bude ae posuzovat je moc nesmime treba jim nadavat a rikat o nich ruzny nesmysli a nevedet o cem zpivaj a tak *3* *5* *14* -
-
Re: zname je nebo ne??
*8* *8* *8* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Oh my god ty voe ty si neuveritelne blba nemam vubec uz ani slova jak bych tvoji demenci popsal -
-
Re: Re: zname je nebo ne??
no a co jako !!!!!!!!ty si dement
jestli je nemas rad tak tahni!!!!!!!!!!! *13* -
-
Re: Re: Re: zname je nebo ne??
*1* *1* *1* *1* Ty táhni posraná vypatlaná pipko táhni s tma svýma kreténama do prdele -
-
Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??
a tim si jako dokazuješ CO???????víš já se nebudu zabejvat ňákym malim,nevyzpělim debilem kterej Jonasům jen závidí..... *15* *15* takže si polib prdel -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??
*15* *15* *15* *15* A kolik je tobe ty kravo vyjebana urcite mi je vic nez tobe a sem natolik dospelej a zkusenej ze muzu tvrdit ze kdo posloucha tadyhle ty dementy neni normalni *8*
-
-
Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??
nikdo tady na tvoje keci neni zvědavej z čeho vyplývá že TY MÁŠ TÁHNOUT AŽ DO PRDELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??
To m je uplne ukradeny jesi je na ne nekdo zvedavej ja si tu muzu psat co chci ty vyjebana krávo táhni si vyprstit pícu nad tema tvyma jonas brothers
-
-
-
Re: Re: Re: zname je nebo ne??
*1* *1* *1* *1* Ty táhni posraná vypatlaná pipko táhni s tma svýma kreténama do prdele
-
-
-
-
casopis o jb
hej,fans jb,chcete casak o jonas brothers,tak hlasujte zde http://www.egmont.cz/ -
Cd
Jonas Brothers jsou uplně božííí,hlavně ten film byl božskej - camp rock.Nevíte někdo kolik vydaly cd? díky za odpověd -
-
Re: Cd
Vydali 3 CD :D
-
-
Smradlavy hovna
VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!! -
změna designu
nějak se vytratili s 1. 10-asi to počítají od změny designu,nevíte,kdy to změnili? -
Metal
tak sice su metalista, jonas brothers nemam rad ale rozhodne sou lepsi oni nez nakej zkurvenej eminem a celej hip hop... -
-
Re: Metal
eminem je dobrej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
j o a ty mas rad/a black eyed peas a ty
zpívaj hip hop
*16* -
Re: Metal
Tak nevím co tu pleteš Eminema. To je aspon pořádnej chlap. A ne jak tyto buzny JB. Jebnutí Buzeranti *1* -
-
Re: Re: Metal
Tak sem nelez, když se ti nelíbí!! A žádný buzny nejsou!! Táhni si za Eminemem, když ho tak miluješ!! Tady o tebe nikdo nestojí!!! A nenuť mě to opakovat!!!!!!!!
-
-