-
petice
prosím jděte na tenhle blog: htp://jonasbrothersczechsites.blog. cz a podepište petici, když bude několik tisíc hlasů možná přijedou do ČR prosím!!! *14* *14* *14* -
-
Re: petice
takže Nick vydal na myspace rozhodnutí, že toto turné do ČR nepřijedou. Přijedou až příště někdy v létě. Tak se těšme!
-
-
Prosím newí někdo?
Cus lidi.Já strašně miluju Joeho!!A Jonas Brothers skvěle zpívaj!!Newíte na ně někdo prosím vás email?Já mám jen adresu ale jejich email ne.Prosím kdo bude vedět pište na můj email.Předem fakt moc díky.Zatím ahoj *3* -
jOe
i LoVe JoE *14* *14* *14* *14* sI nEjLePšÍ *14* *14* *14* *14* -
jb
hele nemate nekdo joeho a nicka e-mail napiste na muj mejlik diky moc predem -
-
Re: jb
jestli ti nikdo poslal joeího a nickovo mail tk mi je pls,pls taky pošli na maila......děkuji ti *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
s
pitomi holky *15* -
-
Re: s
no to je prdel vid ,ty jedno pubertacky pako *16* -
Re: s
Proč?! Protože máme rády to, co ty ne?? Že máme rády JB neznamená, že se nám nedostává inteligence!!
-
-
Blahopřání!
Ahojte, našla jsem krásná přáníčka, ale potřebuju poradit vyberte!
1.Nastal pro Vás velký den, den radosti a štěstí.
Chvíle, která pevně zůstane Vám v srdci.
Mějte k sobě čistou lásku, kéž Vám navždy vydrží,
i když přijdou bouřky, mraky, deště s průtrží.
Cesty té se držte, ve dvou bude jistě krásná.
There was a great day for you, day of joy and happiness.
While that remains firmly in your heart.
Keep to yourself pure love, may we forever will last
even come thunderstorm, clouds, rain.
Ways to keep that in two will certainly beautiful.
2.Spokojenost nechť Vám plyne do té Vaší světničky,
abyste vždy milovali pro Váš život celičký.
Buďte jeden druhému oporou,
ať Vaše prstýnky nejsou jen ozdobou.
Ve svém krásném manželském svazku
poznejte jen samé štěstí a lásku!
Satisfaction let you goes to the your room,
you always love your life livelong.
Be each other support,
Let your rings are not just decoration.
In your beautiful marriage
Get to know only happiness and love!
3.Bohatství a krása je málo,
časem zaniká a mizí.
Kde upřímnost však panuje
a láska čistá, ryzí,
kde srdce srdci rozumí
a duši sílu dává,
jen tam se život společný
kvetoucím rájem stává.
Wealth and beauty are few,
eventually disappears.
Where there is sincerity, however,
and pure love, pure,
where the heart means the heart
soul and strength gives
only there is a common life
blossoming paradise becomes.
Vyberte, ale poud máte něco svého, klidně mi to napište do vzkazů a půjde to taky do rozhodování! Jako přídavek k přání dám obrázek snubních prstýnků a nakreslím svatební foto Keva a Danielle. -
OMG!
Tokio Hotel jsou skvělí a předběhly jonas brothers v t-music charts.. supéér :p :p .. Smůůůla pro vás. haha! *1* *1* *1* -
-
Re: OMG!
skvělá trefa tokijáči jsou nej a jonasáci fůůůůůůůůj *1* *13* -
-
Re: Re: OMG!
tokio hotel jsou fůůůůůj..........a nwm co tady je resis bez slavit k TH jo ty kráávo!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: OMG!
a to dovol abych se zasmála!!!oni nejsou nej TH:D:D:D:D LOL...jsou to hnusníí debilni buzny co si na neco hrajou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!a ja kdyz se zeptam koho nesnazi za skupinu hmm..tak hadejte co odpovi...TH protoze jsou fuj a jsou leda tak nejnejnejhoršíí!! -
-
Re: Re: Re: Re: OMG!
Tokijáči jsou děsní, Bill vypadá jako holka, nechápu jak je můžete srovnávat s Jonas Brothers.
-
-
-
-
-
Camp Rock
Nikdy sem nemusela Jonas Brothers - od té doby co sem viděla Camp Rock je zbožňuju -
hlasky
http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a
na teto strance hlasujte pro jonas b. -burning up zatim jsou 4. musite se nejdriv prihlasit muzete pouzit nick a heslo z blog.cz
tak hlasujte a kdyztak i pro miley *14* *14* *14* -
vy kluci nesnesete vuuubec nic -
jeee ty ses ale vtipna a jak blboucka si ,hele je mi jasny ze sme v cesky republice ,nikdy nepochoipm vas zpusob mysleni , dýýdý ty budes takova pica co se stara jenom o vzhled a anglicky neumis ani tuk nejaka tady tvoje blba kamoska skomila moji prezdivku mozna to neni dobrya prezdivka ale rozhodne ma v sobe vic vyznamu nez nick dýýdy, ja sem svuj nazor rekl a jenom zdegenerovany dementi jaky ty ho asi nepochopily , ceska republika neni stred sveta , jak sem uz rekl jonas borthers sou mi celklem ukradeny uznavam ze sou popularni ale maximalne u blbejch holcicek a je mi jedno ze moje idoly tady na osobnosti.cz nemaj tolik fandu jako jonas brothers ale treba v americe si ty jonas borthers neskrtnou oproti mejm idolum *15* -
-
Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -
jjjjjjjjjj franto mozna ze ja budu porad blboucka holcicka ae jestli to budu PORAD ja ta blbka tak ty budes porad zdegenerovanej idiot kterýmu je uz vic nez nam a porad se hada jak maly mimino divim se ze vubec sem umis neco napsat ty mimino *15* *15* *15* ae aby si pochopil ze sem chytrejsi nez ty a ty tvoje idolove tak na tebe uz seru vis co kdo by ti veril ty se tady snazis o nich neco roztroubit o nich jako pomluvi ae kdo by ti veril kdyz ani psat neumis to si nekdo rekne "boze to pise nakej ubozak kterej chodi nejspis do zvlasni kdyz ani psat neumi!" asi tohle sem si rekla ja a asi par 10tek lidi ktery tyhle tvoje blbi argumenty ctou a vis co?me to nebavi cist si ty tvoje urazky jak je libo nadavej si jim jak kces ae pamatuj jestli budes ty nam jako osina v zadku tak i ja to umim a byla bych neco horsiho nez osina v zadku uhh sry teda v tvy prdeli chlupaty a to tvoje si uz cist nebudu tak se ani nesnaz mi nak odpovidat me to bude UPEEEEEE u moji krasny zadnice v poho zuzko??neboj je to ubozak a hadat se s nim je ubohy -
-
Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -
jj a ty nichole a sry neci bejt nak vlezla ani va rozkazovat jj?? *3* *9*
-
-
Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -
no podle me jsou prave oni a hlavne v americe cislo 1.nechci se hadat ale jestli rikas ze je nejaka skupina lepsi nez jb tak rekni ktera to je a pak tady muzes neco kecat.a jestli je nesnasis tak proc o nich porad neco resis.mel bys si jit radis do fanklubu svy skupiny a tam neco psat a ne provokovat fandy jonas brothers *10* *10* nevim kdo to tady psal ale je pravda ze ti jen vadi ze to nejsou nejaky kozaty holky ale kluci po kterych sili hodne holek ale jesli me chces presvedcit o opaku tak sem prosim nelez.je hrozny jak se chovas mel by si respektovat ze se nekomu proste jb libej *16*
-