-
JB
hejjjj Jb sou poste nej kldo je taky tak zboznuje pisnete budu desne rada ,..... 390 297 92 9 :D xd *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JB
mas uplnou pravdu sou nej a kdo je nenavidi je kreten!!! *14*
-
-
Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama
okay hele asi nechapes pojem slova rock ,je to uz celkem stary hudebni styl ozkouseny radou let, znam hodne kapel ktery hrajou rock a hard rock a pak je tu rock a pop rock a porad je to to stejny pop rockeri jako jeff buckley nebo elliott smith to je pop rock ale ne jonas brothers ,do rocku nikdy moc nepatrila komercnost a tyhle brachove to vsechno borej, ukazujou se na mtv skoro kazdej den chodi reklama kup si album jonas borthers ,a jestly hrajou svuj styl nikdo jim ho nebere je mi jedno jestly hrajou na kytaru nohama nebo zpivaj prdeli nebo ze se oblikaj nejak super ale nikdy to nebude znit jako rock i kdyz to rikaj *16* -
-
Re: Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama
nevim jestli jsem to pochopila spravne ale ty chces rict ze jonas brothers nejsou originalni a ze nekoho kopirujou nebo ze takovych skupin je vic promin ale ja se s zadnou podobnou skupinou nesetkala.prome sou jonas dobry a hrajou pop rock.jak jinak by se to dalo nazval nemel bys je urazet.nam by se zase nemuseli libit tvoje skupiny a mohly by jsme rict ze sou taky komercni.tak s urazenim prestan maji hodne fanousku a to svedsi o tom ze jsou fakt dobri -
Re: Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama
no tak jj dobry franto nam je to taky u prdele jak hrajou ty vase rockovi hvezdy a sme si kvit hej ae nemoh by si sem uz nechodit ja vim ze te to bavi se s nama hadat ae na to ti uz nikdo neskoci *9* to je ten problem a proc jim nadavate vsichni??my taky nenadavame tem vasim dyt va jb nic neudelali
-
-
JB
Lidičky!!! Bežte hned hlasovat na T-music charts!! TOKIO BUZNY se dostali na první místo a Jonásci jsou na 2!!!Jsou tam poslední týden tak se snažte a hlasujte o 106!! *3* -
Pomozte prosím!
ahojte potrebuju poradit jak mam poslat zadost o autogram??vubec nevim co a jak:))poradte prosim...kdo uz s tim ma nejakou zkusenost ozvete se prosim na lady-jonas@seznam.cz nebo na icq 354-591-972.moc dekuju za odpoved!!papa *4* -
Kevin je uzasnej!!!
No reknete nehral kevin vyborne Shaina v Disney Rock Tábor?????!!!!??? *4* *4* *3* *14* -
-
Re: Kevin je uzasnej!!!
ale kevin nehral shayna....toho hral joe...ale jsou vsichni uzasniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!§ *14*
-
-
Pomozte prosím!
ahojte potrebuju poradit jak mam poslat zadost o autogram??vubec nevim co a jak:))poradte prosim...kdo uz s tim ma nejakou zkusenost ozvete se prosim na lady-jonas@seznam.cz nebo na icq 354-591-972.moc dekuju za odpoved!!papa -
Jonas Brother
ahojik jem taky velka fanynka jonas brothers hlavne joe toho miluji ze vseho nejvice... -
maj hodne blbejch fanousku jako vy, ste jak stado pitomejch zhypnotizonavenjch ovci ,pro bejbinku tady mi nikdo na nic skakat nemusi i ty ses chytila
*15* -
ke konci nebo na začátku
ano ano..kevi bude ít svatbu na konci roku 09 nebo na začátku 2010 vím to díky Demi..mám jeji icq..a je pravy..takže všechno žmoný se dozvídám a icq má jemo Joe Nick a kEv nemajou..a ten autogram..bych c htela taky..nejak se ji zeptám jestly to nejde zařidti xDD pro me xDD -
-
Re: ke konci nebo na začátku
a z kama bys to icq vzala?? *8*
-
-
<3
Mám je strašně ráda *14* jsou prostě super!!