Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JBJBJBJBJB

Ahoj holky,jak maji ted Jonas brothers to turne ,nemate v planu jen nektera do Berlina nebo do Frankfurtu???nebo nevedeli byste o nekom kdo by jel,nebo pojede?? *7* *3* *7* *3* *14*
    • Re: JBJBJBJBJB

jestli plsky napišeš kolko to stojí tak já tam možná pojedu jestli to nebude stát mocccc *5*
      • Re: Re: JBJBJBJBJB

jestli bys chtela uloz si mne na ajsko ja bych ti to vysvetlila ,alespon to malo co vim o vstupenkach a tak ju? *3* *3*
    • Re: JBJBJBJBJB

ja přemýšlela že pojedu do Berlína, ale ceny jsou v eurech a to by bylo drahý:-( a navíc do Německa mě nikdo nedostane. Němci jsou ee!
      • Re: Re: JBJBJBJBJB

docela drahy by to bylo,to fagt zejo,ale za ten zazitek *3* *3* *1* *1* kdyztak mi prosim nekdo pisnete na icq kdo tam pojede bo kdo vi o nekom kdo jede ,hm?? *3* *3* 411-687-739
  • TH nej JB fuj

Jonas Brothers sou ta nejhorší skupina na světě a Tokio Hotel jsou zas nejlepší na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
  • Vote Jonas brothers

Jonas brothers jsou nominováni v soutěži MTv Ema hlasujte pro ně na odkazu

http://ema.mtv.co.uk/vo te/

klikněte na odkaz a potom klikněte na New Act pak Jonas Brothers a VOTE a je to
  • Hlasujte

Hlasujte pro Jonas Brothers zde: http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a?chart=39
  • miluji Joa

Miluji Joa!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: miluji Joa

nejsi nediná *14* *14* *14* *14*
  • Jonas Brothers <3

jj Jonas Brothers je ta nej nej nej skupina kterou znám nikdo na ně oprvadu nemá a hlavně sou upa sQeli mám je mocinky ráda a hlavně Joe**16** *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vote Jonas brothers

pardon vymažte si v tom odkazu tu mezeru ve slově vote je to napsaný vo te ale má to bejt pouze vote takhle
    http://ema.mtv.co.uk/vote/ *1*
  • jeje

hej lidicky camp rock je nejsuprocejsiiiiiiii film kterej sem kdy videla demi lovato a joa jonas sou nejlepsejsiiii miluju joa !!!!!!!wooooooooow *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Jonas Brothers

jojo áte recht sou opravdu Dobrý *1* *4* *4* a ají hezuu písničky
  • Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

rial sem ze sou popularni ale pro holky jako si ty mozna sou v americe cislo 1 ale pro deti, pro sirsi publikum jsou tu kapely jako pink floyd nebo led zeppelin a stale sou to nejuznavanjeis kapely sveta at chces nebo ne , ale jelikoz to sou uz legendy tak nejnovjejsi sou ted kings of leon ty sou ted na pozici jedna pokud ja vim (samozrejme podle sirsiho publika) a dyl nez jonas brothers tam taky byli foo fighters
    • Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

a to ti tak vadi ze je maji radi hlavne holky.rikej si co chces vsechny ty skupiny co si rikal maji svy fandy stejne jako jonas brothers.a myslim ze kdyz se zeptas lidi tak ti reknou ze znaji jb nez kings of leon.sice ne kazdy ale taky je to tak.ale neberu ti to uznavam ze led zeppelin sou legendy,a taky ze foo fighters posloucham dokonce i ale narozdil od tebe nechodim do fanklubu tech skupin a neurazim je.ja uznavam jonas brothers a uznavam ze se ti nelibi ale uz by si moch prestat *5*
      • Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

prosim tě nech těch trapných rečí a běž do prdele!! *16*kdo to má pořád číst!!! *16* *10* tokové urážky které stojí za hovno píšeš jenom ty!!!! *10* a je to moc srapské!!!takové lidi jako jsi ty nesnáším a víš proč!!protože píšou co není pravda a myslí si že jsou machři že tady bude urážet skupinu kterou nemá rád!!! *16* *16*
        • a

Aby ses stěch debilů nepisrala. *15* *15* *15*
          • Re: a

neznám slovo nepisrala *7* *15* *15*
            • Re: Re: a

stoho-a to umíš češtinu. *1*

jo a tobe sem to nepsala tak drz pysk!!!

mno vidis tak si blba *15* *15* poser se stoho!!! *15*

Já zase neznám slovo interigence. *15**15**15*
        • Re: Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

to si psala me nebo tomu nade mnou moc by me to zajimalo *9*
          • Re: Re: Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

na tebe ne to bud klidná *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit