-
Nej.bratri
Oni jsou ti nej.kluci na svete jejich hudba je vazne uzasna *14* *14* *14* musim uzna ze jsou i mocka moc hezci *14* *14* *4* ale hlavne jejich hudba vyrazuje bud lasku nebo kamaradstvi proste bezny zivot a proto ty pisnicky jsou tak uzasne *3* *3* *3* doufam ze budou porad tak skveli *3* *3* *3* jejich porad fanynka!!!!! *3* *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Nej.bratri
Já slyšela že už tady jednou byli s Avril jak měla Avril turné po Evropě a koncert u nás tak měla JB jako předskokany takže tady už jednou byli a prý se do Evropy chystaj znovu ale nwm jestli i tady -
Re: Nej.bratri
viš co by bylo nej kdyby přijeli do česka *9* -
-
Re: Re: Nej.bratri
oni se sem este nedostali takze nwm ae meli by prijet ae slysela size nick vubec nevi kde je cr??
*7* -
-
Re: Re: Re: Nej.bratri
taky sme debilni a mala zeme...jak by o nas mohli vedet!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Nej.bratri
hele uz mi lezes na nervi di si nadavat treba i o nas ze sme mala zeme nekomu jinimu tady nas nezajimas ty ani ty tvoje nazory protoze nas JONASOVE nevynechaj!!!!!! *1* *1* *5* *15* *15* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nej.bratri
hele ty tynqo me si upe ukadena aspon si tim prospejou kdyz sem prijedou vis proc protoze nick ma cukrovku a zalozil takovej fond pro deti se stejnou nemoci tak zmlki a to ani nevis co nick prozil *9* *7* *1* *9* kdyz se zjisilo ze ma cukrovku musel chodit na vazny kontroli k doktorovi a ani ty doktori nevedeli jestli to prezije a nenadavej mu jaky by ti to bylo kdyby si mela taky cukrovku a vsichni by se ti smali a nadavali ti hm?? *15* *5* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nej.bratri
pro misinka a andel JONAS BOTHERS!!!Ale me MOJE nazory zajmaj...a komu tim prospejou ze sem prijedou...budu mit v penezence o 20 tacu navic...to asi tezko *16* takze se ZAMINDRAKOVANEJ,DEBILNI a ZKURVENEJ majel POFIDERNI stat a TEČKA!!!
-
-
Re: Re: Re: Re: Nej.bratri
sme mozna mala zeme ae do z ty mali zeme se taky vejde nekolik blbcu co pomlouvaj JB a jestli nam prejes at sem neprijedou tak mas smulu chuderko protoze oni sem jednou prijedou trvat to dlouho nebude a klidne mi tady ndavej me je to u pr......takhle nas stejne nemuzes zastasit ze sem nepridou atd.: *15* ae my je zboznujem a navic nejsme na tyhle zemekouli sami koho vynechali *1* *1* *5* *5*
-
-
-
-
-
Holá
Děcka hej oni jsou ůplně luxusní skupina *15* Doufám že to vyjde a přijedou sem...páč jsou fakt skvělý.. *14* Ldyž si uvědomíte kolik jim vlastně je a co dokázali..!Ta sláva jim musí až vadit! A jinak jak se tu máte..? *1* -
Kewin
Taky se váá zdá Kevin nechutnejj?? xDDD -
-
Re: Kewin
ne, prostoze je proste jeden z jonasu! *14*
-
-
jonas!!!!!!!!!!! <3
wow jonas brothers moje nej skupina sou fakt uzasny.vsichni tri myslim ze to dotahnou jeste daleko.a ty jejich pisnicky no to se neda posat jednim slovem.proste stylova skupina ktera nikoho nekopiruje a to se mi libi.doufam ze se nikdy nerozpadnou byla by to fakt skoda.jonas brothers!!!!!!!!!!!muck jouík<3 *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: gfsd
tady nektery lidi pusobi naprosto vipatlanym zpusobem, to ze mame dziny z ameriky je naprosta somozrejmost to je jako by sis k jidlu dala maso s bramborama, a jb sou komercni jako vsechny slavny osobnosti takze nevim co vam vadi na slovu komerce
*7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: gfsd
nam hlavne vadi, ze jim tady nekteri nadavaj do sracek, buzerantu, nejhorsi skupiny atd. Kdyz se Vam anti tady nelibi, tak si JB NEvsimejte, NElezte sem, NEposlouchejte je a NEnadavejte na ne, protoze je to hodne trapny a tim, ze na ne nadavate, ukazujete svou slabost a taky to jak jste blbi!!!!! Je Vam to uz konecne jasny?!?!?!?!?
-
-
Chliv
Tohle je prosim Vas Chliv aneb internetova diskuse ? To proto, abych vedel, jak se chovat. Jaq myslim, ze chliv, ne ? KROCH KROCH KROCH -
smazky
smazky skurveny *10* -
-
Re: smazky
Souhlas *1* -
-
Re: Re: smazky
To nejsou smazky to sou naprosty buzny metal forever *16* -
-
Re: Re: Re: smazky
Přesně tady to je hrůza komerční, takový debilové se jen tak nevidí *9* Už od pohledu to sou dementi. -
Rofl *1* dobře ty *1* hh,už se těšim na tu slovní přestřelku ,tak kdo se do mě první pustí ? kdo chce umlátit argumentama ? (ne nadávkama ,ale argumentama....aby jste si uvědomili jak tupé oběti komerce jste...) *9*
-
-
Re: Re: smazky
jasne...a teda ty prstynky na jejich levy ruce teda nic neznamenaj ?! *10* -
-
asi máme vědět,že mají nějaké prstýnky a co znamenají *7* -
-
Re: Re: Re: Re: smazky
to jsou takovy prstynky s krizkama co nosej kvuli jejich vire...ty prstynky nosej kvuli prisaze kterou slozili, ze nebudou mit predmanzelsky sex vuis *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: smazky
dlouho jsem tu nebyl abych se s nikým nepohádal,ale teď mám chuť na tvrdou slovní bitku *1*: to s tím před-manželským sexem je jen komerční tah na přilákání fanynek..asi jako to bylo s britney spears...(ta taky tvrdila až do svatby panna ..a hlavně že ji Justin klátil a ani si ho nevzala...)věřit že chlap nebude mít sex až do svatby,když je obklopenej desítky tisíc nadrženejch fanynek je k smíchu ... větší pravděpodobnost je,že gumoví medvídci ovládnou svět....a zotročí lidstvo *1* -
jsi dobrá diskutérka,je s tebou největší zábava a tvoje znalosti jsou obdivuhodné -
jsi nějaká informovaná,ty snad znáš i rozměry jejich orgánů,takových co nechtějí do svatby používat,víš *7* *1*
-
-
-
-
-
-
HAHA!
NicK Jonas je homouš je to na http://www.super.cz/bulvar/co-se-kd e-sustne/31886-miley-cyrus-miluje-s veho-ex.html *9* *9* *9* *9* lol hahaha -
-
Re: HAHA!
a navic o jeho homosexualite tam NIC neni! Je tam jenom to, ze ho Miley stale miluje. -
-
Re: Re: HAHA!
Miley Cyrus miluje svého ex.....a to znamena ze je gay?? *15* *15* *15*
-
-
Re: HAHA!
proc myslis ze se tomu rika bulvar? Protoze si VYMYSLI! Nick rozhodne NENI GAY!! Jenom ted s nikym nechodi a to hned neznamena ze je teplej!!
-
-
jsou sexy
jsou nadherní -
dsf
vy blbky je tam napsany ze chodi s justinem gastonem tak asi je buzna, najdete i fotky jak sesnim liba -
-
Re: dsf
sry ale radne ses sekl/a, pac s Justinem chodi Miley a ne Nick! Co si myslis? Ze by Nick prebral Miley kluka? To chce klid a nohy v teple!:-D:-) -
prohlásila Miley a vůbec jí přitom nevadilo, že nyní chodí s modelem a zpěvákem Justinem Gastonem (20). sorry ale stim chlapem chodi s miley ne nick *15* *15* *15* *15* nick uz mel nekolik holek *15* *15* *15* jo a kde mas fotku jak se libaji??? *15* *15* *15* *15* *8* -
prohlásila Miley a vůbec jí přitom nevadilo, že nyní chodí s modelem a zpěvákem Justinem Gastonem (20). jestli myslis tohle tak to sorry stim chodi miley ne nick *15* *15* *15* *15* *15* uz mel nick nekolik holek vis *15* a neni tam zadna fotka jak se libaji *15* *15* *15* *15*
-