-
Love them
Čauves,Jonas brothers sou úplně suprová skupina..Ne..Suprová je slabý slovo..Hlavně joe,toe prostě ten nejkrásnější kluk na světě..xD *7* Miluju je x) THA BEST BAND IN THA WORLD!!! Už mam i little bit longer..Nvm jak se někomu nemůžou líbit..Chápu,každej má jinej vkus na hudbu ae jako říct o Joeovi že je hnusnej?xD To nehcápu.. *1* *1* *1* SOU PROSTĚ THA BEST :) a s tou peticí souhlasim..:)JONAS BROTHERS TO CZECH!!! xD *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Love them
čičtě děcka tohle je můj člověk *15* *3*
-
-
¨jonas brothers
mam je moc lada upa nej *4* *14* *14* -
relient k:-)
cawte ludia,ja nemam absolutne nic proti jonas brothers...su v pohode...len chcela by som vas poprosit,ak by ste mali niekedy cas tak si pozrite skupinu RELIENT K,je to menej znama skupina...ak sa vam nahodou zapacia pls.pridajte sa ku mne a stante sa ich fanusikmi...vopred velmi pekne dakujem:-)))) -
-
Re: relient k:-)
jaja poslechnu si *3*
-
-
fanynka
Jonas Brothers jsou nejlepsi,zvlast Joe a Nick jsou hezcí *14* -
-
Re: fanynka jb
jjj.líbí se mi Nick...je mi trochu líto kevina,protože ho nikdo nechce..moje kamoška ma rada Joa.už jsou zabrany,tak ti zbiva kevin... *1* jsou užasny... *14* *14* *14* *14* miluju tě NICKU!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: fanynka jb
me se libi joe *14* -
smula né?
myslis ze nick je jenom pro tebe?!!nikdo nikoho nedostane stejne mylsis ze by snad chteli obycejne fanynky??!!!myslis *7* *9*
-
-
-
mijášci
Oni nejfíííc dobřííí milujuje moooooc *14* *14* *14* *14* -
rozpad
podle mě, se tak trošku jonas brothers začíná rozpadat...jak je Kev pořád někde s Dani a Nick má tu sólovou desku...začíná mě to tak trochu štvát...třeba na 15. ročník choISY A NEWM JAK SE TO JMENUJE DÁL, ŠEL JEN jOE S nICKEM-a to ještě nepřišli spolu, ale každý zvlášť.. -
-
Re: rozpad
To si šeredně odskáčou, jak se rozpadnou. Jestli se to stane, chytám první letadlo do Texasu bo do L.A. a letím za nima, budoum mít ze mě bobky! *1* Se daj dohromady raz dva! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: rozpad
poletim s tebou *15* *15* *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: rozpad
a já taky!! :D *1* ale prej Joe taky bude mít solové CD! *5* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: rozpad
a já taky! *15* *15* *15* *15* to by si zkusily bych jim dala *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozpad
Teď v novém Bravu je s nima rozhovor a slibují že se prý kapela nerozpadne *14* Ale pokud Joe vydá to CD tak si ho jdu hned koupit :D
-
-
Od koho by jste si radsi koupili CD od Joea nebo od Nicka???? Ja od Joea....:) -
-
od Nicka podle mě má zajímavější hlas *14* *14* -
od Joea! *14* jednoznačně!!! ♥ *14* -
Já od Nicka *14*
-
-
Nejdřív Nick a teď Joe??? Za chvilu bude mít Kev horu dětí a nebude mít čas. Tož to je vrchol, jak si toto můžou dovolit?? *1* Ani nepožádali o svolení! *15* *15* -
-
Jednoznačně od Nicka nechapu jak to dela ze je tak uzasnej *14* *14*
-
-
-
-
-
-
ále jó
No, po dlouhém přemýšlení musím konstatovat, že jejich písně jsou poněkud ulítlé , ale přesto roztomilé!!! *4* *4* -
pls
prosím hlasujte pro mě a pro Nicka na http://jonasjoe.blog.cz/ -
JoOnas..***
kéž by ste toOhle četli kluci..ach joO..x((ale coO..aspoOn ze jakz takz zvladam ajinu o kroOk blíže k vám..xDD,,mUcQ..xO* *7* -
-
Re: JoOnas..***
uáááá kikiNKO a ostatní podobní, mohly byste konečně začít psát jako lidi a ne jak NěJAkhyyy PHubeRthÁtSKy BlBkY tSo MySLí zHe yE ThO CoOl?!!! *8* už mě to majinko seree.. *3* -
-
Re: Re: JoOnas..***
muzes jako zacit psat normalne ,co na tu tvoji upravu asi rika ucitel/ka??!! *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *5* jaky by ti bylo kdyby tady takhle tady psali vsichni??!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: JoOnas..***
Všichni tu mermomocí cpou do svých komentářů smajlíky,z aspoň mě neznámého důvodu..nějaká soutěž,čím víc a pozitivnějších smajlíků tím víc "upa mocinky hrozinky luuv jobros!"?
-
-
-
-
adelka
hele ja je nepomlouvam ae vite skim vubec chodi nick??miley cyrus stou chodi taze jestli ste sneli o tom ze budete zit s nickem nektery z vas tak na to muzete zapomenou a e to mrzi nejvic protoze nicka miluju tak jako nikoho na svete *14* miluju ho dokonce vic nez rodinu -
-
Re: adelka
Neboj s M.C uz nechodi takze mas cestu volnou':-) *3* *14* -
-
Re: Re: adelka
ste hodny ae bez urazky J.B sou nekdo snima nemuzeme chodit *9* -
-
Re: Re: Re: adelka
jo to máš pravdu, kdoví jestli ví kde je ČR *1* -
-
Re: Re: Re: Re: adelka
oni to vi ae se sem este pej nedostali jinak by chteli *14* *14* *3* *4* a
-
-
-
-
tk to jsi trochu pozadu nemyslíš??????s Miley Cyrus už nechodí *1* *7* *7* *5* *5* *5* -
-
tak promin lucy dlouho sem na netu nebyla *4*
-
-
tk to jsi trochu pozady nemyslíš??????s Miley Cyrus už nechodí *1* *7* *7* *5* *5* *5* -
Nick uz ale s Miley nechodi....on se s ni rozesel a ted je se Selenou Gomez. -
-
a kdo je to???selena gomez?? *7* *7* *7*
-
-
nerikam ze ho pomlouvas zrovnaty ale ty jini dementi jo *9*
-